gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...cizmice kakve su ti ovo gluposti...naravno da super posluje u srbiji dok mogu da uvaljuju kredite i zaradjuju na njima...sta ce biti kad ljudi vise ne budu mogli da ih otplacuju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih bas rekao da pricam gluposti....cizmice kakve su ti ovo gluposti...naravno da super posluje u srbiji dok mogu da uvaljuju kredite i zaradjuju na njima...sta ce biti kad ljudi vise ne budu mogli da ih otplacuju
Raiffeisen banka a.d. je deo Raiffeisen International, jedne od najvećih bankarskih grupacija na području srednje i istočne Evrope, i deo RZB grupacije.
Jeste deo Raiffeisen A.G. Austria,ali Raiffeissen banka u Srbiji ne radi po licenci Austrijske Raiffeisen A.G banke,jer je licenca za istu prodata od strane Austrijske Raiffeissen banke.
Uslovi u Raiffeissen A.G i Raifeissen A.D. potpuno se razlikuju i Austrijska Banka ne odgovara za rad domaće banke.
Uostalom,već sam napomenuo da u Srbiji postoje samo dve originalne banke.
Jeste deo Raiffeisen A.G. Austria,ali Raiffeissen banka u Srbiji ne radi po licenci Austrijske Raiffeisen A.G banke,jer je licenca za istu prodata od strane Austrijske Raiffeissen banke.
Uslovi u Raiffeissen A.G i Raifeissen A.D. potpuno se razlikuju i Austrijska Banka ne odgovara za rad domaće banke.
J
Ne bih bas rekao da pricam gluposti.
U stvari ni sam ne znam radi cega ti repliciram... jer tvoj mentalni sklop ne moze to da shvati
Kada "ljudi" ne budu mogli da otplacuju kredite - ide fino prodaja nekretnina da bi se namirilo stanje. To se zove "hipoteka"
Ne bih bas rekao da pricam gluposti.
U stvari ni sam ne znam radi cega ti repliciram... jer tvoj mentalni sklop ne moze to da shvati
Kada "ljudi" ne budu mogli da otplacuju kredite - ide fino prodaja nekretnina da bi se namirilo stanje. To se zove "hipoteka"
To tako mali perica zamislja. Eno kako je taj scenario prosao u Americi. Cene nekretnina i inace padaju, a ako bi krenula iole masovnija plenidba i prodaja imovine - neminovno dolazi do daljeg pada cena i banke vise ne mogu da pokriju troskove izdatih kredita.
Drug clan - je8ote
![]()
"Vlasnici kapitala i biznisa ce kod radnika podsticati i stimulisati potrebu da kupuju njihovu skupu robu: stanove, kuce i tehnologiju, obvezujuci ih pritom da ulaze u skupe hipotekarne kredite do nivoa neizdrzivosti. I na kraju ti neplaceni dugovi ce izazvati bankrot banaka, koje ce morati biti nacionalizirane, pa ce drzava onda krenuti putem koji vodi u komunizam..."
Pa neverovatno je da se upravo to desava, nadajmo se da se nece i taj poslednji deo predvidjanja obistiniti mada Amerika grabi ka socijalizmu.
Tocak istorije nije moguce vratiti unatrag....
Pogledaj samo divljanje cijena nafte na svjetskom trzistu prije samo pola godine. I sto bi ?!?! Nista. Pale su na najnizi nivo u posljednjih 10 godina.
TZV "svjetska ekonomska kriza' je samo jos jedna u nizu podvala za pljacku sirokih narodnih masa sirom svijeta. Dakako, najveca pljacka nakon rusenja i pljacke Svjetskog Trgovinskog Centra u New Yorku 11 septembra 2001. godine.
Lako je tebi.... Ćale ti prodaje suncokret i semenke na utakmicama, pa uvek imate keš....
Problem je za one ljude koji su institucijonalizovani.... Posao, plata, sistem...![]()
Raiffeisen banka a.d. je deo Raiffeisen International, jedne od najvećih bankarskih grupacija na području srednje i istočne Evrope, i deo RZB grupacije.
Ok ja necu da se spustam na tvoj nivo i da ti pominjem roditelje verovatno si im ti dovoljna kazna![]()
Jao jao puca mi sto Raif propada.
После оркестрираних олајавања са РТС'а и од стране Чеде Ј. поменута банка је на путу банкрота!
За не више од месец дана то ће бити и озваничено...
... ко им је крив када нису дали паре правима...***!
Ti si inače poznat ovde po tome što držiš do nivoa...
Па ево да резимирамо и то:
Отпуштено је из кредитног сектора око 20 људи и сада их је само двоје, отворене су нове експозитуре где је пребачено доста људи из менаџмента, утрпано је много пара из Италије и још увек није извесно да ли ће банка опстати!
А ти чувај паре код њих, треба и моја жена да добије још коју плату, и у њено име, хвала на поверењу!
Pusti decu vidis da se igraju investitora.![]()
Ma imas pravo...
let's the childrens play![]()
dobro me nasmija sa tvojim ingliš yezik
![]()
A italijanski Unicredit ce da pukne( a ne samo unicredit) ko zvecka,samo da kazu koliko su glupani dali a i izgubili para u istocnu juropu, za sad se zna da su austrijanci imali u istocnoj jevropi preko 279mrd ,italijani oko 200mrd$ a švabe su odmah iza italijana a ukupno EU banke imayu tamo preko 1100mrd$
Tsunami mora u evropu jos da dodje .....a kad dodje biti ce.........![]()