Odgovornost drzave za masakr u osnovnoj skoli na Vracaru?

Pa sto vama u engleskoj ne stave bar jednog po skolskom dvoristu, nego ubijaju nevine ljude i cele familije jer su Srbi?
Bolest u drzavi i drustvu se ne leci policijom.Treba spreciti neke pojave da ne bi doslo do losih posledica.Evo jednog primera zasto je Vucic i njegova LGBT vlast odgovorna.Ko dozvoli gej paradu u Beogradu,zar Ana Brnabic inace lezbejka nije to podrzala i setala sa svojom zenom i njima.Koliko je glava bilo razbijeno zbog toga?

Bolest u drzavi i drustvu se ne leci policijom.Treba spreciti neke pojave da ne bi doslo do losih posledica.Evo jednog primera zasto je Vucic i njegova LGBT vlast odgovorna.Ko dozvoli gej paradu u Beogradu,zar Ana Brnabic inace lezbejka nije to podrzala i setala sa svojom zenom i njima.Koliko je glava bilo razbijeno zbog toga?
zato se država leči narodom, ali narod slab, mlak...

Ti bi sve kopirao od engleza, osim, ako je to srpska vlast kopirala. To se inace zove zadojenost i pocinje od dede.
Ozbiljne su ovo stvari deca su u opasnosti, neko misli da se ja sprdam ali stvarno sta ce biti ako se policajki ili policajcu pripisa a samo jedno od njih je odgovorno za bezbednost skole za to vreme dok oni soraju ko da brine i ko moze da garantuje da u skolu nece uleteti neki psihopata i pobije djake?Znaci najmanje po dve policajke ili dva policajca moraju dezurati pred skolom.Dok je jedno u WC-u drugo mora da pazi na djake.

Ozbiljne su ovo stvari deca su u opasnosti, neko misli da se ja sprdam ali stvarno sta ce biti ako se policajki ili policajcu pripisa a samo jedno od njih je odgovorno za bezbednost skole za to vreme dok oni soraju ko da brine i ko moze da garantuje da u skolu nece uleteti neki psihopata i pobije djake?Znaci najmanje po dve policajke ili dva policajca moraju dezurati pred skolom.Dok je jedno u WC-u drugo mora da pazi na djake.
Namerno skreces temu na propise....

A zaboravljas da je protest protiv nasilja skrenut sa ubica na vlast? A zasto? A ko? Sto se niste zajebali pa trazili kaznu za ubice i pomagace?

A zaboravljas da je protest protiv nasilja skrenut sa ubica na vlast? A zasto? A ko? Sto se niste zajebali pa trazili kaznu za ubice i pomagace?
A ko se za sve pita u ovoj drzavi naravno AV pa neka i odgovara a ne da se krije i svoju odgovornost svaljuje na druge.Podnesi ostavku bajo moj dosta si unakzio drzavu i narod.Jedini on pametan i cist u ovoj drzavi.Ma nemoj,sio mi ga Djura.

A ko se za sve pita u ovoj drzavi naravno AV pa neka i odgovara a ne da se krije i svoju odgovornost svaljuje na druge.Podnesi ostavku bajo moj dosta si unakzio drzavu i narod.Jedini on pametan i cist u ovoj drzavi.Ma nemoj,sio mi ga Djura.
Ma ne lupaj, da nije vucic izmislio celu garnituru medijskih propagandista? A ko im je tata, kome treba vlast bez odgovornosti? Bandi Svako u svom selu zna ko se bogati bez rada i ko vlada a da nije izabran....svedoka ima koliko hoces....trazite hapsenja kriminalaca....ovi sto sire propagandu protiv legalne vlasti nisu opozicija, nego rade za mafiju.....a mafija je za odstrel u svakom mestu u srbiji. Svaka cast baba Savki, a ostali su *****....

Ma bolesnici bre. Gledao sam raspravu novinarke sa predstavnikom policije, baca na njega drvlje i kamenje, zbog toga ŠTO IM NIJE DOZVOLJENO DA UĐU U UČIONICU I FOTOGRAFIŠU LEŠEVE DECE ?

Ovaj svet je otišao u p.m. već odavno ?

Političari nam ulaze u Skupštinu sa MOTORNIM TESTERAMA, šta očekivati dalje ?

Ukoliko se hitno ovde ne uspostavi vojna diktatura i na vlast ne dođe neki novi Pinoče, odosmo svi u tri lepe. :kafa:
Genijalno. Pedeset godina smo imali boljševičku, potom komunističku diktaturu. Potom su se diktatori preodenuli u odore nacionalista, kako bi sačuvali svoje fotelju i apsolutnu vlast. Danas imamo najgori oblik diktature, zasnovane na jeftinom populizmu i spregi kriminala i politike. Bukvalno, u Srbiji mafija ima svoju državu.
I dolazimo do zaključka da je za nas jedini spas ponovno uvođenje diktature.
Ne reset na na neka početna srpska podešavanja i srpsku državu sa početka XX veka i krhke obrise tada prisutne demokratije, vladavine prava, zakona, nezavisnih javnih institucija i pravosuđa, što je ujedno i jedini lek za ovu nesreću koju danas srpski narod živi, a za koju su upravo krive razne diktature i klanjanje raznim, kojekakvim, lažnim idolima.

Ma ne lupaj, da nije vucic izmislio celu garnituru medijskih propagandista? A ko im je tata, kome treba vlast bez odgovornosti? Bandi Svako u svom selu zna ko se bogati bez rada i ko vlada a da nije izabran....svedoka ima koliko hoces....trazite hapsenja kriminalaca....
A ko placa propagandiste po medijima i za koga rade?Koga oni brane,pa Vucica i vlast.Krstic je sam dobio skoro milion evra ja to nisam izmislio bilo u stampanim medijima.N1 i Nova ga samo napadaju a i oni su njegovi da glume opoziciju.

A ko placa propagandiste po medijima i za koga rade?Koga oni brane,pa Vucica i vlast.Krstic je sam dobio skoro milion evra ja to nisam izmislio bilo u stampanim medijima.N1 i Nova ga samo napadaju a i oni su njegovi da glume opoziciju.
A ti to citas neke druge vesti od nas u srbiji? Od RTS do Danasa sve je antisrpska propaganda, antisrpska jer napada vlast koju je narod postavio, za razliku od njih koji su nepoznati, a predstavljaju ih jeftini politicari podrzani engleskom tajnom sluzbom.

A ti to citas neke druge vesti od nas u srbiji? Od RTS do Danasa sve je antisrpska propaganda, antisrpska jer napada vlast koju je narod postavio, za razliku od njih koji su nepoznati, a predstavljaju ih jeftini politicari podrzani engleskom tajnom sluzbom.
Ja sam objektivan,ne radim ni za jednu stranku.Koji crni narod, kad bi ti pricao kako se vrsi pritisak po firmama i ucenjuju ljudi da glasaju za Vucica i idu na njegove sarade ne bi ni beknuo.

Back