ODGOVORNOST

sve radim u zadnji chas....(shto mrzim kod sebe)
makar se ceo dan dosadjivala....ja sve ono shto moram da uradim odlazhem...i odlazhem...
dok se ne nakupi toliko, da jednostavno moram da uradim.....
nekad sam mnogo neodgovorna....:roll:

pored shkole, imam josh dosta obaveza.....tako da mi je vreme, uglavnom ispunjeno....
sve stizhem...
radni dani su mi extra natrpani....ali zato je vikendom - lencharenje+ 8-)

:!: ovo nije chat... al' dobro, to cje Dovla recji :p
Uhhh, obaveze... pa, mogla bih da budem odgovornija... ali ovako je sasvim fino. Videcju da li cju morati da se pritegnem u oktobru :lol: Uglavnom otaljavam ono shto me ne zanima, a u ono shto me zanima unesem se cela.

samo da tata dodje..bice vama veselo....:twisted: :evil:
sta je ovo..???? unisticete mi temu..i onda ce da je zatvore...:cry:

a u vezi teme ... ja takodje sve ostavljam za poslednji cas..i izbegavam sve sto mi je nezanimljivo...
i da skola kao glavna obaveza...i tu sam neozbiljna....prvo dobijem lose ocene pa ih tek posle popravljam :roll:
(a sad dobila sam 4 na 5 iz muzickog...to je bila obaveza koju sam odmah ispunila,naucila sam...)

sofffy:
Mrzim sve tipove obaveza...Nishta ne shvatam ozbiljno...Ali me opet to kad-tad sustigne (kao shto se trenutno deshava) i onda ih nevoljno ispunjavam... :roll:
There, there :*******

Ja sam još gori... sam sebi napravim obaveze pa ih ne ispoštujem... i usput iznerviram ljude... evo primer... ja ne pamtim.. al iskreno rečeno najbukvalnije ne pamtim... kad sam došao na posao na vreme... i večeras neću doći.. vrlo verovatno... a kad sustigne.. onda nije :roll: nego... :cry:

hmmm. potpuno sam operisan od osecjanje obaveze prema nechemu shto mi je zadato spolja.
obavezu osecjam samo prema onome shto sam sebi rekao da je bitno i da cju ispuniti.

tako da... svo ovo uchenje, bubanje, ispiti.... zapravo ne tangiram ni dva posto.
ali ipak to manje-vishe uspeshno odradjujem, polako i sigurno, jer osecjam obavezu prema sebi da zavrshim shta sam zapocheo iako bih najradje pobegao od ovakvih vrsta obaveza i moranja.

Keeper:
hmmm. potpuno sam operisan od osecjanje obaveze prema nechemu shto mi je zadato spolja.
obavezu osecjam samo prema onome shto sam sebi rekao da je bitno i da cju ispuniti.

tako da... svo ovo uchenje, bubanje, ispiti.... zapravo ne tangiram ni dva posto.
ali ipak to manje-vishe uspeshno odradjujem, polako i sigurno, jer osecjam obavezu prema sebi da zavrshim shta sam zapocheo iako bih najradje pobegao od ovakvih vrsta obaveza i moranja.
Potpisujem...

navikla sam da sve pisem , dan mi je drama pretrpan i uvek sve stignem i imam vremena za sve ,mada od silnih obaveza imam utisak da jurim vreme i da mi uvek fali sat vremena vise ... katastrofa ali me obaveze nekad cine srecnom i ispunjenom

Jedina obaveza koju sad imam je da ubijem Jazavku(White_@ngel)!!!!SAMO KAD TE SE DOCEPAM SUTRA U SKOLI!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :-x :-x :-x :-x Ovo ce biti jedna od retkih obaveza koje ne odlazem!!!! :-x :-x :-x

Чисто да напоменем да сам спојио теме пошто је јелте ипак постојала оваква тема... а одговор ћу дати неком другом приликом ;)

Sanja Carica:
Jedina obaveza koju sad imam je da ubijem Jazavku(White_@ngel)!!!!SAMO KAD TE SE DOCEPAM SUTRA U SKOLI!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :-x :-x :-x :-x Ovo ce biti jedna od retkih obaveza koje ne odlazem!!!! :-x :-x :-x

Posto sam ti sve lepo objasnila,a ti sve lepo shvatila,zahtevam da povuces svoju izjavu!!!! :-P :-P :-P :-P :-P ;) ;)

White_@ngel:
Posto sam ti sve lepo objasnila,a ti sve lepo shvatila,zahtevam da povuces svoju izjavu!!!! :-P :-P :-P :-P :-P ;) ;)
A sta ako necu???? :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Pa nisu lose te obaveze,da njih nema,ne bi ni izlazila iz kuce i postala bi debela krava koja samo sedi,lezi,gleda tv,jede i postaje sve deblja dan za danom! :razz:

Back