Odbijanje seksa

Pa to jedino se nije desilo nekom jebaču presretaču ili likovima koji ne mogu da zadrže vezu više od 15 dana.

Ako si bio sa nekim u vezi mesecima, godinama... i provodili ste dane zajedno, spavali zajedno... bilo kod nje ili tebe ili na putovanju ili u zajedničkom stanu/kući... naravno da se desilo svakome i više od tri puta.

Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Možda te patak izdo? :mrgreen:

Па шта може да каже? Недам.
🙄

Ok, fejk priča da bi ti neko dao malo pažnje.

ahaha-wave.gif

Када већ идемо у детаље, са једном сам се заједно туширао и детаљно је истражио. Друга је скинула грудњак и легла у други кревет, али када сам прешао код ње није дала. Трећа је легла заједно са мном, али са гаћицама и грудњаком.
Резултат за мене исти - касније ручни рад.

Када већ идемо у детаље, са једном сам се заједно туширао и детаљно је истражио. Друга је скинула грудњак и легла у други кревет, али када сам прешао код ње није дала. Трећа је легла заједно са мном, али са гаћицама и грудњаком.
Резултат за мене исти - касније ручни рад.
To sve bilo posle neke žurke? Sve tri istovremeno?

Back