Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 14.263
Не. Чак су више прилазиле мени него ја њима.нису те одбијале жене?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не. Чак су више прилазиле мени него ја њима.нису те одбијале жене?
Im kazi, ispravkaСа три.

нисам имао много па се сећам да нисам имао таква искустваА да не набрајам колико пута је било у реду? Ово сам и запамтио као изузетке и зато питам да ли је неко имао слична искуства?
Без замерке. Не да.A, je li zamerka bila ista ?

Nejasne su okolnosti... Proširi malo...Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Па поводом да ми први пут легне у кревет.Nejasne su okolnosti... Proširi malo...
Kojim povodom ste zajedno ?
Aahammm fine neke.. pa te mame a neće da su radodajke ?Па поводом да ми први пут легне у кревет.
Ја сам грејем као фуруна. Температура није проблем, него инат, што рече колега.Nejasne su okolnosti... Proširi malo...
Kojim povodom ste zajedno ? u krevetu, pa oskudno obučena...
Naložio si kamin do panja ?
Imaš li usta, razgovarate li?Па поводом да ми први пут легне у кревет.
Преговори су трајали целу ноћImaš li usta, razgovarate li?
 Али џаба.
 Али џаба.Možda te patak izdo?Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?

Онда бих поставио другу тему.Možda te patak izdo?
Šta kaže?Преговори су трајали целу ноћАли џаба.
Па шта може да каже? Недам.Šta kaže?
Па шта може да каже? Недам.

Kako se našla polugola u tvom krevetu?
Сувише сам матор да лажем. Само се присећам.
Ok, fejk priča da bi ti neko dao malo pažnje.

To sve bilo posle neke žurke? Sve tri istovremeno?Када већ идемо у детаље, са једном сам се заједно туширао и детаљно је истражио. Друга је скинула грудњак и легла у други кревет, али када сам прешао код ње није дала. Трећа је легла заједно са мном, али са гаћицама и грудњаком.
Резултат за мене исти - касније ручни рад.
Ма не! Неколико година разлике.To sve bilo posle neke žurke? Sve tri istovremeno?
Objasni odakle kod tebe u krevetu?Ма не! Неколико година разлике.
Да ли ти полугола или гола спаваш са својим другарима?Objasni odakle kod tebe u krevetu?
Liči mi na drugarski odnos koji si hteo da zloupotrebiš ali bezuspešno.