Troubleshooter
Veoma poznat
- Poruka
- 13.886
Не. Чак су више прилазиле мени него ја њима.нису те одбијале жене?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не. Чак су више прилазиле мени него ја њима.нису те одбијале жене?![]()
Im kazi, ispravkaСа три.
нисам имао много па се сећам да нисам имао таква искустваА да не набрајам колико пута је било у реду? Ово сам и запамтио као изузетке и зато питам да ли је неко имао слична искуства?
Без замерке. Не да.A, je li zamerka bila ista ?
![]()
Nejasne su okolnosti... Proširi malo...Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Па поводом да ми први пут легне у кревет.Nejasne su okolnosti... Proširi malo...
Kojim povodom ste zajedno ?
Aahammm fine neke.. pa te mame a neće da su radodajke ?Па поводом да ми први пут легне у кревет.
Ја сам грејем као фуруна. Температура није проблем, него инат, што рече колега.Nejasne su okolnosti... Proširi malo...
Kojim povodom ste zajedno ? u krevetu, pa oskudno obučena...
Naložio si kamin do panja ?
Imaš li usta, razgovarate li?Па поводом да ми први пут легне у кревет.
Преговори су трајали целу ноћImaš li usta, razgovarate li?
Možda te patak izdo?Да ли вам се икада десило да лежите сами са полуголом женском сами у кревету и да вам она одбије секс целу ноћ? Мени јесте три пута у животу и још увек те сцене имам као ноћну мору и премотававам сценарије где сам погрешио?
Онда бих поставио другу тему.Možda te patak izdo?![]()
Šta kaže?Преговори су трајали целу ноћАли џаба.
Па шта може да каже? Недам.Šta kaže?
Па шта може да каже? Недам.
Kako se našla polugola u tvom krevetu?
Сувише сам матор да лажем. Само се присећам.
Ok, fejk priča da bi ti neko dao malo pažnje.
![]()
To sve bilo posle neke žurke? Sve tri istovremeno?Када већ идемо у детаље, са једном сам се заједно туширао и детаљно је истражио. Друга је скинула грудњак и легла у други кревет, али када сам прешао код ње није дала. Трећа је легла заједно са мном, али са гаћицама и грудњаком.
Резултат за мене исти - касније ручни рад.
Ма не! Неколико година разлике.To sve bilo posle neke žurke? Sve tri istovremeno?
Objasni odakle kod tebe u krevetu?Ма не! Неколико година разлике.
Да ли ти полугола или гола спаваш са својим другарима?Objasni odakle kod tebe u krevetu?
Liči mi na drugarski odnos koji si hteo da zloupotrebiš ali bezuspešno.