odlazak na selo

Jos ne kapiras da ih ni ne gledas,ja ih gledam jer ne zelim nista da gradim razumes,niko nece na selo kako da ih vidis kad si selu prisla na 20km najblize

ti radi kako ti zelis i gledaj gdje tebi odgovara
ali reci da se moze kupiti kuca za pet soma pogodna za zivot zene s malim djetetom u kontekstu upotrebljivosti samog objekta i postojanja neke infrastrukture u naselju nije ni blizu realnosti

ti radi kako ti zelis i gledaj gdje tebi odgovara
ali reci da se moze kupiti kuca za pet soma pogodna za zivot zene s malim djetetom u kontekstu upotrebljivosti samog objekta i postojanja neke infrastrukture u naselju nije ni blizu realnosti
Pazi ja nigde nisam o tudjim prohtevima i ukusima pricao
https://forum.krstarica.com/threads/napustene-kuce-i-objekti.915839/
Ovde sam postavljao napustene oronule kuce,ali usput nisam slikao jos milion praznih koje su za zivot

pa citava rasprava je pocela od tvoje konstatacije
da ona atifa ili kako se vec zove moze naci sebi i djetetu kucu vec za pet soma, zar ne?
Mozda ne secam se,ja ne znam sta oni zele to jes koje su im mogucnosti razumes,neko nema ni 5000 a poenta je da na selima poklanjaju da se vrate ljudi,ne vidis ni to u medijima i na tvu jer ne gledas,ali do tva i ne dolaze informacije o pustim selima,meni su poklanjali vise puta nije mi odgovarala lokacija a negde su za odrzavanje nudili za sta opet nemam vremena,znaci najmanje 10 godina obilazim ovo o cemu pisem,za onu pokondirenu limun tikvu

Mozda ne secam se,ja ne znam sta oni zele to jes koje su im mogucnosti razumes,neko nema ni 5000 a poenta je da na selima poklanjaju da se vrate ljudi,ne vidis ni to u medijima i na tvu jer ne gledas,ali do tva i ne dolaze informacije o pustim selima,meni su poklanjali vise puta nije mi odgovarala lokacija a negde su za odrzavanje nudili za sta opet nemam vremena,znaci najmanje 10 godina obilazim ovo o cemu pisem,za onu pokondirenu limun tikvu

djole opet pretpostavljas
sta ja vidim, a sta ne vidim
mi smo prije pet godina vagali da li da se preselimo u perlez ( bili smo nasli ok kucu, za rusenje, al je imala sve dozvole, prikljucke i sam projekt kuce je bio divan, da uzmes i sagradis novu bukvalno istu)
i nismo to uradili jer za nas nije bilo izvodljivo organizaciono - radili smo oboje iz kanca
umjesto toga kupili smo stan i ok
medjutim, zelimo uzeti i nesto van grada tako da pratimo oglase i idemo gledati periodicno vec skoro dvije godine
trenutno je situacija vrlo nepovoljna - cijene su skocile drasticno, kako samih nekretnina i parcela, tako i materijala, majstora itd
gledamo mi dalje, al smo svjesni da to vise nije jednostavan projekat

Back