Odbacivanje TEORIJE evolucije

Tebi je bitnija neka kamenjarka nego pitanje od zivotnog znacaja. Bitnija ti je kamenjarka od istine. Pametno nema sta.
Dobro, ipak treba da uvažiš da je "upijanje informacija" i kamenjarka na čekanju intelektualni vrh svima njima koji su postali od majmuna.

Ono, kao znaju mnogo o "evoluciji" imaju info za beskrajno kenjucanje, samo niko na neke ribe ne zove...:mrgreen:

objasnio sam ti milon puta kako i zašto nisi u pravu,ako do sad nisi shvatio ili si mentalno nesposoban da upijaš informacije ili namerno ne zeliš tako da ne vredi da ti opet ponavljam...u to ime pozdravljam te puno jer čeka me dejt i mora da idem da se spremam a ti ostani ovde sam sa tvojim keracionistima i raspravljajte o tome kakao je evolucija netačna dok ja idem s ribom u život :D
Опа, па честитам фрајеру, видио и ти да нема вајде цијели дан друкати миша и тастатуру. :ok:
Само пази шта радиш, немој послије да се кајеш:D.

Dobar je Terzin, ali nije i u pravu za sve. On veruje u neki inteligentni dizajn, ne u Isusa Hrista. Onda kaze da nema globalnog zagrevanja, sto je cista glupost. I tako neke stvari.
Pa jasno kaze da je fizajner biblojski Bog.
Stvoriteöj.
Koliko sam vidio, misli da je problem u otopljavanju leda..
To je stalni proces ali dodje vreme kada to pocne da pravi probleme.
Nisam tacno obratio paznju kako tacno to objasnjava.
Ima puno toga

Stvar je vrlo jasna - ljudi koji vjeruju u Boga, vjeruju i u njegovu kreaciju, iliti stvaranje...time je sve objasnjeno i "dokazano"....i postoje ljudi koji ne vjeruju u boga i njegovu kreaciju, i traze odgovore na pitanja, mnostvo pitanja...takvi ljudi su i stvorili nasu civilizaciju ovakvom kakva je...i najzad postoje ljudi, od najgore vrste, koji niti vjeruju u boga, niti priznaju ista sto je covjek postigao promisljanjem...nadjite se, gospodo, ko pripada kojoj grupi, mozda se neki postide i malo spuste blize zemlji...

. Onda kaze da nema globalnog zagrevanja, sto je cista glupost. I tako neke stvari.
Ne bih rekao da ga ima.
U Evropi ovde ja se krecem u 4 zemlje.
Jos nema leta.
Temperatura izmedju 15 i 24 stepeni.
Retko kad maaaslo vise.
3 dana se secam da je bilo nesto malo preko 30.
Ljudi se prehladjuju, dobijaju upalu besike.
Kukaju da nemaju sanse da se osuncaju da pocrne
Ja sam pocetkom jula bio 2 sedmice na odmor..Samo pola dana sam imao sunce, smrzo sam se.

A zasto je to istina?
Nesto nije u redu ali sta?
Znas li gde govori o tome?
Pa ne moguce da se slazes oko toga sa njim? Pa valjda znas za efekat staklene baste, za unistenu atmosferu, itd. Efekti globalnog zagrevanja su katastrofalni. Evo vec sada ti imas da se kod nas temperatura ne spusta ispod 40 stepeni, pre tako nije bilo. Zime su bez snega, umerene. Svako vidi uticaj coveka na klimu. A bice sve gore. Imas u knjizi Poslednji dani Planete Zemlje, sve o tome. Autor je Tom Hartman.

Evolucija nije nikakva nauka jer se ne moze dokazati niti posmatrati, sve se svodi na nagadjanja. Hiljade fosila je odbaceno jer su bili lazni, a pitanje je koliko je laznih prihvaceno kao pravi. “Naucnici” nadju jedan zub i po tome oblikuju celu zivotinju, masta radi samo tako. Bilo je i slucajeva gde su razlicite vrste postavljene kao prelazni oblici. Opet ja ne zelim uopste da pricam o evoluciji, jer bez onih nekoliko prvih oblika zivota ona (barem ona o kojoj vi pricate) ne postoji. Sanse da nastane zivot od minerala su skoro nikakve, a onda da taj zivot odmah bude u mogucnosti da se razmnozava je naucna fantastika. Pa onda verovanja da jedinke u isto vreme razvijaju (koliko bi tu mutacija bilo potrebno i koliko miliona godina) muske i zenske reproduktivne organe da bi ih mogli koristiti posle ko zna koliko miliona godina itd. Sve to ide protiv zdravog razume (na koji se ne bi mogli osloniti da je nas mozak proizvod proizvod slucajnih hemijskih reakcija kako to ateisti tvrde).
Ne, bukvalno si se posrao na tablu, porusio figurice i rekao da si pobedio. NA EVOLUCIJI SE BAZIRA 70% BIOLOGIJE!
To ti je dovoljno

e gle qrca u slamnatom šešru 😲
mislio sam da ste nevernici
hoćete da nam ukradete veru u boga, ljude i ljubav
e ne može
penji se na mesec i uslikaj zemlju sa ajfonom
Ateisticki znaci bez vere u nekog boga. Bez vere u nekog boga nema veze sa mojim rezonovanjem cinjenica. Shodno tome, ne mogu ateisticki da sagledam oblik zemlje, mogu da izmerim. Kad izmerim, vidim da je okrugla, to se jako precizno moze izmeriti. S druge strane, svaki pokusaj dokazivanja boga donosi zakljucak da taj isti ne postoji.

Teorija Evolucije je jedna majmunska teorija koju ni pas sa maslom ne bi progutao. Toliko je glupa, da se moze opovrgnuti za 5 minuta. Najlakse se opovrgne zakonom biogeneze koji kaze da zivo nastaje samo od zivog. Onda dalje, dokazano je da nema mutacija jedne vrste u drugu vrstu, sto znaci da nije moguce da od ribe nastane zaba ili lisica.. Uostalom svako normalan moze videti koliko je kompleksan ovaj nas svet, i zivi i nezivi. Sve je u prirodi do tancina uredjeno, sve ima svoje mesto i korist. Ne postoji sansa da ovako nesto nastane slucajno, nema sanse. Istrazivanja su to i dokazala, neuki slikar makar probao i milion puta, nikada nece uspeti da napravi remek delo poput Rembranta na primer.
Ne postoji zakon biogeneze. To si ti izmislio.

Takodje, bukvalno moj pas razume sta je evolucija, ali evo ti ne razumes. Mislis da je to postanak zivota, i jos mesas crkvene idiote koji su rekli - zivo iz zivog, sa trenutnim saznanjima da je abiogeneza i vise nego moguca.

Ateisticki znaci bez vere u nekog boga. Bez vere u nekog boga nema veze sa mojim rezonovanjem cinjenica. Shodno tome, ne mogu ateisticki da sagledam oblik zemlje, mogu da izmerim. Kad izmerim, vidim da je okrugla, to se jako precizno moze izmeriti. S druge strane, svaki pokusaj dokazivanja boga donosi zakljucak da taj isti ne postoji.
ja sam geometar i nikad nismo uzimali u obzir zakrivljenost u projektovanju.
neko nas zajebava, zemlja je mnogo veća

Zakon biogeneze je osnovni zakon biologije. Da li si normalan?
Биогенеза је оповргла идеју о спонтаној генерацији из трулог меса, прашине и слично.
У хипотези абиогенезе и теорији еволуције нема ничега што се коси с биогенезом.

Poslednja izmena:
Evoluciju dobro objasnjava nestanak dinosaurusa - naime, u doba vladavine ovih giganata, sisari su bili minorna grupacija sitnih zivotinja, najsliicniji danasnjim glodarima...vecinu vremena su provodili pod zemljom...izumiranjem dinosaura, otvorio se put njihovom razvitku i sirenju, samim tim i adaptaciji novim stanistima i diversifikaciji vrsta...danas sisari dominiraju planetom....

Биогенеза је оповргла идеју о спонтаној генерацији из трулог меса, прашине и слично.
У хипотези абиогенезе и теорији еволуције нема ничега што се коси с биогенезом.
Haha izuzetno reprezentativan naucnik.. Ovo veze sa mozgom nema. Pisali su tvoji istomisljenici o ovome ranije, jedino sto to nije dokazano i nigde ne postoji u prirodi. U prirodi vidimo da zivi svet nastaje samo od zivog, nikako od mrtvog.

Haha izuzetno reprezentativan naucnik.. Ovo veze sa mozgom nema. Pisali su tvoji istomisljenici o ovome ranije, jedino sto to nije dokazano i nigde ne postoji u prirodi. U prirodi vidimo da zivi svet nastaje samo od zivog, nikako od mrtvog.
Нисам рекао да је абиогенеза доказана, рекох да је хипотеза, али хипотеза која се не коси с биогенезом. Читај шта пише, а не оно што ти мислиш да пише. Уједно, ово је тема о теорији еволуције, тако да је ово излажење из њених оквира.

Нисам рекао да је абиогенеза доказана, рекох да је хипотеза, али хипотеза која се не коси с биогенезом. Читај шта пише, а не оно што ти мислиш да пише. Уједно, ово је тема о теорији еволуције, тако да је ово излажење из њених оквира.
Pa hocemo mi ovde da pricamo o hipotezama ili o naucnim dokazima. Jel postoji u prirodi nastanak zivog bica iz nezivog? Ocigledno da ne.

Pa ne moguce da se slazes oko toga sa njim? Pa valjda znas za efekat staklene baste, za unistenu atmosferu, itd. Efekti globalnog zagrevanja su katastrofalni. Evo vec sada ti imas da se kod nas temperatura ne spusta ispod 40 stepeni, pre tako nije bilo. Zime su bez snega, umerene. Svako vidi uticaj coveka na klimu. A bice sve gore. Imas u knjizi Poslednji dani Planete Zemlje, sve o tome. Autor je Tom Hartman.
A gde je sunce ove godine u nemackoj, ceskoj, austriji i svajcarskoj ako je globalno?
Je se nisam opredelio sta je.
Ne znam tacno.
Vidim da mnogi politicari u Eu govore protiv globalnog zagrevanja.
Ako je globalno zagrevanje, onda mora da bude svuda.
Ja sam samo nedelju dana nosio kratke pantalone ovog leta koje jos nije doslo.
Kako onda globalno?

Back