ODBOJKA

Све то што су урадиле брише се четвртим сетом. Онакве грешке не смеју да се дешавају. Наравно, ако хоће у врх.

Steta izgubismo od Rusije.......3:1....ali odlicno su se nosile sa Ruskim dzinovima.....:-D
2. i 3. .set su odigrale odlicno!!!........3.su izgubile sa 32:30...
igrala je Jovana Brakocevic i to vrlo dobro!!
a nas tehnicar, ona.... Ognjenovic...osvojila je bar 7-8 poena kuvanjem :shock:
plus za Rusiju nastupa jedan odbojkash tako da nije pravedna borba...;-)
polufinale sa Poljakinjama...:-?

Ma ajde to shto je igrao odbojkas, nego smo im dali i Djerisilo fore. 8):smile:

U svakom slucaju bolje da Ruskinje igraju sa domacinom u polufinalu.

A i inace moj omiljeni mec je Srbija - Poljska. :-D

u prvom setu sve ce da se vidi... ;) Verujem takodje da to nije toliko veliki zalogaj... Ali nisu ni neozbiljne... ukoliko udjemo u mec pod utiskom poraza od ruskinja ili bilo kako demoralisano iskoristice to sigurno na najbolji moguci nacin. ...Po njih! Kako god SRECNO!!! ;-)

Meni se cini da su nase devojke vec prevazisle taj momenat kada mogu da pobedjuju Poljakinje redovno. Tako da potpuno optimisticki i opusteno ocekujem nasu pobedu.

Kako sad stoje stvari? Ovaj na Eurosportu reče nešto, ali nisam siguran da sam najbolje razumeo : ''Da bi išle na kvalifikacije u Japan, treba da završe treće na ovom turniru.'' Jel onda treba sutra da igraju protiv Nemačke za to treće mesto ili šta?

Kako sad stoje stvari? Ovaj na Eurosportu reče nešto, ali nisam siguran da sam najbolje razumeo : ''Da bi išle na kvalifikacije u Japan, treba da završe treće na ovom turniru.'' Jel onda treba sutra da igraju protiv Nemačke za to treće mesto ili šta?

Ne na ovom turniru, nego u Japanu kada ce igrati ne samo reprezentacije iz Evrope vec iz citavog sveta. Idu u Peking prve tri + jedna iz Azije.

Ne znam zashto se Zoran toliko zeza sa korektorima... Ubacio je Djerisilo, i moram retji da nije blistala... :/
Joca je za svaku pohvalu. Mada, mislim da je Molnar definitivno zasluzhila najvishe pohvala - imala je svojih greshaka, ali je dosta doprinela. Skidam kapu Maji koja je imala fenomenalna dizanja, osim shto su joj lopte za koreju niske, pa se i Vesna malo bunila...

A shto se tiche Anje Spasojević, koliko sam chuo, neshto nije 'shtimalo', pa je Terzitj nije ubacio... :?
A mozhda je i povreda, nemam pouzdane informacije. Zna li neko?

Ања је повређена, ваљда.

Ништа, и очекивао сам да не прођемо на Олимпијаду овде... Сад постоји друга шанса, и ако буду играле као на овом турниру, без тих осцилација и падова у игри за које су саме криве... Идемо у ПеЂинг сто 'одсто. :)

Back