Одлазак са власти

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
92.240
Марк Руте, председник Владе Низоземске отишао је са власти на бициклу.

БоТа је поручио "Видимо се у неком другом филму".

Коштуницу и Тадића и данас виђамо по улици и маркетима.

vibe%20(1).jpg

Међутим, хоће ли данашња гарнитура отићи овако?

Како да се бивше ку.рве, коцкари, уличари, наркомани, таксисти, лубеничари, џепароши врате пређашњем животу? ( и то...ако не заглаве робију)

Kod nas će da bude ovako kada se politika učini potpuno neinteresantnom delatnošću sa finansijske strane.

Zato to treba da bude jedan od glavnih zadataka nove Vlade.

Било је и код нас тако.

Коштуница је нормално отишао са власти. Тадић је нормално отишао са власти.

Није ни код нас одувек била борба за власт = борба на живот и смрт.

Биће и код нас једног дана нормално да један мандат буду једни, па следећи, па онда неко трећи. па ће неко два, можда и трећи мандат да одради, па опет онај први дође, па следећи и све џентлменски.

Било је и код нас тако.

Биће и код нас једног дана нормално да један мандат буду једни, па следећи, па онда неко трећи. па ће неко два, можда и трећи мандат да одради, па опет онај први дође, па следећи и све џентлменски.
Nema povratka, samo menjati....jedan mandat dosta.

Марк Руте, председник Владе Низоземске отишао је са власти на бициклу.

БоТа је поручио "Видимо се у неком другом филму".

Коштуницу и Тадића и данас виђамо по улици и маркетима.

vibe%20(1).jpg

Међутим, хоће ли данашња гарнитура отићи овако?

Како да се бивше ку.рве, коцкари, уличари, наркомани, таксисти, лубеничари, џепароши врате пређашњем животу? ( и то...ако не заглаве робију)

Pričala sam sa nekim ko je bio dugo u g17 pri vrhu i odbio da uđe u SNS kad su oni ušli, ima sad nezavisan online posao sa strancima.
Reče mi da je ova vlast toliko umrežena sa kriminalom da oni ne mogu dozvoliti tek tako da odu. Znala sam to, ali je to rečeno dramatično pa sam se pre ula malo, mi ne znamo ni razmere toga

Било је и код нас тако.

Pa da, alo nizozemska je kraljevina, a predsednik vlade službenik
Možda bismo i mi mogli.... 😊

Вучић покушава да остане на власти али можда је претерано драматично рећи да води борбу на живот и смрт

Изазива углавном смрт досадом својим хистеричним лапарањем у српским медијима. Мени српска политичка борба не делује тако страшно, искрено.

Одлазак ?

Ви стварно сматрате да ће да 'оду'.. некаквим изборима ...

па њих 1 000 000 је набуџено на свакаве положаје .. чак и да 'оду' .. као 'председници МЗ' ће УВЕК БИТИ НА ВЛАСТИ а никада 'у служби'

Ево узмите прости пример 'управника принуднога зграде'...

Шта раде ? 1/3ну узме 'управа' 1/3узму администрација 1/3на се уплати у фонд за одржавање 1/3на у чишћење

Сад се питате ОДАКЛЕ она додатна 1/3ћина .. Па из ВАШИХ ЏЕПОВА засада надаље и убудуће .. ЗА У ВЕК

... па ту су геометри.. катастри.. нотари .. адвокати.. правници .. грашевинари .....

Када ће вам бити јасно да МАФИЈА је у Србији укорењенија ниго било где у свету ....

и прожима ЦЕЛУ социјалну пирамиду и вертикално и хоризонтално

Прожима сва радна места .. друштвене државне приватне фирме , трговине судство лекарство војску милицију образовање

.. породице швалерке .. старе младе ....

Ти, Алекса, све проблеме државе видиш на нивоу неког продавца на пијаци који ти закине 22 динара на кромпиру.

"ето... мафија... видите... ван ден брук... судија меј..."

ti bi se borio da dobiješ radno mesto koje nije plaćeno?

ali, ja se tebi divim

Па и ти си се изборио за магацинско место који није плаћено

Једина сатсфакција је што ти манађер Сојко даје бесплатан нет да му користиш . па самараш по крсти

Одлазак ?

Ви стварно сматрате да ће да 'оду'.. некаквим изборима ...

па њих 1 000 000 је набуџено на свакаве положаје .. чак и да 'оду' .. као 'председници МЗ' ће УВЕК БИТИ НА ВЛАСТИ а никада 'у служби'

Шта раде ? 1/3ну узме 'управа' 1/3узму администрација 1/3на се уплати у фонд за одржавање 1/3на у чишћење

Сад се питате ОДАКЛЕ она додатна 1/3ћина .. Па из ВАШИХ ЏЕПОВА засада надаље и убудуће .. ЗА У ВЕК

... па ту су геометри.. катастри.. нотари .. адвокати.. правници .. грашевинари .....

Када ће вам бити јасно да МАФИЈА је у Србији укорењенија ниго било где у свету ....

и прожима ЦЕЛУ социјалну пирамиду и вертикално и хоризонтално

Прожима сва радна места .. друштвене државне приватне фирме , трговине судство лекарство војску милицију образовање

.. породице швалерке .. старе младе ....
hahaha sad se setih pa mi smešno...
jel se sećaš kad je Švabo dao pare i elaborat DS-u da se uradi katastar?
A onda posle par meseci dodje Švabo da se uveri u učinak i primeti da para nema a da se na ekaboratu jeo burek sa sirom
hahaha

Па и ти си се изборио за магацинско место који није плаћено

Једина сатсфакција је што ти манађер Сојко даје бесплатан нет да му користиш . па самараш по крсти
nisam se ništa borio, samo pitao jel treba jablan poput mene?
znači ništa od truda

a vi to ne bi da radite jer se odnah setite sebe i šta rade budale po prodavnicama

A onda posle par meseci dodje Švabo da se uveri u učinak i primeti da para nema a da se na ekaboratu jeo burek sa sirom
hahaha
То смо гледали у некој од епизода "Државног посла"?

А ти, попут Чваркова, фикцију у својој глави претворио у реалност.

Ти, Алекса, све проблеме државе видиш на нивоу неког продавца на пијаци који ти закине 22 динара на кромпиру.

"ето... мафија... видите... ван ден брук... судија меј..."

'Држава' третира популацију Србије као 'кромпире'

У држави у којој си од 1989те .. здравствено ти надокнади трошак .. а у Србији .. нема .. појела маца

https://iask.ai/q/price-hip-replacement-EU-countries-Serbia-haen1pg

Poslednja izmena:
Вучић покушава да остане на власти али можда је претерано драматично рећи да води борбу на живот и смрт

Изазива углавном смрт досадом својим хистеричним лапарањем у српским медијима. Мени српска политичка борба не делује тако страшно, искрено.
UDBA je uspela da iscepka ceo bivši DOS na sitne komadiće i naročito DS.
Politička scena u Srbiji i ne postoji.
Narod u sebi ima više besa nego 2000-te godine i za sada je neorganizovan.
Studenti su poneli baklju i UDBA će sada uraditi sve da njih marginalizuje.
Koliko će biti uspešna ostaje da se vidi.

hahaha

хахахахаха .. и онда 2012те .. 70% из ДСа прешло као 'мозак' .. у нарко навијачку СНС мафију ....

до 2015те сви 'медији' су се удружили са СНСом .. па обда трговине .. хахахаха..

које су спустиле квалитет ахахаха ... а рокнуле нагоре цене хахахахаха

хахахаха.. ето нама Српскога Франкенштајн чудовишта .. хахахахахаха

UDBA je uspela da iscepka ceo bivši DOS na sitne komadiće i naročito DS.
Politička scena u Srbiji i ne postoji.
Narod u sebi ima više besa nego 2000-te godine i za sada je neorganizovan.
Studenti su poneli baklju i UDBA će sada uraditi sve da njih marginalizuje.
Koliko će biti uspešna ostaje da se vidi.

какав УДБА

пронажите Н и Х у дољем тексту за мање од 14 секунди за ИКЈУ већи од 140

@Plavooki Treptač

МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА
МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА

МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФХЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА

МАФНЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА МАФИЈА

Значи Брезе Букве и Липе немају шансе?
praviš se ti veći Toša nego što jesi, ali onako kulturno

a ODLIČNO ZNAŠ da
u sistemima ne napreduju vredni sa znanjem nego bezobrazni i bez pameti

Naime "ovima gore" takvi odgovoaraju,koj će im potencijalna konkurencija?

tako ti je i u MAXI-ju
otkačili su bez problema poslovodju od 22 godine radnog staža, bez dana bolovanja i sposobnu i za kancelarijske papire i za džakove krompira kad se krezubom voćaru navije da ne dodje ili na kasi kad se kasirka naljuti jer joj povredjena sujeta za kritiku oko prečestog nenamenskog korišćenja mobilnog

za poslovodje uzimaju agresivne kasirke ćoškarošice, glupe ko tocilo

Back