ODBOJKA

Dobri smo.......danas smo pobedili Spance......idemo dalje.....to je bitno.....Cisto sumnjam da mozemo da ponovimo ono iz Sidneja......Nema vise Grbica,Vujevica.......da ne nabrajam ali dobro,dosli su novi.......Danas je bio dobar Janjic.....i ovaj Bjelica..........a Geric bas sad nasao da se povredi............
Voleo bih da ponovimo ono iz Sidneja.....;)

hehehe ovo me posetilo na one cuvene susrete nas i italijana(njihova generacija sa djanijem, sartoretijem, meoni...)...tu se znalo da ko povede 2:0 u setovima najcesce gubi na kraju 3:2 :lol: :D
e ovo mi je posebno drago jer smo otrsili ova goveda od spanaca...u kom god sportu da se takmice ljigvi su do koske...
ovo se zove...kidaj boraniju, puni nerotkinju :lol:, tovari magarca dok su mu noge u blatu :mrgreen:
ikidasmo ih k`o seljace kutiju napolitanki
k`o nepismen citanku
svinja masan dzak
pregazismo ih ko svinja put :lol: :D :mrgreen:
dosta kad se setim jos necega javicu :D:D:D

E ljudi moji zamalo katastrofa. Zabole me glava od odbojke. Nisam se nadao da cu ovako da se nerviram. Igrale su kriminalno. Valjda ce sutra biti bolje.

Mene Djerisilo uvek odusevljava, ali juce je bila katastrofa. U prva tri seta je igrala odbojku za decu. Devojka koja je munja nebeska nije mogla da dobaci do mreze iz servisa, smecovala mlako ko da igra sa decom pa se suzdrzava. Ne znam da li je to strah od povrede ili nesto drugo, ali je zaigrala ljudski tek pred kraj cetvrtog seta kad je vezala 4-5 poena za redom i posle jos as iz servisa na pocetku petog seta. Tu je prelomila utakmicu, ali do tog momenta je bila najgora od sve dece. Svaka cast selektoru, stvarno ima zivce od celika. Da smo izgubili sad bi mu svi zamerali shto je drzao Brakocevicku ceo mec na klupi.

Za mene je iznenadjenje Brizitka Molnar. Devojka je odigrala do maksimuma svojih mogucnosti. Da su tako igrale i ostale Rumunke ne bi presle 10 poena po setu.

Takodje mislim da nam mnogo nedostaje Anja Spasojevic. Ne znam shta je sa njom - da li je definitivno odustala od reprezentacije ko Ergic pre neki dan ili ima neke sanse da se vrati.

ja sam gledao delove I i II seta ,i poslednja 3 seta cela, u tom periodu Djerisilo je igrala stvarno dobro, gotovo svaki put je prolazila, imala par asova, mozda je i najzasluznija za preokret, verovatno je bila slaba u prva 2 seta...
...evo sad citam da su ona i Jelena Nikolic najefikasnije sa po 20poena...
e da odlicna je bila i Brizitka Molnar i u smecu i u bloku,
na momente je nas tehnicar bila toliko providna, i isla samo na primacha iako Rumunke samo sto nisu vec skocile u blok, ali dobro...danas bi trebalo sve da odigraju malo bolje.. :-)

Steta izgubismo od Rusije.......3:1....ali odlicno su se nosile sa Ruskim dzinovima.....:-D
2. i 3. .set su odigrale odlicno!!!........3.su izgubile sa 32:30...
igrala je Jovana Brakocevic i to vrlo dobro!!
a nas tehnicar, ona.... Ognjenovic...osvojila je bar 7-8 poena kuvanjem :shock:
plus za Rusiju nastupa jedan odbojkash tako da nije pravedna borba...;-)
polufinale sa Poljakinjama...:-?

Back