GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.467
U svakoj raspravi ustasa i cetnika, cetnici tj. Srbi uvek potegnu taj "argument".
Odakle ta neosnovana teza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je zapravo dobro objašnjenje.Predpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Ima smislaPredpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Ma nisi ti trol, ti si zapravo jedan genije, pravi Srbin, sa velikim S.Predpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Tvoje lovacke price po x-ti put daHrvati su papučari, na ulici mašu rukama i galame a kod kuće puze, matrijarhat jbg. Hrvatice užasno pali naš čobanjluk jedno vreme sam samo hrvatice trpao. Samo udarim rukom o sto a ona svrši par puta.

Ozbiljno par godina mi je svaki vikend bio bukiran, nekada i po dve u osto vreme. Kud se vratih na ove srpske dosadne babeTvoje lovacke price po x-ti put da![]()

U svakoj raspravi ustasa i cetnika, cetnici tj. Srbi uvek potegnu taj "argument".
Evo ga dezurni bot, vec se nacrtao da se kikoce i pise nebuloze.
Joj Bobe! Srbi su crnčili ljeti po konobama i kafićima.Predpostavljam jer Hrvati imaju tisuću km obale koje su bile nekoć ( a i sad su ) privlačne Srbima koji su tu navraćali leti dignutog K da špricaju sta stignu pa se pored Nemica tu našle u Hrvatice koje su samo htijele da se osvete dečkima a ispale su kolaterali ....
Priđe tako i sprema narudžbu, Draj kugle sladoleda mit šlag. Polomio se jadan. Kako došao dignutog, tako i otišao dignutog i suhog kao barut.Joj Bobe! Srbi su crnčili ljeti po konobama i kafićima.
Sjećam se jednoga tipa iz sadašnje RS koji je konobario i redovno se upucavao strankinjama. Imao je stila i znanja njemačkog jezika.Priđe tako i sprema narudžbu, Draj kugle sladoleda mit šlag. Polomio se jadan. Kako došao dignutog, tako i otišao dignutog i suhog kao barut.
Sa Hrvaticama naravno da nije imao šanse. One su lovile strance ili pomorce.
, mozda nije hteo da isprica sta se zapravo dogodilo 

Pitanje je zasto si se vratio na srpske babeOzbiljno par godina mi je svaki vikend bio bukiran, nekada i po dve u osto vreme. Kud se vratih na ove srpske dosadne babe![]()

Uh puf pant.... podeliću sa tobom ove komplimente teški su za nositi ....Ma nisi ti trol, ti si zapravo jedan genije, pravi Srbin, sa velikim S

Znam. Bili su među najglupljim ljudima bivše SFRJ. Razmetljivi, razbacivali teško zarađeni novac nadajući se uspjehu kod žena. Nesređenih frizura i trapavih pokreta. Onda su jedno vrijeme ,,malo došli u civilizaciju,, ali ih SNSD ponovo vratio na tacne. Tužno.A kako ti znas bas sve ovo, mozda nije hteo da isprica sta se zapravo dogodilo
Citati tebe i tvog druga Mistika jeste pravo zadovoljstvo![]()
Nisam ja neki veliki patriota, ne mogu prici tvojoj ljubavi prema Srbiji.Uh puf pant.... podeliću sa tobom ove komplimente teški su za nositi ....![]()

Imas dosta materijala za jedno istorijsko stivo takoreciZnam. Bili su među najglupljim ljudima bivše SFRJ. Razmetljivi, razbacivali teško zarađeni novac nadajući se uspjehu kod žena. Nesređenih frizura i trapavih pokreta. Onda su jedno vrijeme ,,malo došli u civilizaciju,, ali ih SNSD ponovo vratio na tacne. Tužno.
Od njih deset, dvoje se nikada nije vratilo kući. Mahom sve neplivači, a voljeli da se k.rče. I tada su voljeli da drpišu sve i svašta. Nisu bili cijenjeni kao ljudi. I danas se to na žalost ponavlja, a prošlo je toliko vremena, mogli su brže da uče i usvajaju.

PA eto ja ti vracam tvoj kompliment pa se nosi sa njim u sebi na nacin na koji će najmanje da te boli ,i sa srećomNisam ja neki veliki patriota, ne mogu prici tvojoj ljubavi prema Srbiji.
Ja sam vise neki domaci izdajnik u slobodnoj interpretaciji likova poput tebe. I necu ti pomoci, tegli taj teret sam![]()