- Poruka
- 50.330
Ti bi sve kopirao od engleza, osim, ako je to srpska vlast kopirala. To se inace zove zadojenost i pocinje od dede.Vanzemaljac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bi sve kopirao od engleza, osim, ako je to srpska vlast kopirala. To se inace zove zadojenost i pocinje od dede.Vanzemaljac.
Bolest u drzavi i drustvu se ne leci policijom.Treba spreciti neke pojave da ne bi doslo do losih posledica.Evo jednog primera zasto je Vucic i njegova LGBT vlast odgovorna.Ko dozvoli gej paradu u Beogradu,zar Ana Brnabic inace lezbejka nije to podrzala i setala sa svojom zenom i njima.Koliko je glava bilo razbijeno zbog toga?Pa sto vama u engleskoj ne stave bar jednog po skolskom dvoristu, nego ubijaju nevine ljude i cele familije jer su Srbi?
Pa odakle mesta toliko,koja je razlika ako sagrade drugu skolu ocel imati manje traume
Hoce,skolu ce da otvori i osvesta AV.Pa odakle mesta toliko,koja je razlika ako sagrade drugu skolu ocel imati manje traume
zato se država leči narodom, ali narod slab, mlak...Bolest u drzavi i drustvu se ne leci policijom.Treba spreciti neke pojave da ne bi doslo do losih posledica.Evo jednog primera zasto je Vucic i njegova LGBT vlast odgovorna.Ko dozvoli gej paradu u Beogradu,zar Ana Brnabic inace lezbejka nije to podrzala i setala sa svojom zenom i njima.Koliko je glava bilo razbijeno zbog toga?
Ozbiljne su ovo stvari deca su u opasnosti, neko misli da se ja sprdam ali stvarno sta ce biti ako se policajki ili policajcu pripisa a samo jedno od njih je odgovorno za bezbednost skole za to vreme dok oni soraju ko da brine i ko moze da garantuje da u skolu nece uleteti neki psihopata i pobije djake?Znaci najmanje po dve policajke ili dva policajca moraju dezurati pred skolom.Dok je jedno u WC-u drugo mora da pazi na djake.Ti bi sve kopirao od engleza, osim, ako je to srpska vlast kopirala. To se inace zove zadojenost i pocinje od dede.
Namerno skreces temu na propise....Ozbiljne su ovo stvari deca su u opasnosti, neko misli da se ja sprdam ali stvarno sta ce biti ako se policajki ili policajcu pripisa a samo jedno od njih je odgovorno za bezbednost skole za to vreme dok oni soraju ko da brine i ko moze da garantuje da u skolu nece uleteti neki psihopata i pobije djake?Znaci najmanje po dve policajke ili dva policajca moraju dezurati pred skolom.Dok je jedno u WC-u drugo mora da pazi na djake.
A zaboravljas da je protest protiv nasilja skrenut sa ubica na vlast? A zasto? A ko? Sto se niste zajebali pa trazili kaznu za ubice i pomagace?Bolest u drzavi i drustvu se ne leci policijom.Treba spreciti neke pojave da ne bi doslo do losih posledica.Evo jednog primera zasto je Vucic i njegova LGBT vlast odgovorna.Ko dozvoli gej paradu u Beogradu,zar Ana Brnabic inace lezbejka nije to podrzala i setala sa svojom zenom i njima.Koliko je glava bilo razbijeno zbog toga?
Ne skrecem temu nego nalazim propuste u AV merama.Treba po dva policajca ili policajke da dezuraju ispred svake skole.Namerno skreces temu na propise....
Treba sve direktore javnih preduzeca koji su naprasno promenili stranke da ispitaju o masakru i koliko oni znaju za to....Ne skrecem temu nego nalazim propuste u AV merama.Treba po dva policajca ili policajke da dezuraju ispred svake skole.
A ko se za sve pita u ovoj drzavi naravno AV pa neka i odgovara a ne da se krije i svoju odgovornost svaljuje na druge.Podnesi ostavku bajo moj dosta si unakzio drzavu i narod.Jedini on pametan i cist u ovoj drzavi.Ma nemoj,sio mi ga Djura.A zaboravljas da je protest protiv nasilja skrenut sa ubica na vlast? A zasto? A ko? Sto se niste zajebali pa trazili kaznu za ubice i pomagace?
Ma ne lupaj, da nije vucic izmislio celu garnituru medijskih propagandista? A ko im je tata, kome treba vlast bez odgovornosti? Bandi Svako u svom selu zna ko se bogati bez rada i ko vlada a da nije izabran....svedoka ima koliko hoces....trazite hapsenja kriminalaca....ovi sto sire propagandu protiv legalne vlasti nisu opozicija, nego rade za mafiju.....a mafija je za odstrel u svakom mestu u srbiji. Svaka cast baba Savki, a ostali su *****....A ko se za sve pita u ovoj drzavi naravno AV pa neka i odgovara a ne da se krije i svoju odgovornost svaljuje na druge.Podnesi ostavku bajo moj dosta si unakzio drzavu i narod.Jedini on pametan i cist u ovoj drzavi.Ma nemoj,sio mi ga Djura.
Genijalno. Pedeset godina smo imali boljševičku, potom komunističku diktaturu. Potom su se diktatori preodenuli u odore nacionalista, kako bi sačuvali svoje fotelju i apsolutnu vlast. Danas imamo najgori oblik diktature, zasnovane na jeftinom populizmu i spregi kriminala i politike. Bukvalno, u Srbiji mafija ima svoju državu.Ma bolesnici bre. Gledao sam raspravu novinarke sa predstavnikom policije, baca na njega drvlje i kamenje, zbog toga ŠTO IM NIJE DOZVOLJENO DA UĐU U UČIONICU I FOTOGRAFIŠU LEŠEVE DECE ?
Ovaj svet je otišao u p.m. već odavno ?
Političari nam ulaze u Skupštinu sa MOTORNIM TESTERAMA, šta očekivati dalje ?
Ukoliko se hitno ovde ne uspostavi vojna diktatura i na vlast ne dođe neki novi Pinoče, odosmo svi u tri lepe.![]()
A ko placa propagandiste po medijima i za koga rade?Koga oni brane,pa Vucica i vlast.Krstic je sam dobio skoro milion evra ja to nisam izmislio bilo u stampanim medijima.N1 i Nova ga samo napadaju a i oni su njegovi da glume opoziciju.Ma ne lupaj, da nije vucic izmislio celu garnituru medijskih propagandista? A ko im je tata, kome treba vlast bez odgovornosti? Bandi Svako u svom selu zna ko se bogati bez rada i ko vlada a da nije izabran....svedoka ima koliko hoces....trazite hapsenja kriminalaca....
A ti to citas neke druge vesti od nas u srbiji? Od RTS do Danasa sve je antisrpska propaganda, antisrpska jer napada vlast koju je narod postavio, za razliku od njih koji su nepoznati, a predstavljaju ih jeftini politicari podrzani engleskom tajnom sluzbom.A ko placa propagandiste po medijima i za koga rade?Koga oni brane,pa Vucica i vlast.Krstic je sam dobio skoro milion evra ja to nisam izmislio bilo u stampanim medijima.N1 i Nova ga samo napadaju a i oni su njegovi da glume opoziciju.
Ja sam objektivan,ne radim ni za jednu stranku.Koji crni narod, kad bi ti pricao kako se vrsi pritisak po firmama i ucenjuju ljudi da glasaju za Vucica i idu na njegove sarade ne bi ni beknuo.A ti to citas neke druge vesti od nas u srbiji? Od RTS do Danasa sve je antisrpska propaganda, antisrpska jer napada vlast koju je narod postavio, za razliku od njih koji su nepoznati, a predstavljaju ih jeftini politicari podrzani engleskom tajnom sluzbom.
Pa odakle mesta toliko,koja je razlika ako sagrade drugu skolu ocel imati manje traume