Fizicar
Primećen član
- Poruka
- 578
Najvise sam zakasnila 2h na rodjus, a drugarica me je cekala zato sto nije htela da ide sama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

?:?
Moji me prekore ponekad, uglavnom kad je skola,a tokom raspusta...Provodim u proseku 6-8 sati kod kuce, da bih spavao i jeo!*november rain*:huhu mene bi streljali kad bih doshla oko 2:30 a kazhem da cju docji u 12. ((:
ja ne volim da sam od kuceShinoda:Moji me prekore ponekad, uglavnom kad je skola,a tokom raspusta...Provodim u proseku 6-8 sati kod kuce, da bih spavao i jeo!![]()

ops: Sto se odgovornosti tice, pa... :-? nisam bas najodgovornija osoba na svetu, ali nisam ni najgora, valjda
Mojima nikad ne kazem kad cu doci, mada mi oni nikad nisu ogranicavali trajanje izlaska, uvek sam mogla da ostanem koliko hocu.bojan86:Ja uvek dodjem ranije nekoliko minuta...i ponekad i preteram i dodjem mnogo ranije, onda blejim bzvz..
, ako trebam da radim u prodavnici od 11 , dodjem u 12. itd .... , moje postujem koliko i oni mene .... , ako mi ne plate racun za mob , ja ne sredjujem sobu mjesec dana , pa onda kad im dodje neki kupac za stan ... ima sta da vidi ... itd ....