Odbijanje seksa

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Sto si ostao.... trebalo je samo da odes...

Salu na stranu, nije to hvaljenje nego jednostavno imas osecaj da bi to bio bezveze seks. I za nju i za tebe.
Ма када крене, никада се не зна. Са једном сам касније имао секс и било је прилично добро. Са оном што смо се заједно туширали.

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ?
:tajna:
Па, добро сте ме истранжирали и схватио сам да се мени десило оно што никоме никада није,...
:tongue2:
nesmo se upecali :mrgreen:

Ma, dešava se, a da nije čovek kriv. Mada ne znam koliko puta ?

Meni je poslednji put bilo ovako. Viđala sam se sa nekim ko mi je odgovarao i bilo mi lepo, ali se to proredilo, pa prekinuli, i htedoh da nađem nekog novog. Selekcija išla, ovaj mi se učinio da možda može, otišli kod njega, skidanje, vatanje, skoro pa da krene akcija.. ali.. jbg, sve sam više osećala da grešim i da to nije to.. Sad, što, ne znam tačno.. možda sam se navikla na onog. Pa sam rekla izvini ja stvarno ne mogu, ustala iz kreveta, obukla se onako haotično i izletela napolje.. da dobacih mu "nije do tebe stvarno".. onda sam promašila lift otišla na drugu stranu, on onako go sa vrata kaže "sa druge strane " i tako.. Nismo se posle ni čuli ni videli. ;)

A nije prvi put ;)
Јасно, ал ниси остала до јутра да те убеђује као ове његове...

Да одем из своје куће?
Da. 😆
Kasnije bi pricala drugaricama da si ludji nego sto je mislila.
😆😆😆 a ribe se loze na takve.
Realno mogao si da joj poj.. sve drugarice
Zapamtila bi te za ceo zivot. Ali te nikada ne bi zaboravila i uvek bi imala skrivene pretenzije prema tebi i prizeljkivala sex sa tobom . Tako one razmisljaju. Trebao si to da iskoristis.
Jedan moj drugar je jeb.. babu, majku i cerku... redom... and vek je govorio da je omiljeni zet u kuci. Sta da ti kazem... radi ono sta ti mislis da ri treba i ono sta ti zelis. Realno nemoj nikada da razmisljas sta ce neko drugi da kaze ili misli. To je tvoja privatna stvar. Nekoj nikada da te sputava sta ce drugi da misle. To nije ni tvoj ni njihov problem ako me razumes.
Kedino ako ti kaze da te gleda kao brata , onda je izbacis momentalno naglavacke kao djubre, ali ne kroz vrata. Kroz prozor, da joj das malo vremena da razmisli o svom zivotu dok pada dole ka smetlistu.

Pa šta iako ona odboje ili odbioje on..za odbijanje seksa mora da postoji razlog
i to po meni treba ispoštovati i ne siliti nekog na seks ako tog trenutka nece
a još manje se ljutiti ako on ili ona odbije seks..

Poslednja izmena:
Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Nisi nigdje, ne znam koji je im je to fazon ,mozda zene mogu da objasne.

Па, добро сте ме истранжирали и схватио сам да се мени десило оно што никоме никада није, мада је било веома давно!
Иначе, у башти сам засадио двадесет садница огрозда и једна се осушила. Мора да је до мене.
Ma,sve sto se jednom covjeku desi,desava se i drugima,samo znas da su na forumu svi idealni 😉

Ti si dobar čovek, mnogi muškarci bi je izbacili napolje iz stana.
Sto se same situacije tice, sta znam, desava se, posebno ako se slabo znate otkud znas sta joj je na pameti i kakva je to osoba. Ja iskreno ne bih analizirao. Kao sto du mnogi pomenuli, razloga ima mnogo.
Desilo se l meni,
Jednom dosuse drugacija situacija, posle neke zurke drugarica i ja spavali u sobi u istom krevetu, u toj kuci gde je bila zurka, i ja nisam mogao da spavam i zaskocim je, onako pripiti oboje,
al ja nju razumem, nije mogla jer smo drugari, rekla je kao sa bratom to da radim ne mogu, probali, ljubiki se, dosli isto do donjeg vesa, dalje nije islo. Ona se posle nesto izvinjavala, ja kao opusti se, sve ok.

Drugi put, ja kod bivse, ostali ok posle raskida, zvala me da se druzimo. I sve bi bilo ok, popio bih kafu, malo se ispricao i kuci, al dosao njen brat i nas troje po nekom vinu, muzika zezanje, i povatamo se ona i ja, i bukvalno se bacimo u njen krevet,i tako pola sata u krevetu kako idu te pred pred igre i to, tek i iz vedra neba mi kaze nece biti nista od seksa, mozes da izd...s po meni ako hoces, al ja ne zelim da imam ista sa tim. Elem, razlog, imala je decka. Pre nego počnu osude doticne, imali smo tipa ja 23 ona 19. Bas maldi, povrsne veze

A sto puta mi se na zurkama desavalo, povatas se i kad dodje do seksa, izvini ne mogu. Ja u fazonu, respekt, sta se izvinjavas, tek ai me upoznala.

Poslednja izmena:
moglo je da bude i gore, da bude skroz gola...

Mozda je djevojka dosla u njegov stan sa drugim namjerama,a recimo sticajem okolnosti morala da ostane cijelu noc,i nije dosla zbog seksa.
Mozda je i taj dolazak bio nazor na njegovo insistiranje,pa da mu ucini ili je samo njena ljubaznost pogresno shvacena.
Mnogi muskarci misle da ako si s njim u povoljnim okolnostima za seks,u ovom slucaju u njegovom stanu,da to moras uvijek i zeljeti.A to kod zena bas i ne ide tako.
Uglavnom,pri ovakvim nedoumicama, muskarci grijese kad stvari posmatraju iz muskog ugla.Zene nisu muskarci.😂

Back