Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.766
puno puta sam odlazio od vojske jos pa od 3-6 meseci do 3 god i normalno mi to..zao mi keve sto je sama jedino oveko malo uticem da obrati paznju na zdravlje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
puno puta sam odlazio od vojske jos pa od 3-6 meseci do 3 god i normalno mi to..zao mi keve sto je sama jedino oveko malo uticem da obrati paznju na zdravlje
bravo..aj sad one babske price kako su oni napravili nesto i dobijali gajbe od drzave pa i danas to svako moze il je nesposoban
kad su se udavale i odlazile od kuce i kad su se dobijali stanovi od firmi i drzave..i da me ne bi dalje smarala uzmi digitron pa izracunaj koliko treba da se radi godina i za koju platu da bi se kupio stan
Ја нсиам рекла а неко може да купи стан сада, али сам рекла да може да се оде из родитељског дома. Није немогуће. Ко год хоће, може.
Иначе, станови су се добијали пар деценија, а и пре и после тога народ се осамостаљивао..
da zato i pucaju brakovi i opstaju zato sto nemaju kud..i ne nije ko hoce nego ko moze..ako je tebe pregazilo vreme pa mislis da je u glavi rekoh ti da uzmes digitron..i da se ne pozivas na kredite i pomoc roditelja..jer naslediti stan nije do volje i glave nego do usrati nekog
to da te preduhitrim jer si ko riba na suvom..ono najvise volim te prazne argumente ..ko hoce moze..vazi
Ја нсиам рекла а неко може да купи стан сада, али сам рекла да може да се оде из родитељског дома. Није немогуће. Ко год хоће, може.
Иначе, станови су се добијали пар деценија, а и пре и после тога народ се осамостаљивао..
ne nego ti hoces da proturis da je zivot pod istim krovom na tudjoj grbaci..a na tudjoj grbaci je kad neki retard studira do 25-30e a stan mu placaju roditelji i zicka za cigare..to je na tudjoj grbaci i kad jedu govvna da su drugi nesposobni da se odboje a sutra ce im kupiti stan i naci posao preko veze..a ne kad normalni ljudi prave kuce za svoju decu u istom dvoristu to je normalna porodica koju pomenuti retardi ne ceneВи сад, уствари по разним темама хоћете да протурите причу како треба вечно живети на родитељској грбачи, како не треба заснивати брачну заједницу и не треба имати децу!?
Па, који мој онда живите уопште?
Шта је то, ако не пуко преживљавање, и то на туђој грбачи!?