gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Ma kako ima rupu?Je l' moze popus' zbog te rupe?![]()
Ma mož' da popuš' šiljat odozdo a da zaglavi u rupu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kako ima rupu?Je l' moze popus' zbog te rupe?![]()
jeste kod nas kad nisu normalni..u usa patike 5x jeftinije a standard veci 10x

Otovrili se Deichmann i C&A. Super ponuda, kvalitet i cene!![]()
Ja nisam bila u Nemačkoj. A od ponude koja mi je dostupna, ima najbolji odnos kvalitet-cena....meni je C&A shit....to nije ono sto sam ja kupovala u Nemackoj.

...meni je C&A shit....to nije ono sto sam ja kupovala u Nemackoj.

Jel zna neko gde ima dobrih farmerica da se kupi u Novom Sadu, a da nisu skupe? i naravno ne iscepani modeli, već ono normalne...
Nema nigde ispod 4-5 hiljada![]()
Jel zna neko gde ima dobrih farmerica da se kupi u Novom Sadu, a da nisu skupe? i naravno ne iscepani modeli, već ono normalne...
Nema nigde ispod 4-5 hiljada![]()
Pokušaću baš danas da vidim... stvarno nevidjen bezobrazluk, inače što se tiče garderobe u Novom Sadu i odnosa cena-kvalitet...ja sam kupila u radnji koja sije farmerke ,preko puta riblje pijace,kod velikog parkinga
meni su dobre za 1900 din
Ma mož' da popuš' šiljat odozdo a da zaglavi u rupu.![]()

zezas za ovoMeni je Dajhman krš.
Mozda u inostranstvu nije.
Bila sam dva puta otkako se otvorio BIG , bilo me sramota da gledam. Pa ono izgleda ko najgori kinez.
Loše poljepljeno, maltene lepak svuda viri, tu i tamo neki pristojni komad obuće.
Istina, cene su povoljne ali svejedno...
Kvalitet u rangu Metro obuće a Metro je šit.
S druge strane, moja drugarica je kupovala patike u Dajhmanu u Hrvatskoj i oduševljena je...ali ono što je ona kupila tamo izgleda za tri klase bolje nego ovo što sam ja videla.
Dovoljno je reći da 90% obuće koju sam videla u Dajhman online katalogu nisam u radnji prepoznala...
S druge strane u C&A sam kupila prelepi džemper i mnogo dobru jaknu zimsku za povoljne pare. Meni se sviđa njihov izbor.
Džemper je jako kvalitetan a platila sam ga 1500 na popustu - jakna je bila 7000
Nije to sića ali kad vidim da kod Kineza džemperi koštaju po 2000 a jakne po 6,7 hiljada bolje a kvalitet jad i beda onda mi nije teško dati te pare na nešto što vidim da je kvalitetnije

Ma ja sam se opekla sada s Metroom, u oktobru sam kupila predivne cizme i nakon mesec dana, MESEC dana na obe cizme su mi djonovi pukli po pola..bukvalno mi se cizme - pocepale- po pola odozdo.
Evo ove, da se neko ne zezne
![]()
Platila sam ih 4000. E sad, znam da to nije puno za cizme ali za cizme koje traju mesec i po dana..jeste puno...bofl roba . Ja sam inace jako pazljiva kad su cipele u pitanju , bas ih odrzavam tako da stvarno nema drugog objasnjenja.
A posto je za dete, nije velika steta..sto kazes, decica prerastu taj cas..ne stigne ni da se iscepa
E pazi, kako koji Kinez. U NS recimo, Erker je cini mi se nesto povoljniji u odnosu na recimo Pandu a najskuplji je onaj novi Kinez kod sajma. Imaju stvarno veliku ponudu ali su i skuplji. Nisu sve jakne tako skupe naravno ...al one sto lice na nesto nisu bas povoljne kao sto smo navikli da budu.
Vidi ti svakako, mozda naletis na nesto povoljno
Taman mi javi sta ima da znam dal da i ja odem u obilazak sledeci vikend kad budem isla za BG![]()
ti kao ja s tim zogerima,zavrnem da ocedim vodu u onoj kanti i polomim.
))jako su lepe.gde ti je ta radnja?Oke, povel se priča o obući, pa samo da rečem da se u Gepradu može naći mućo povoljna obuća, prilično kvalitetna a ok cene.
Ja sam ove čizmake
https://www.butobu.rs/members/butobu_shop/2af459d8fab071a17aa8b1db60b726ca/0.jpg
platila 4750 početkom oktobra i oduševljena sam njima!
Prave gacalice, za svaki dan, za teksas suknju, farke ili helanke, mekane, mekanog đona, kožne, postavljene, udobne, tople na temperaturama do 0° (ispod toga nisam isprobala))
Nema baš puno nekih ekskluzivnih modela ali se može probrati a meni je bolji rad nego ono džubre u metrou (imam višestruko iskustvo nalik vajlčajldinom sa njihovom obućom :|)
...pojma nemam,nisam obratila paznju.
ti kao ja s tim zogerima,zavrnem da ocedim vodu u onoj kanti i polomim.