Odeca je nenormalno skupa u Novom Sadu

Par hiljada?
Ko priča o hiljadama...košulja je bila tipa 300,400 dinara jeftinija nego u gradu:mrgreen:
Dok se ja bez pokazne sa Satelita , iz mog geta dovučem, bež bre..ne isplati se:lol:
Isplati se verovatno onom ko ide u masovne nabavke...ja retko kad sebi priuštim tako nešto...odem po jednu, dve stvari max.

Uostalom rekoh da sam bila već davno..bilo je simpatičnih stvari ali ništa posebno ( s obzirom na to da su mi napričali bajke o Bebi) niti je bilo baš u hiljadama merena jeftinoća.
Ali zato i naglasih...to je bilo tada..ne znam kako je sada. Zato sam se i ogradila.
Možemo bez tog lupanja glavom u zid..ništa skandalozno nisam izjavila;)

Ama šta vam je ovih dana..svi bi se nešto svađali..
Ti dala predlog, ja iznela moje iskustvo - iskustva su različita a tvoj predlog je dobar inekom će pomoći, izvini što sam ti uvredila robnu kuću....neću nikad više

ih da je moja...gde bi mi bio kraj...:hahaha:
nisam se bre uopšte uvredila...samo,kao što ti reče,iznesoh svoje viđenje...
btw,sad su Bebu proširili na 3 sprata...znači ne verujem šta ta žena radi,majke mi...:eek:

a ova Eva je jedna lenčugica,samo se izvrne na moju gibanicu ili kifle i ne mrda mi iz kuću....:rotf:
moram sledeći put da je nateram da idemo malo u razgledanje...:flert:

Pa u opšte u Srbiji je mnogo skupa odeća...
U Italiji dođe jeftinije u buticima, jer oni kad naprave akciju to jeste akcija.
Ovi naši naprave akciju kad prvo dignu cenu sa 2100 na 5000 pa kao "SNIŽENJE!!! SAMO 2000 dinaraa!!"
Sve je jako postalo skupo... :roll: A o odeći ne mogu da mislim kad imam račune, kiriju, da sipam gorivo i još tako te stvari :D

Back