Devojka zeli sex sa vama, vi je u tom trenutku odbijete iz nekog "objektivnog" razloga, sa idejom ima dana...da li ce vam dati drugu sansu..da li je ona uvredjena zbog toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:A sta, muskarac mora uvijek biti raspolozen za seks...??? :shock::?
aha.milojica:prva riba - tek se muvali, bili kod nje kuci sami, ja se smutio i nista, a ona je htela videlo se to - sutra je nasla drugog
druga riba - bilo me blam da neko ne naidje, mislim da sam jedini tip koji je odbio
vise me interesuje za ovu drugu, jer za prvu znam da jeste uvredjena hehe
Incognito:Odbio si zato sto se plasis da neko ne naidje... BRUKA! Bese tu jos jedna momcina sto je imala takav problem...
Ma briga te ako neko naidje (izuzev ako ste kod nje, a njen otac ima preku narav)... Pa ne drogirate se il' sta ja znam, pa da vas je sramota...
Poz.
savannah:aha.milojica:prva riba - tek se muvali, bili kod nje kuci sami, ja se smutio i nista, a ona je htela videlo se to - sutra je nasla drugog
druga riba - bilo me blam da neko ne naidje, mislim da sam jedini tip koji je odbio
ok za ovu prvu, boli te uvo
a ova druga...ok, postoji tu i mogucnost da joj postanes interesantan, bas iz tog razloga sto si je odbio...
a ako ima previse ponosa, dignut nos i slicno...nece te ni pogledati vise...
strpi se i sacekaj...![]()
milojica:savannah:aha.milojica:prva riba - tek se muvali, bili kod nje kuci sami, ja se smutio i nista, a ona je htela videlo se to - sutra je nasla drugog
a ova druga...ok, postoji tu i mogucnost da joj postanes interesantan, bas iz tog razloga sto si je odbio...
pa nije bas da me boli uvo za ovu prvu, ali jedini nacin da je prebolim bio je da se ne vidjamo..i vise se ne vidjamo..brutalno ali realno..bio sam lud za njom...ne krivim je...ispao sam somcina
savannah:milojica:savannah:aha.milojica:prva riba - tek se muvali, bili kod nje kuci sami, ja se smutio i nista, a ona je htela videlo se to - sutra je nasla drugog
pa nije bas da me boli uvo za ovu prvu, ali jedini nacin da je prebolim bio je da se ne vidjamo..i vise se ne vidjamo..brutalno ali realno..bio sam lud za njom...ne krivim je...ispao sam somcina
ma pazi.
ako je ona vec sutradan bila s drugim...ajooooj al se bila zagrejala za teberealno...ili?
pa mogu ja sa svoje tacke, i rekla sam ti...da bi te pojela
ali mozda ona nece
sacekaj malo...
javi joj se prvi, da joj pokazes da te ona ustvari interesuje, samo "momenat" bio kriv da nisi mogao/hteo blabla, ....
Stari Lisac:... ali verujem da i mi u nasem sklopu imamo emeotivno-fizicki sklop koji nekad kaze NO. 8) :wink:
Incognito:Stari Lisac:... ali verujem da i mi u nasem sklopu imamo emeotivno-fizicki sklop koji nekad kaze NO. 8) :wink:
Da... ali VRLO, VRLO, VRLO, VRLO RETKO je isti funkcionalan![]()
![]()
![]()
milojica:Devojka zeli sex sa vama, vi je u tom trenutku odbijete iz nekog "objektivnog" razloga, sa idejom ima dana...da li ce vam dati drugu sansu..da li je ona uvredjena zbog toga?