Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa to bi vazilo i za nikica.. to za prijem je 100% tacnoZadnjih godina nisam bas primetila da ima igraca sa izuyetnim osecajem za prijem kakav su imali Vujevic,Boskan...Nasi danasnji primacu su nekako vise napadaci,sto nije dobro,mada Kovacevic,Nikic,Janic su dobri primaci imaju solidan osecaj za prijem...Nadam se da ce uskoro da se pojavi neko sa magicnim rukama za prijem,a mogu jos neke magicne ruke za tehnicara,posto Nikola Grbic odlazi uskoro,mislim da je to daleko veci problem![]()
,vecinom su napadaci , dodje dijete od 10 god da trenira i oce korektora da igra Takodje , nema ljepseg osjecaja u odbojci , nego kad je neko odvali iz sve snage a ti je nacrtas tehnicaruDa,cudo jedno svi hoce da budu korektori,a ja sam prosto obozavala prijem,dok sam igrala
![]()
( mozda kad je zakucas u 2-3 metra ali ipak nije to to )

pa nisuj bas iskusniBuducnost bas ima iskusnu ekipu,ali i Budva takodje!Evo kod nas odbojkasice Zvezde osvojile bronzu na finalnom turniru kupa Cev-a!!!
Bilo je fenomenlno!!!!:shock:
![]()