ODGOVORI I PITANJA

• Začetnik teme Začetnik teme Tya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lose navike....hmm??.....ovo je dobro,..pa tesko....ionako treba da odmaram do sledece godine...
....mislim-dakle znam,da cu se izboriti...jer sam lenj!A u odlikama...nije bitno..nisam ozbiljan,jer nemam razloga...
Za zenidbu....pa mogao bih pre tebe..ali ozbiljno!....to bih mogom,ali to nije to...bila bi udaja.

-----Sta te interesuje sada,u tim godinama?

Hm... Pa vidi, ni sam ne znam. Filmovi, muzika, opuštanje, seks, suvisla konverzacija, lova, automobili, bolje zaposlenje (vidi pod "lova")
A što se tiče udaje... nemoj da se držiš pogrešnih aksioma... može da se desi da ti bude jako dobro, iako si "udat". Bolje ti lepo vidi kakva je osoba ta kojom se kaniš (ili premišljaš) ženiti, ostalo je lako. Ili, da bolje kažem, izvodljivo.

A koje su to tvoje godine, kad obraćaš već pažnju na to?

godine..mislim na muskarca od 25 =....pa do nekih 35....neozenjen../zenjen...kako zivi se ponasha...posto sam ja izgubio sliku...predstavu gde zivim i kako se ponashati,upravo trpim neku hemiju...promene nekog stanja u glavi...nista mi nije jasno,sem da se opustim...spavam do 16....nikad nisam toliko..obicno do 13,naj,najvishe...nesto sasvim novo,sa zakasnjenjem...

>>>>SA koliko ...a..si formirao stav&krenuo tako sve da gledash i radis?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back