Odbijanje seksa

Постоје само два опрвадана разлога.
Мислим да @Troubleshooter не жели да их прочита.

Ma, dešava se, a da nije čovek kriv. Mada ne znam koliko puta ?

Meni je poslednji put bilo ovako. Viđala sam se sa nekim ko mi je odgovarao i bilo mi lepo, ali se to proredilo, pa prekinuli, i htedoh da nađem nekog novog. Selekcija išla, ovaj mi se učinio da možda može, otišli kod njega, skidanje, vatanje, skoro pa da krene akcija.. ali.. jbg, sve sam više osećala da grešim i da to nije to.. Sad, što, ne znam tačno.. možda sam se navikla na onog. Pa sam rekla izvini ja stvarno ne mogu, ustala iz kreveta, obukla se onako haotično i izletela napolje.. da dobacih mu "nije do tebe stvarno".. onda sam promašila lift otišla na drugu stranu, on onako go sa vrata kaže "sa druge strane " i tako.. Nismo se posle ni čuli ni videli. ;)

A nije prvi put ;)

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
u zenama

Ja mislim da bih teško mogao da odbijem seks. Haha i šalim se i ne šalim se.
Žao mi je i teško mi je da kažem ne ako me to ne smara ili ne ugrožava. Hehe
Volim da učinim nekoj i da pomognem ako baš toliko želi. Hahaha

Па, добро сте ме истранжирали и схватио сам да се мени десило оно што никоме никада није, мада је било веома давно!
Иначе, у башти сам засадио двадесет садница огрозда и једна се осушила. Мора да је до мене.

Па, добро сте ме истранжирали и схватио сам да се мени десило оно што никоме никада није, мада је било веома давно!
Иначе, у башти сам засадио двадесет садница огрозда и једна се осушила. Мора да је до мене.
Ma brate foliraju, na nivou osnovne skole. Mozh misliti kakav je to seks kad se spoje :ovog ni jedna nije odbila, a ova spava samo sa ovim kojeg ni jedna nije odbila 😜🤪
Vecini nam se to desavalo, opusteno.

Back