Odbijanje seksa

"Ја сам чеп који не пропушта воду"! Оно што чујем у поверењу остаје у поверењу. Али, да раде раде. Много више него што сироти мужеви мисле. Омиљена посластица су они љубоморни.
Ma brate ovo ti je anonimno. Kao za anketu i u poverenju poverenja.
Daj da naucimo vredan si insight.

Па, када пратиш и мислиш да контролишеш супругу, највероватније већ имаш рогове као јелен капиталац! Мушка машта једноставно не може да схвати где све жене налазе и користе прилику. На пример, једна је била у акцији док јој је муж био у другој соби и гледао фудбал.
Мој рецепт је био другачији. Био сам страшно љубоморан када се дешавало неко мување у мом присуству и као сваки петао био сам агресиван према набацивачу. Када је изашла из мог стана, тренутно сам престајао да мислим шта ради и сада ми се чини да су ме жене релативно мало варале, зато што су знале да се не потресам због тога. Само да не сазнам, то је онда тренутан прекид односа.

Па, када пратиш и мислиш да контролишеш супругу, највероватније већ имаш рогове као јелен капиталац! Мушка машта једноставно не може да схвати где све жене налазе и користе прилику. На пример, једна је била у акцији док јој је муж био у другој соби и гледао фудбал.
Мој рецепт је био другачији. Био сам страшно љубоморан када се дешавало неко мување у мом присуству и као сваки петао био сам агресиван према набацивачу. Када је изашла из мог стана, тренутно сам престајао да мислим шта ради и сада ми се чини да су ме жене релативно мало варале, зато што су знале да се не потресам због тога. Само да не сазнам, то је онда тренутан прекид односа.
Ja imam laksi pristup s manje drame. Otvoreni odnos, nikakve veze. Status je: lepo nam je kad smo zajedno.

znači može da vara dokle ona hoće ako ne saznaš?
jesam li dobro razumela?

Манири, срећом, нису били никада тестирани! Много пута сам се питао шта би било да сам ухваћен са прстима у меду? Мада сам стицајем, због разних обука, могао да се одбраним и од крупнијих од мене, мислим да се не бих бранио, него ушао у дупли декунг и истрпео заслужено. Једино ако би ми био угрожен живот, онда вероватно другачије. Али, беше му.

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Ништа чудно за жене. Оне уопште и не воле мушкарце, само некад глуме јер им треба нека корист.

Back