odlazak iz roditeljskog doma?!?

kad su se udavale i odlazile od kuce i kad su se dobijali stanovi od firmi i drzave..i da me ne bi dalje smarala uzmi digitron pa izracunaj koliko treba da se radi godina i za koju platu da bi se kupio stan

Ја нсиам рекла а неко може да купи стан сада, али сам рекла да може да се оде из родитељског дома. Није немогуће. Ко год хоће, може.
Иначе, станови су се добијали пар деценија, а и пре и после тога народ се осамостаљивао..

Ја нсиам рекла а неко може да купи стан сада, али сам рекла да може да се оде из родитељског дома. Није немогуће. Ко год хоће, може.
Иначе, станови су се добијали пар деценија, а и пре и после тога народ се осамостаљивао..

da zato i pucaju brakovi i opstaju zato sto nemaju kud..i ne nije ko hoce nego ko moze..ako je tebe pregazilo vreme pa mislis da je u glavi rekoh ti da uzmes digitron..i da se ne pozivas na kredite i pomoc roditelja..jer naslediti stan nije do volje i glave nego do usrati nekog

da zato i pucaju brakovi i opstaju zato sto nemaju kud..i ne nije ko hoce nego ko moze..ako je tebe pregazilo vreme pa mislis da je u glavi rekoh ti da uzmes digitron..i da se ne pozivas na kredite i pomoc roditelja..jer naslediti stan nije do volje i glave nego do usrati nekog

Ко се позива на кредите и помоћ родитеља? :eek::dontunderstand:
Нигде поменула нисам.

to da te preduhitrim jer si ko riba na suvom..ono najvise volim te prazne argumente ..ko hoce moze..vazi

Како да ме предухитриш?
Знаш ме 100 година, и знаш да никад не потежем аргументе као што су ,,помоћ родитеља'' ,, кредити'' и слично.
А ниси ми одговорио на питање, како су људи пре 70 година одлазили?
И пре 10?

Ако су му живи родитељи, а ради за просјечну плату, он не може данас да се осамостали.
Мислим да данас у србији не може да се каже да може ко год хоће. Зарада је никаква за школоване људе ако нису у пар данас популарних професија, а тек како је онима који нису могли да студираји и кроз живот се сналазе. Многи одлазе да раде на броду, али и за то постоји старосна граница. Предузећа не пристају ни на субвенционисане програме за запошљавање.
Ја знам неколико момака који су млади доктори наука, раде по неким комисијама за много јаке паре, па већ сад лагано отплаћују кредите за стан... остало не знам младих да су успјели нешто сворити без помоћи родитеља, кроз дограђивање спрата на породичној кући или слично. Ови који не живе са родитељима плаћају кирију. А како да приушти себи живот под киријом неко ко уз данашње цијене и услове зарађује рецимо само просјечних тридесетак хиљада.
Е сад, ако то ко год хоће, може, значи да уз такве приохде може да се побрине за голо преживљавање, онда супер, може да преживи и не буде неухрањен.

Једина добра ствар код осамостаљивања је што смо кроз теме дошли до тога да дијете не кошта, па макар о томе не мора да брине.

Ви сад, уствари по разним темама хоћете да протурите причу како треба вечно живети на родитељској грбачи, како не треба заснивати брачну заједницу и не треба имати децу!?
Па, који мој онда живите уопште?:rtfm:
Шта је то, ако не пуко преживљавање, и то на туђој грбачи!?

Ви сад, уствари по разним темама хоћете да протурите причу како треба вечно живети на родитељској грбачи, како не треба заснивати брачну заједницу и не треба имати децу!?
Па, који мој онда живите уопште?:rtfm:
Шта је то, ако не пуко преживљавање, и то на туђој грбачи!?
ne nego ti hoces da proturis da je zivot pod istim krovom na tudjoj grbaci..a na tudjoj grbaci je kad neki retard studira do 25-30e a stan mu placaju roditelji i zicka za cigare..to je na tudjoj grbaci i kad jedu govvna da su drugi nesposobni da se odboje a sutra ce im kupiti stan i naci posao preko veze..a ne kad normalni ljudi prave kuce za svoju decu u istom dvoristu to je normalna porodica koju pomenuti retardi ne cene

Back