stawwross
Domaćin
- Poruka
- 4.772
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=10&dd=14&nav_category=78&nav_id=386675
a mi se brinemo oko kosova
a mi se brinemo oko kosova
I izvini,zbog ''natopljavanja''!!!Hitno da se sazove sednica vlade i da se Tadic obrati javnosti
hvala hvalaДа би показао колико ценим озбиљност овакве теме, лично ћу да додам поен за репутацију Ставросу, јер је превазишао и самог себе.![]()
I da obeca da ce vlada hitno da nadje Srbe koji su prekomerno prdeli i time bili jedini i glavni krivci za globalno otopljavanje i unistavanje ozonskog omotaca.I izvini,zbog ''natopljavanja''!!!![]()
Pucanstvo se ponosi tobomhvala hvala
svaka čast!
e sva sreca pa nemamo more,mada ko zna mozda se panonsko ponovo napraviPucanstvo se ponosi tobom
A zasto tebe uopste tishti sto se mi brinemo oko Kosova?
Изостави ЦГ, не би било лоше скупљање ове прве и последње, па да се ослободи Српска Крајина и да Албанија не буде сусед Косова.Jel to znači da će Albanija, CG i CRO da se skupe, kao neka jevtina maica na bratele?![]()
Znači jednim udarcem dve muve... Em će se smanjiti primorske državice, em će Srbija dobiti Panonsko more...e sva sreca pa nemamo more,mada ko zna mozda se panonsko ponovo napravi![]()
Znači jednim udarcem dve muve... Em će se smanjiti primorske državice, em će Srbija dobiti Panonsko more...
Zbogom avtonomaši...![]()
vidim nemas bas smisla za humorA zasto tebe uopste tishti sto se mi brinemo oko Kosova?
Ajde kad si vec sav tako ekoloski svestani politicki indiferentan
postavi temu na odgovarajuci podforum, a ne bas ovde.
Srpska Atina - Srpska Atlantida... Može ...Idemo dalje...a fruska gora ce postati novi maldivi
i onda cemo turizmom da izadjemo iz krize
Tako,tako samo se grupishite pa da zatvorimo kaFezsvaka čast!
ovako ozbiljne teme nije bilo dugo na forumu