Odbijanje

madz:
/me is confused. Mislim, kad devojka odbije sex to je uvek necim opravdano a muskarcu se savetuje da bude strpljiv, obziran, da je mazi, pazi i da je ne zove Djole. A cim se uloge okrenu-docek na noz. Ili si sonja, ili nerazuman( da ne kazem nesto ruznije), ili ti jednostavno nesto fali, sve zato sto se necija sujeta nasla povredjena ( On mene da odbije! )... :shock:
/me is really confused :?:

Pa meni je bezveze i devojka ako odbije iz "opravdanih razloga" , umesto da kaze shta stvarno nije u redu... Cemu te igrarije?

milojica:
Devojka zeli sex sa vama, vi je u tom trenutku odbijete iz nekog "objektivnog" razloga, sa idejom ima dana...da li ce vam dati drugu sansu..da li je ona uvredjena zbog toga?

pa je l uverljiv 'objektivan' ... lazh je komplikovana
ako gubish time sto priznash bolje cuti i drz se toga da bude uverljivo
ako je providno i ne mozes s njom da pricas lepo sta te muchi onda cuti i smeskaj se i nadaj da ce da preskochi

milojica:
prva riba - tek se muvali, bili kod nje kuci sami, ja se smutio i nista, a ona je htela videlo se to - sutra je nasla drugog

eeeeeee pa smutio se:( pusti nije te skapirala. moro si da vezbash da se ne smutish :)

druga riba - bilo me blam da neko ne naidje, mislim da sam jedini tip koji je odbio

a shta bi bilo da ste to radili i da je neko naishao
kako bi ti bilo
da li bi bilo vredno toga. da li je bilo realne sanse za to. d aneko naidje
mozesh sledeci put onda da radis kad ti bude taka frka pa vidi da l si se presao. mislim da mislis da ce neko da naidje i da ce it biti nezgodno al ti ipak da uradish

milojica:
drugacije je kada odbijes sex sa devojkom sa kojom si neko vreme, a drugacije kada odbijes devojku prvi put...mene interesuje kada odbijes devojku prvi put...
mislim da je mnogo zanimljivo kako se devojka tada oseca

Nije mi se nikad dogodilo takvo što, al da mi se desi, plakala bih od smeha i mislila da je kreten, ili da je impotentan, ili...da nije imao kondom. A, SVIMA bih ispričala kakav je....To, prvi put kad kažeš NEĆU, to znači, valjda, neču uopšte. Posle par godina muškarac ima pravo da ne bude raspoložen....hehehe....

taj dogadjaj sam i ja ispricao svima...i svi me gledali u cudu...ali meni to nije cudno jer ja sam cak uspevao da izadjem sa devojkom kojoj se opasno svidjam i ona se meni svidja, a ne smuvam se sa njom.. :shock:

Back