U svakoj raspravi ustasa i cetnika, cetnici tj. Srbi uvek potegnu taj "argument".
Odakle ta neosnovana teza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je zapravo dobro objašnjenje.Predpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Ima smislaPredpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Ma nisi ti trol, ti si zapravo jedan genije, pravi Srbin, sa velikim S.Predpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Tvoje lovacke price po x-ti put daHrvati su papučari, na ulici mašu rukama i galame a kod kuće puze, matrijarhat jbg. Hrvatice užasno pali naš čobanjluk jedno vreme sam samo hrvatice trpao. Samo udarim rukom o sto a ona svrši par puta.
Ozbiljno par godina mi je svaki vikend bio bukiran, nekada i po dve u osto vreme. Kud se vratih na ove srpske dosadne babeTvoje lovacke price po x-ti put da![]()
U svakoj raspravi ustasa i cetnika, cetnici tj. Srbi uvek potegnu taj "argument".
Evo ga dezurni bot, vec se nacrtao da se kikoce i pise nebuloze.
Joj Bobe! Srbi su crnčili ljeti po konobama i kafićima.Predpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Joj Bobe! Srbi su crnčili ljeti po konobama i kafićima.
Sjećam se jednoga tipa iz sadašnje RS koji je konobario i redovno se upucavao strankinjama. Imao je stila i znanja njemačkog jezika.Priđe tako i sprema narudžbu, Draj kugle sladoleda mit šlag. Polomio se jadan. Kako došao dignutog, tako i otišao dignutog i suhog kao barut.
Sa Hrvaticama naravno da nije imao šanse. One su lovile strance ili pomorce.
Pitanje je zasto si se vratio na srpske babeOzbiljno par godina mi je svaki vikend bio bukiran, nekada i po dve u osto vreme. Kud se vratih na ove srpske dosadne babe![]()
Uh puf pant.... podeliću sa tobom ove komplimente teški su za nositi ....Ma nisi ti trol, ti si zapravo jedan genije, pravi Srbin, sa velikim S
Znam. Bili su među najglupljim ljudima bivše SFRJ. Razmetljivi, razbacivali teško zarađeni novac nadajući se uspjehu kod žena. Nesređenih frizura i trapavih pokreta. Onda su jedno vrijeme ,,malo došli u civilizaciju,, ali ih SNSD ponovo vratio na tacne. Tužno.A kako ti znas bas sve ovo, mozda nije hteo da isprica sta se zapravo dogodilo
Citati tebe i tvog druga Mistika jeste pravo zadovoljstvo![]()
Nisam ja neki veliki patriota, ne mogu prici tvojoj ljubavi prema Srbiji.Uh puf pant.... podeliću sa tobom ove komplimente teški su za nositi ....![]()
Imas dosta materijala za jedno istorijsko stivo takoreciZnam. Bili su među najglupljim ljudima bivše SFRJ. Razmetljivi, razbacivali teško zarađeni novac nadajući se uspjehu kod žena. Nesređenih frizura i trapavih pokreta. Onda su jedno vrijeme ,,malo došli u civilizaciju,, ali ih SNSD ponovo vratio na tacne. Tužno.
Od njih deset, dvoje se nikada nije vratilo kući. Mahom sve neplivači, a voljeli da se k.rče. I tada su voljeli da drpišu sve i svašta. Nisu bili cijenjeni kao ljudi. I danas se to na žalost ponavlja, a prošlo je toliko vremena, mogli su brže da uče i usvajaju.
PA eto ja ti vracam tvoj kompliment pa se nosi sa njim u sebi na nacin na koji će najmanje da te boli ,i sa srećomNisam ja neki veliki patriota, ne mogu prici tvojoj ljubavi prema Srbiji.
Ja sam vise neki domaci izdajnik u slobodnoj interpretaciji likova poput tebe. I necu ti pomoci, tegli taj teret sam![]()