електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Рекла сам шта је лупетање. Подука шта ми је чинити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Neke pojave jednostavno ne mogu da ne prokomentarisem i to neke osobe karakterisu kao zavist, mrznju i sta sve ne. Imam i konkretan primer pa sam inspirisanaМада, ево и @asd221 признаје да није увек само жртва...
Ja sam pocela da vezbam stavljanje na ignor u rlUglavnom nismo u stanju da kontrolišemo svaku situaciju, niti mozemo uvek da znamo šta nas očekuje u kontaktu sa ljudima , niti da li ce i kada, neko nesvesno ili namerno da nas uvredi . Ne samo u real life vec i na forumu...Iznesete svoje misljenje a neko dodje i soli vam pamet ubedjujuci vas da niste
u pravu, pri tom vas i vredja.
Na koji način branite svoj ego ili integritet kada ga neko povredi, uvredi ili omalovaži ?
Kojim se odbrambenim mehanizmom najviše služite i u kakvim sve situacijama?
cilj mi je da dodjem dotle da me ne pogadjaju vise reci i dela tih ljudi....Na koji način branite svoj ego ili integritet kada ga neko povredi, uvredi ili omalovaži ?
Najčešće sam nezainteresovana, tj. boli me uvo. Volim nekad da se posvađam oko neke ideje ili filma, pogotovo na forumu, ali to je zabava a ne ozbiljan sukob... A u stvarnom životu izbegavam ljude koji mi ne prijaju, sa kolegama iskuliram jer moram, te ostaju samo retki bezumni sukobi sa potpunim neznancima (šalteri, uglavnom) tipa "Divlje priče" (Bombica
).

to je zato sto su umrli svi sa malim, sad su svi kuronje..nema vise sta da se pise o tomeDa bre, nekad je bila tema o tome kako otkaciti tipove sa malim polnim organima, sto je takodje bila neka vrsta odbrambenog mehanizma, a onda se desio ovaj bum.![]()

Одбрамбени механизам је игнорисати теме о величини полног органа и дебљини новчаника. Ако има пара, мали му је. Ако му је велик, нема пара. И сличне небулозе.Da bre, nekad je bila tema o tome kako otkaciti tipove sa malim polnim organima, sto je takodje bila neka vrsta odbrambenog mehanizma, a onda se desio ovaj bum.![]()

)))
Isti je problem bio i sa mnom...nagledao sam se u zivotu laktasa ili osetio u konverzaciji s kolegama novinarima..Onda je doso poziv iz jedne susedne zemlje da idem na bojiste Kod Borovog sela..svi su odbijali ja nisam bilo je opasno i vec prvog dana mi poginuo osvetlitelj..no nije to tema..hocu reci da sam otad postao drugaciji...ignorisem napadne i nasilnike.. teram svoj zivot kako meni odgovara i pazim da ne nastetim drugima..lakse je tako nego trpeti nekog ko misli da je iznad tebe..bas zbog nicegaNe znam kako me vide drugi ljudi samo mogu reći kako ja doživljavam sebe.
Dok sam bila mlada znala sam da se rasplačem, ućutim, šokiram, ostanem bez teksta i da se glođem u toku i posle scene. Sada sam drugačija, nisam svađalica ali ne prećutim kad mi nešto smeta, ili me uvredi, ili me "ne primete" u redu, i slično. Jasno i glasno kažem, na fin način, i ne odustajem. Naročito kad je neko laktaš, ako je iz nehata umem da progledam kroz prste i da se našalim.
Ponekad nemam volje za isterivanje pravde, pa pustim.
Uglavnom nismo u stanju da kontrolišemo svaku situaciju, niti mozemo uvek da znamo šta nas očekuje u kontaktu sa ljudima , niti da li ce i kada, neko nesvesno ili namerno da nas uvredi . Ne samo u real life vec i na forumu...Iznesete svoje misljenje a neko dodje i soli vam pamet ubedjujuci vas da niste
Na koji način branite svoj ego ili integritet kada ga neko povredi, uvredi ili omalovaži ?
Zakazem dvoboj pesnicama kao i svaki normalan srbinUglavnom nismo u stanju da kontrolišemo svaku situaciju, niti mozemo uvek da znamo šta nas očekuje u kontaktu sa ljudima , niti da li ce i kada, neko nesvesno ili namerno da nas uvredi . Ne samo u real life vec i na forumu...Iznesete svoje misljenje a neko dodje i soli vam pamet ubedjujuci vas da niste

Lako je braniti se kada si ispravan, ne osecas krivicu.Uglavnom nismo u stanju da kontrolišemo svaku situaciju, niti mozemo uvek da znamo šta nas očekuje u kontaktu sa ljudima , niti da li ce i kada, neko nesvesno ili namerno da nas uvredi . Ne samo u real life vec i na forumu...Iznesete svoje misljenje a neko dodje i soli vam pamet ubedjujuci vas da niste
uh bre Čile, a da vidis kad jos malo porastes da ne kazem ostaris sto je ovo sto si napisala dobro i primenjivoOvako,
zavisi od koga je upucena.
Sto sam starija, sve vise me bas boli uvo sta ko misli, i od ovih bliznjih. Ostali me nikad nisu ni zanimali.
TE lance sam ja sama sebi stavila.uh bre Čile, a da vidis kad jos malo porastes da ne kazem ostaris sto je ovo sto si napisala dobro i primenjivo
odrasla sam u okruzenju i u vreme u kome je bilo najvaznije kakav ces utisak ostaviti na okolinu koliko ces biti ljubazan i predusretljiv i koliko ces svoje intime uspeti da sakrijes od sveta.
samo da ne provale da mozda imas neki problem, sve je moralo biti u savrsenom redu
porodica, kuca, posao....
kakvi su to lanci bili teski za nosenje
stresem se kad se setim

uglavnom na salterima sto rece Honduras,uglavnom se povlacim u ovakvim situacijama ali ima nekada kada se uzjogunim i ne odstupam
uvek sam sebi stavis lance jer su te naucili da kroz zivot ides bez idejeTE lance sam ja sama sebi stavila.
A nisu cak ni moji.
A posto sam ih dugo stavljala i nosila, sad treba vremena i da se skinu.![]()

Ma daj..mogao sam da prodjem i s przenom slaninom...no i ovako nije lose..pozzIma ona dobra fora, kacila sam je i na fb
Kaze:
Vezbam toleranciju, cutim dok jedes gowna
Mnogo jaka fora![]()