Odelo

LePiaf:
Shulja, kravata, pantale, sako, cipele...
Koliko chesto nosite tu "uniformu"? Nosite li zato shto morate ili shto se bash dobro osecate u tome?

Ja, recimo, nikad nisam obukao komplet odelo. Najvishe sam se priblizio za matursko veche, a i tada sam imao farmerke :evil:
Trudicu se da ga izbegnem koliko god je to moguce. Verovatno cu se venchati u Las Vegasu, u shorcu i havajskoj koshulji :D ... Ili mozda u ronilachkom odelu kraj Velikog koralnog grebena...

Svašta.
Prvo ide kravata pa šulja i preko svega sakov, može i džemper
Najbitnije da se osećaš.

Pa zato i prevrnuh očima :P
Svejedno, ni na ulici ne volim da sam polugola, ma kakvo da je vreme...
E, 999 pregled, a tvoja poruka beše 100-ta :)

Lexa:
Pa zato i prevrnuh očima :P
Svejedno, ni na ulici ne volim da sam polugola, ma kakvo da je vreme...
E, 999 pregled, a tvoja poruka beše 100-ta :)

Nije tebi bilo ni upućeno.
A primetila sam i ja za post i pregled!
Možda to nešto znači??? Ti-ru-ri-ru??? :roll:

pesimizam i optimizam :
zavisi kako gledaš na stvar :arrow: POLUGOLA ili POLUOBUČENA :P
ja sam za konzerve u crkvi, poluobučene na ulici, četvrtgole na poslu i gole u kući :lol:

Sakoe volim da nosim, zimi somotske, malahit boje, braon, drap, crne, i posebno jedan volim crne boje od sitnog somota. Volim crni od pliša i jedan čudne, tamno modre boje..
Odela mi stoje odlično, visok sam i stasit, nemam stomačinu i slične telesne anomalije..
U subotu sam kupio letnje odelo u Zari, oker je boje, za smešne pare, vrlo sam zadovoljan ...
Ne nosim često, čak naprotiv, nemam naviku..

I odelo se može nositi sa lakoćom. Postoje i tipovi koji nisu za odela, za odelo treba biti tip, da sve to izgleda nenametljivo, ali ne i uniformisano, elegantno i sa stilom..

I evo... Gledam sad ovo jebomater vreme... 35 u hladu a hlada nigde... i onda ce neko da mi insistira na nekakvom besmislenom ushtogljenom dress code-u...
Kao, ne mozesh uci u shortzu...
Sako??? :shock: Jbt, pa umro bih da obuchem neshto shto ima dugachke rukave!
Stop tiraniji!

pa bolje u narodnoj nošnji, ko onaj novinar Danasa :mrgreen: Lik hteo da testira skupštinsko obezbeđenje nakon donošenja no jeans code-a, i iznajmio kostim iz pozorišta i ufurao, ali 'ladno :lol:

poenta je da ih odelo navede nekako da se osećaju odgovornima, za promenu...dress code tome služi, ali džaba njima govoriti....:roll:
ja furam no jeans code a da mi niko ne traži da se odričem farmerki :D Jeans je ionako šljakerski, zicerski i...i ne znam šta još. Nedostatak odgovornosti za svoj stil u odevanju.
(hahahaha...)

Betty:
poenta je da ih odelo navede nekako da se osećaju odgovornima, za promenu...dress code tome služi, ali džaba njima govoriti....:roll:
ja furam no jeans code a da mi niko ne traži da se odričem farmerki :D Jeans je ionako šljakerski, zicerski i...i ne znam šta još. Nedostatak odgovornosti za svoj stil u odevanju.
(hahahaha...)

Ne znam uopshte odakle ti ovo...

LePiaf:
Shulja, kravata, pantale, sako, cipele...
Koliko chesto nosite tu "uniformu"? Nosite li zato shto morate ili shto se bash dobro osecate u tome?

Ja, recimo, nikad nisam obukao komplet odelo. Najvishe sam se priblizio za matursko veche, a i tada sam imao farmerke :evil:
Trudicu se da ga izbegnem koliko god je to moguce. Verovatno cu se venchati u Las Vegasu, u shorcu i havajskoj koshulji :D ... Ili mozda u ronilachkom odelu kraj Velikog koralnog grebena...

Nosim vec 8 godina , ali sta da radim takav mi je posao ..... da mogu isao bih u sorcu ,majici i patikama da mogu :shock: :wink: 8-)
8adcbb7f-1.jpg

Back