VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.139
Niko se nije uneredio zato što je toalet daleko, nego zato što nije pošao na vreme.
Zašto nije otišao na vreme, a ne ostao celu noć ili nije pokazao svoju želju na vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko se nije uneredio zato što je toalet daleko, nego zato što nije pošao na vreme.
Mjok. Kazem ti da se u bitnim stvarima mnogo razlikujemo
Mjok. Kazem ti da se u bitnim stvarima mnogo razlikujemo![]()
Pises u jednini, njemu se problem ponavlja sa razlicitim osobama, koliko sam shvatila, a jesam.Знам. И?
Ма измишља. Које женско уђе у кревет и онда се не да? Ја за такав случај још нисам чула.
Ај да је негде салетео у колима и слично па није хтела...
#нијеседесило
и премотававам сценарије где сам погрешио
I šta ste u horoskopuPojsni nam, gde se nalazite? ko je ona? Kako ste se upoznali? Koliko ste popili? Bez detalja nemoguce je dati dijagnozu
Боли ме глава па не пазим, схватам,наравно зато и тврдим да измишља.Pises u jednini, njemu se problem ponavlja sa razlicitim osobama, koliko sam shvatila, a jesam.
Stvar od krucijalnog znacajaI šta ste u horoskopu![]()
Постоје само два опрвадана разлога.Pa... kad već pitaš![]()
Шта су девојке у подзнаку, исто..I šta ste u horoskopu![]()
Možda su bile device ?Шта су девојке у подзнаку, исто..![]()
Постоје само два опрвадана разлога.
Мислим да @Troubleshooter не жели да их прочита.
u zenamaДа ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Ma brate foliraju, na nivou osnovne skole. Mozh misliti kakav je to seks kad se spojeПа, добро сте ме истранжирали и схватио сам да се мени десило оно што никоме никада није, мада је било веома давно!
Иначе, у башти сам засадио двадесет садница огрозда и једна се осушила. Мора да је до мене.