Odeca je nenormalno skupa u Novom Sadu

Zavisi gde kupujes. ako kupis markirano cene su relativno slicne kao i u USA i EU. Zaista razlika je obicno za nas +10tak posto sto i nije nesto.
Ali zato ima dosta dobrih neutralnih a kvalitetnih stvari na kojima ne vriste brendovi itd. A tu su cene uglavnom malcice manje. Al ono bottom line je ili na buvljaku kupis tike od 2000 ili kupis neke mid tier za 5000, Dodje obicno na isto jer one na buvljaku umeju da se raspadnu, ne uvek, ali uglavnom

Meni je Dajhman krš.
Mozda u inostranstvu nije.

Bila sam dva puta otkako se otvorio BIG , bilo me sramota da gledam. Pa ono izgleda ko najgori kinez.
Loše poljepljeno, maltene lepak svuda viri, tu i tamo neki pristojni komad obuće.
Istina, cene su povoljne ali svejedno...
Kvalitet u rangu Metro obuće a Metro je šit.
S druge strane, moja drugarica je kupovala patike u Dajhmanu u Hrvatskoj i oduševljena je...ali ono što je ona kupila tamo izgleda za tri klase bolje nego ovo što sam ja videla.
Dovoljno je reći da 90% obuće koju sam videla u Dajhman online katalogu nisam u radnji prepoznala...

S druge strane u C&A sam kupila prelepi džemper i mnogo dobru jaknu zimsku za povoljne pare. Meni se sviđa njihov izbor.
Džemper je jako kvalitetan a platila sam ga 1500 na popustu - jakna je bila 7000
Nije to sića ali kad vidim da kod Kineza džemperi koštaju po 2000 a jakne po 6,7 hiljada bolje a kvalitet jad i beda onda mi nije teško dati te pare na nešto što vidim da je kvalitetnije

Poslednja izmena:
Meni je Dajhman krš.
Mozda u inostranstvu nije.

Bila sam dva puta otkako se otvorio BIG , bilo me sramota da gledam. Pa ono izgleda ko najgori kinez.
Loše poljepljeno, maltene lepak svuda viri, tu i tamo neki pristojni komad obuće.
Istina, cene su povoljne ali svejedno...
Kvalitet u rangu Metro obuće a Metro je šit.
S druge strane, moja drugarica je kupovala patike u Dajhmanu u Hrvatskoj i oduševljena je...ali ono što je ona kupila tamo izgleda za tri klase bolje nego ovo što sam ja videla.
Dovoljno je reći da 90% obuće koju sam videla u Dajhman online katalogu nisam u radnji prepoznala...

S druge strane u C&A sam kupila prelepi džemper i mnogo dobru jaknu zimsku za povoljne pare. Meni se sviđa njihov izbor.
Džemper je jako kvalitetan a platila sam ga 1500 na popustu - jakna je bila 7000
Nije to sića ali kad vidim da kod Kineza džemperi koštaju po 2000 a jakne po 6,7 hiljada bolje a kvalitet jad i beda onda mi nije teško dati te pare na nešto što vidim da je kvalitetnije
zezas za ovo:eek:
ja za vikend idem za bg,pa sam mislila da svratim u blok kod kineza da uzmem neku do 3000 treba mi duza da setam bobija,smrzoh se uvece
znaci nista:(
nego znam da je u metrou krs,ali ja danas kupih detetu zimske cipele*jes malo dete,al br 42* za 2400.i onako ce ih nositi samo 2 meseca i to bas kad mu ne dam u patikama
noga raste kao iz vode

koga zanima,ta ponuda u metrou je samo danas

Ma ja sam se opekla sada s Metroom, u oktobru sam kupila predivne cizme i nakon mesec dana, MESEC dana na obe cizme su mi djonovi pukli po pola..bukvalno mi se cizme - pocepale- po pola odozdo.
Evo ove, da se neko ne zezne
29824_524248150936008_1529993962_n.jpg

Platila sam ih 4000. E sad, znam da to nije puno za cizme ali za cizme koje traju mesec i po dana..jeste puno...bofl roba . Ja sam inace jako pazljiva kad su cipele u pitanju , bas ih odrzavam tako da stvarno nema drugog objasnjenja.

A posto je za dete, nije velika steta..sto kazes, decica prerastu taj cas..ne stigne ni da se iscepa:D

E pazi, kako koji Kinez. U NS recimo, Erker je cini mi se nesto povoljniji u odnosu na recimo Pandu a najskuplji je onaj novi Kinez kod sajma. Imaju stvarno veliku ponudu ali su i skuplji. Nisu sve jakne tako skupe naravno ...al one sto lice na nesto nisu bas povoljne kao sto smo navikli da budu.
Vidi ti svakako, mozda naletis na nesto povoljno:)
Taman mi javi sta ima da znam dal da i ja odem u obilazak sledeci vikend kad budem isla za BG:D

Ma ja sam se opekla sada s Metroom, u oktobru sam kupila predivne cizme i nakon mesec dana, MESEC dana na obe cizme su mi djonovi pukli po pola..bukvalno mi se cizme - pocepale- po pola odozdo.
Evo ove, da se neko ne zezne
29824_524248150936008_1529993962_n.jpg

Platila sam ih 4000. E sad, znam da to nije puno za cizme ali za cizme koje traju mesec i po dana..jeste puno...bofl roba . Ja sam inace jako pazljiva kad su cipele u pitanju , bas ih odrzavam tako da stvarno nema drugog objasnjenja.

A posto je za dete, nije velika steta..sto kazes, decica prerastu taj cas..ne stigne ni da se iscepa:D

E pazi, kako koji Kinez. U NS recimo, Erker je cini mi se nesto povoljniji u odnosu na recimo Pandu a najskuplji je onaj novi Kinez kod sajma. Imaju stvarno veliku ponudu ali su i skuplji. Nisu sve jakne tako skupe naravno ...al one sto lice na nesto nisu bas povoljne kao sto smo navikli da budu.
Vidi ti svakako, mozda naletis na nesto povoljno:)
Taman mi javi sta ima da znam dal da i ja odem u obilazak sledeci vikend kad budem isla za BG:D

uvek ima nesto kod kineza,a mene drugarice zezaju jer svaki put vucem po onim halama zogere i briska,jer sam sivonja,pa drsku polomim za cas
inace kod tih kineza na sajmu sam kupila divno maskirno odelo za bobija,za 800 din,na drugim mestima je i do 3000

eva,videla sam da je kacila neke slike za majce,bile su oko 4000 jel?

Oke, povel se priča o obući, pa samo da rečem da se u Gepradu može naći mućo povoljna obuća, prilično kvalitetna a ok cene.
Ja sam ove čizmake

https://www.butobu.rs/members/butobu_shop/2af459d8fab071a17aa8b1db60b726ca/0.jpg

platila 4750 početkom oktobra i oduševljena sam njima!

Prave gacalice, za svaki dan, za teksas suknju, farke ili helanke, mekane, mekanog đona, kožne, postavljene, udobne, tople na temperaturama do 0° (ispod toga nisam isprobala :)))

Nema baš puno nekih ekskluzivnih modela ali se može probrati a meni je bolji rad nego ono džubre u metrou (imam višestruko iskustvo nalik vajlčajldinom sa njihovom obućom :|)

Oke, povel se priča o obući, pa samo da rečem da se u Gepradu može naći mućo povoljna obuća, prilično kvalitetna a ok cene.
Ja sam ove čizmake

https://www.butobu.rs/members/butobu_shop/2af459d8fab071a17aa8b1db60b726ca/0.jpg

platila 4750 početkom oktobra i oduševljena sam njima!

Prave gacalice, za svaki dan, za teksas suknju, farke ili helanke, mekane, mekanog đona, kožne, postavljene, udobne, tople na temperaturama do 0° (ispod toga nisam isprobala :)))

Nema baš puno nekih ekskluzivnih modela ali se može probrati a meni je bolji rad nego ono džubre u metrou (imam višestruko iskustvo nalik vajlčajldinom sa njihovom obućom :|)
jako su lepe.gde ti je ta radnja?
...pojma nemam,nisam obratila paznju.
:lol: ti kao ja s tim zogerima,zavrnem da ocedim vodu u onoj kanti i polomim.

prave smo domacice:mrgreen:

talenat vas sve svečano poziva u veoma jeftiniji centar u blizini NS-a...Eva je već pazarila...
može ista roba koju vi u nS plaćate po 6-7 hijada da se nađe upola jeftinije u Temerinu...

nadam se da ste čuli za robnu kuću Beba u Temerinu...tu je još i Duga,pa obuća Trn,Bonum...mnogi su mi dolazili i nkad nisu odlazili razočarani...
uf da...zaboravih na parfimeriju Pogled gde možete naći bukvalno sve od kozmetike pa čak i pakovanja za kosu koja se u NS prodaju u specijalizovanim frizerskim radnjama...

i sve to na 18 km od NS...:flert:

Back