richie blackmore Zainteresovan član Poruka 315 03.09.2007. u 20:53 - Odcepljenje Vojvodine nakon priznanja Kosova #151 Vojvodina se za sada nece odcepiti, samo nas ne nervirajte mnogo, inace...
Pepeo Ističe se Poruka 2.894 03.09.2007. u 21:24 - Odcepljenje Vojvodine nakon priznanja Kosova #152 richie blackmore: Vojvodina se za sada nece odcepiti, samo nas ne nervirajte mnogo, inace... Kliknite za proširenje... Хм, никада ваљда...... Ми се нон стоп нервирамо, па то није разлог да се делимо и отцепљујемо.... :wink:
richie blackmore: Vojvodina se za sada nece odcepiti, samo nas ne nervirajte mnogo, inace... Kliknite za proširenje... Хм, никада ваљда...... Ми се нон стоп нервирамо, па то није разлог да се делимо и отцепљујемо.... :wink:
richie blackmore Zainteresovan član Poruka 315 03.09.2007. u 21:26 - Odcepljenje Vojvodine nakon priznanja Kosova #153 Ne mislim toliko na nerviranje koliko na podkradanje, kao ovo s Veljinim koncesijama
Koschei.Besmertnii Poznat Banovan Poruka 8.488 03.09.2007. u 21:28 - Odcepljenje Vojvodine nakon priznanja Kosova #154 richie blackmore: Ne mislim toliko na nerviranje koliko na podkradanje, kao ovo s Veljinim koncesijama Kliknite za proširenje... Ко о чему ***** о поштењу...
richie blackmore: Ne mislim toliko na nerviranje koliko na podkradanje, kao ovo s Veljinim koncesijama Kliknite za proširenje... Ко о чему ***** о поштењу...
Pepeo Ističe se Poruka 2.894 03.09.2007. u 21:32 - Odcepljenje Vojvodine nakon priznanja Kosova #155 richie blackmore: Ne mislim toliko na nerviranje koliko na podkradanje, kao ovo s Veljinim koncesijama Kliknite za proširenje... Па не краде од вас, исто колико је вама узео толико је и нама.... Уосталом сви смо у Србији... :wink:
richie blackmore: Ne mislim toliko na nerviranje koliko na podkradanje, kao ovo s Veljinim koncesijama Kliknite za proširenje... Па не краде од вас, исто колико је вама узео толико је и нама.... Уосталом сви смо у Србији... :wink: