purpurna magla
Iskusan
- Poruka
- 5.737
pa kako kad ... ne znam ...nekad me mrzi ... i tako ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi bas nekako poznato...Lucky girl:nervira me sto sve odlazem do poslednjeg minuta
)sto cu
ovo nije chat... al' dobro, to cje Dovla recji 
Uglavnom otaljavam ono shto me ne zanima, a u ono shto me zanima unesem se cela.

There, there :*******sofffy:Mrzim sve tipove obaveza...Nishta ne shvatam ozbiljno...Ali me opet to kad-tad sustigne (kao shto se trenutno deshava) i onda ih nevoljno ispunjavam...![]()

Potpisujem...Keeper:hmmm. potpuno sam operisan od osecjanje obaveze prema nechemu shto mi je zadato spolja.
obavezu osecjam samo prema onome shto sam sebi rekao da je bitno i da cju ispuniti.
tako da... svo ovo uchenje, bubanje, ispiti.... zapravo ne tangiram ni dva posto.
ali ipak to manje-vishe uspeshno odradjujem, polako i sigurno, jer osecjam obavezu prema sebi da zavrshim shta sam zapocheo iako bih najradje pobegao od ovakvih vrsta obaveza i moranja.
:-x :-x :-x :-x Ovo ce biti jedna od retkih obaveza koje ne odlazem!!!! :-x :-x :-xSanja Carica:Jedina obaveza koju sad imam je da ubijem Jazavku(White_@ngel)!!!!SAMO KAD TE SE DOCEPAM SUTRA U SKOLI!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-x :-x :-x :-x Ovo ce biti jedna od retkih obaveza koje ne odlazem!!!! :-x :-x :-x
A sta ako necu????White_@ngel:Posto sam ti sve lepo objasnila,a ti sve lepo shvatila,zahtevam da povuces svoju izjavu!!!! :-P :-P :-P :-P :-P![]()
![]()