ODGOVORI I PITANJA

• Začetnik teme Začetnik teme Tya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvrckano... prasici su zakon... ja vise volim prasece od jagnjeceg pecenja... zato nikad necu biti junak... kao marko kraljevic... e, a jel znate zasto marko kraljevic nije mog'o da nadje zenu? aaaa.. pa to je ona fora - pola 'ono' pola sarcu daje... a nije bas smesna ova fora...
hm... pitanje za bildera...
da li si nekad uspeo da izbacis na bendz teg cija je tezina ekvivalentna tezini 23 tega od 568 grama + 56 od 457 grama + 122 tega od 145 grama + 18 od 1,5kg + 786 tega od 68,9 grama i 12 od 1,6 kg-a?

batka_mija:
uvrckano... prasici su zakon... ja vise volim prasece od jagnjeceg pecenja... zato nikad necu biti junak... kao marko kraljevic... e, a jel znate zasto marko kraljevic nije mog'o da nadje zenu? aaaa.. pa to je ona fora - pola 'ono' pola sarcu daje... a nije bas smesna ova fora...
hm... pitanje za bildera...
da li si nekad uspeo da izbacis na bendz teg cija je tezina ekvivalentna tezini 23 tega od 568 grama + 56 od 457 grama + 122 tega od 145 grama + 18 od 1,5kg + 786 tega od 68,9 grama i 12 od 1,6 kg-a?

Auuuuuu pa to je 156701.4 grama... mnogo brate, mnogo, mnogo je...

Lilu:
Auuuuuu pa to je 156701.4 grama... mnogo brate, mnogo, mnogo je...
ha haha... lilu je definitivno pravi moderator kad je ne mrzi da cita moje poruke... ljudi moji, pa ni ja ih ne citam dva puta... prepustim se osecanji... ma daaaajjjj... vratimo se temi... ozbiljno sad...
koja ti je planeta bila u 8 kuci 23. septembra 1997 godine?

321.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back