ODBOJKA

Nikola izgleda odlazi posle Pekinga

Jedan od najboljih igrača u istoriji srpske odbojke Nikola Grbić najavio je da će Olimpijske igre u Pekingu biti njegovo poslednje takmičenje u dresu nacionalnog tima. 34-godišnji kapiten Srbije, koji je učestvovao u skoro svim uspesima reprezentacije od sredine devedesetih, izjavio je da je umoran i da, nakon rođenja sina, teško podnosi činjenicu da ga obaveze u reprezentaciji sprečavaju da provodi više vremena sa porodicom.

"Obaveze prema reprezentaciji me odvajaju od porodice i to je nešto što mi u poslednjih nekoliko godina mnogo smeta. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih ću posle Olimpijskih igara da završim sa obavezama prema reprezentaciji", rekao je Grbić.

Nikola će tako krenuti stopama starijeg brata Vladimira, koji se pre nekoliko godina takođe oprostio od dresa reprezentacije.

"Vanja već dve-tri godine nije tu. On je, kada je bio na vrhuncu, meni mnogo značio na terenu i van njega", rekao je Nikola Grbić i dodao da će se posle Igara u Pekingu posvetiti klupskoj odbojci i igrama u italijanskom Trentinu.

Dosta vremena uz reprezentaciju,citavih 14 godina,puno pobeda,ipak je doslo vreme za oprostaj,zasluzeni,ali ne znam kako ce nasa reprezentacija dalje bez njega,tesko da cemo skoro imati takvog tehnicara :(

Brate,aj svako ko ide na utakmicu SRBIJA - FRANCUSKA u nisu 28.7.2008.nek se javi da svi idemo zajedno i da se lepo organizujemo,a ne kao 13. kad nismo mogli da uhvatimo lepo ritam ni za jednu navijacku pesmo.JAVITE SE PREKLINJEM VAS.AKO HOCETE,POSALJITE MI PORUKU I NA MAIL djo91@live.com:worth:

1. KOLO – SREDA, 23. JUL:
SRBIJA – SAD 13,15 ČASOVA PO LOKALNOM, ODNOSNO 18,15 ČASOVA PO NAŠEM VREMENU.
3. KOLO – PETAK, 25. JUL:
SRBIJA – POLJSKA 13,15 (18,15)
Nadam se da cemo pobediti obe utakmice :)

Nije najbolji sport vec najbolji zenski sport...
Kakav je to muski sport bez kontakta?
Rado ga gledam i pratim ( trenirao davno) ali dolazi tek posle fudbala, kosarke, rukometa, tenisa, pa dobro pre vaterpola...:)

Nije najbolji sport vec najbolji zenski sport...
Kakav je to muski sport bez kontakta?
Rado ga gledam i pratim ( trenirao davno) ali dolazi tek posle fudbala, kosarke, rukometa, tenisa, pa dobro pre vaterpola...:)
pre vaterpola,a rece da je zenski sport zbog kontakta :D :D :D .. Pa ako dje ima kontakta to je vaterpolo..
btw najljepsi sport...
Zivjela odbojka :D

bravo za odbojkase! iznenadjuju me prosto ovako dobrim igrama, sa obzirom da su poprilicno podmladjena ekipa u odnosu na onu koja je donela najvece rezultate... :D
idemo sutra do kraja, da konacno uzmemo i tu svetsku ligu... a i malo da se ljudi opare- ipak odbojka nije toliko isplativa kao fudbal, kosarka, itd... :)

i da- jeste sutrasnji mec u 17:30...

Back