wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Bila ja jednom u Bebi al ima već godine, dve sigurno i kupila sam kariranu košulju. Jeste jeftinije..Al dok ja platim kartu autobusku do Temerina ispadne mi na isto. Ali ako imaš kola, isplati se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bila ja jednom u Bebi al ima već godine, dve sigurno i kupila sam kariranu košulju. Jeste jeftinije..Al dok ja platim kartu autobusku do Temerina ispadne mi na isto. Ali ako imaš kola, isplati se![]()

Ama šta vam je ovih dana..svi bi se nešto svađali..
Ti dala predlog, ja iznela moje iskustvo - iskustva su različita a tvoj predlog je dobar inekom će pomoći, izvini što sam ti uvredila robnu kuću....neću nikad više

...to kad se otvori drugi deo teretane.![]()

Odeca je nenormalno skupa u Novom Sadu. Stvarno. Pogotovo u sirem centru. Nije da sam bez para, i nisam neka stipsa, ali ovo je smesno: duksevi za 5, 6 hiljada, pantalone i farmerke od 8, 9, 10 hiljada, malo bolje cipele 10 hiljada. Jesu oni normalni? Kvalitetna odeca je jeftinija u USA i EU ybt.

...ma isto je![]()
Sta bude na tom najlonu? jedan drug mi je tamo isao i gonio i mene ali nisam mogao da se natjeram.

Sta bude na tom najlonu? jedan drug mi je tamo isao i gonio i mene ali nisam mogao da se natjeram.
svašta mož da se nađe...![]()
Znam isao sam ranije na najlon par puta ali sad sam cuo da dolazi neka odjeca samo ne znam o cemu se radi, nova ili polovna?
Aha, ok.
Ovo gore je bilo za evu, prolupao sam nacisto.

Ovo gore je bilo za evu, prolupao sam nacisto.
...mislim da je odeca petkom najbolja,mislim ima veci izbor.