ODGOVORNOST

Sto se tice postupaka koje se ticu mene, krajnje sam neodgovoran prema sebi...
A dogovore i obecanja ispunjavam, jedino zaebem kad je u pitanju dolazenje negde na vreme, pogotovo kad treba da se ide kuci!
Ako kazem da cu doci za sat vremena, dolazim cesto za 3 sata... :lol:
Ili ako moram da dodjem kuci u 12 dodjem oko 2:30... :lol:
Desilo mi se odem "na 15-ak minuta" u 10 ujutru i vratim se u 01h posle ponoci! :lol: :roll:
Jbg, ne volim da sam kod kuce, osecam se nelagodno... :evil:
A kad se dogovorim sa nekim ovako, desi se da kasnim, ali ne vise od 5-10 minuta!
U skolu za 3 godine ni jednom nisam zakasnio, ladno! :shock:

nikada ne kasnim!!!!!!!!!!!
ja sam uwek ta koja cheka nekoga,jawishe sam chekala jednu ortakinju 2 sata,i kad je doshla ispalo je da je ona jadna a ne ja :?

@Shinoda
Ni ja ne volim kad se vezujem ono u fazonu doci cu za to vreme ili doci cu tada, narocito ako idem negde s drustvom... stalno nam padne na pamet neka glupost pa odemo zadrzimo se od nekoliko sati pa do nekoliko dana i sad ja kao trebam da se javljam na svakoih pola sata gde sam i sta sam... tako sam i moje naucio odoh doci cu... oni nazovu na svakih 5-6 sati, a ako odlucimo da idemo negde na par dana samo se javim odoh tamo i gotovo... ;)

@*november rain*
ma lepo je to, ali kad dodjes u situaciju da shvatis da ustvari nikome nije bas nesto extra stalo do tebe gde si i sta radis onda ti i nije bas toliko lepo :?:?:?

Ja nikada ne kasnim, ali bas nikada...vise mrzim kad pomislim da cu da zakasnim, nego kad neko drugi kasni...mada i ne volim da cekam... pogovoto ne kad je u pitanju red za karte za neku tekmu...

Shinoda:
Moji me prekore ponekad, uglavnom kad je skola,a tokom raspusta...Provodim u proseku 6-8 sati kod kuce, da bih spavao i jeo! ;)
ja ne volim da sam od kuce
sada sam navikla svoje roditelje na moje izlaske kako meni odgovara....dolazim kada hocu, ako me kaznite da ne mogu da izlazim, ja cu da se iskradem, a vi tek tad necete znate gde sam, s kim sam.....itd....tako da sam cesto kod kuce oko 5...onda me startuju baba i deda i kazu kako ce reci mami......PA??? i onda ucute

Kako sam starija tako sam neodgovornija!Ranije sam i rano ustajala,nikad nisam kasnila kad se dogovorim s nekim,pa obicno budem ja koja trune dok ostali ne dodju...Sad redovno kasnim po pola sata,nervira me to,ali nemam pojma da organizujem svoje vreme!I toliko o tome da su device uvek tacne...U skolu redovno kasnim,ali cesto mi se posreci pa ne dobijem neopravdani!A kuci nikad ne dolazim kad kazem,mada se moji ne ljute mnogo,sem kad dodjem kao skoro u jedan ujutru,a idem ujutru u skolu...

Ja uglavnom kasnim 5 minuta kad se nalazim sa nekim :oops: Sto se odgovornosti tice, pa... :-? nisam bas najodgovornija osoba na svetu, ali nisam ni najgora, valjda :lol: Mojima nikad ne kazem kad cu doci, mada mi oni nikad nisu ogranicavali trajanje izlaska, uvek sam mogla da ostanem koliko hocu.

Postujem dogorvore samo ako me je taj s kim sam se dogovorio prije ispoštovao , inace kad me neko zezne , i ja njega isto (pamti pa vrati) , sto se tice kasnjenja uvjek kasnim , kad sam prva smjena u skoli dodjem tek na 3 cas :) , ako trebam da radim u prodavnici od 11 , dodjem u 12. itd .... , moje postujem koliko i oni mene .... , ako mi ne plate racun za mob , ja ne sredjujem sobu mjesec dana , pa onda kad im dodje neki kupac za stan ... ima sta da vidi ... itd ....

Trazila sam po forumu, ali nigde nisam naisla na neku temu kao sto bi bila ova..

Ovako...Mene konkretno zanima kako se odnosite prema svojim obavezama..
Da li zaboravljate na njih ili kad nesto kazete to i uradite .. ?

Toliko od mene..Pisite...Ne mora tema da zamre..Mozemo pisati o svim svojim obavezama i o svemu vezanom za tu temu.. ;)

Back