Haha...ma nemam pojma...odlucite vi...rodjena sam tamo,i zivela sve do prvog razreda osnovne....i onda sam dosla here 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
JaH_G|rL:Ozbiljno?! Zivis u Londonu...pa to je super...koji si kraj,i ja sam zivela tamo...bolje receno rodjena sam tamo???Psiho:London; bivsi Novosadjanin![]()
Corey:Ribe kolko vas ima sa dodatkom Girl.Sta ste svi uzeli da kopirate janky.Budite originalni i smislite nesto same :?
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
E,bre nemoj ti da se salis na moj racun.Zion girl postoji od uvek,samo sto se ja ne bakcem toliko sa ovom krstaricom pa nisam primetila da ima toliko girls.A i svi tako pisu forever!
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
E,bre nemoj ti da se salis na moj racun.Zion girl postoji od uvek,samo sto se ja ne bakcem toliko sa ovom krstaricom pa nisam primetila da ima toliko girls.A i svi tako pisu forever!
IZ KOS. MITROVICE