Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 32.965
...
Od "Uništiću vas u celom Svetu!"...do briše pešačke na Slaviji...

...

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radost za budale.
Baš sad našli da rade prelaz.ne verujem da se taj prelaz brise.. vazan je to prelaz
on je na lezecem policajcu..mozda se nesto tu radi ili se sam prelaz dize nesto vise kao sto je spusten prelaz kod nemanjine jer taj prelaz realno pravi zapusenje u samom kruznom toku.
nemoć...
![]()
![]()
...
e, tabe ...nemojne verujem da se taj prelaz brise.. vazan je to prelaz
on je na lezecem policajcu..mozda se nesto tu radi ili se sam prelaz dize nesto vise kao sto je spusten prelaz kod nemanjine jer taj prelaz realno pravi zapusenje u samom kruznom toku.
Nemoj ništa da te čudi u tim terminalnim nastupima ludila...ne verujem da se taj prelaz brise.. vazan je to prelaz
ma da.. da budem iskren ako me nesto nervira to je taj spusteni prelaz u nemanjinoj.Nemoj ništa da te čudi u tim terminalnim nastupima ludila...
sns ubacene setacke dileje rade suprotno, prazne kontejnere po ulicama u centralnim gradskim opstinama da narodu ogade studente.Samo bacajte ispred sns prostorija, a oni slobodno neka nose kontejnere.
Nije bas tako, ispred sns prostorija prazne i nezadovoljni gradjani.sns ubacene setacke dileje rade suprotno, prazne kontejnere po ulicama u centralnim gradskim opstinama da narodu ogade studente.
navikla stoka na infekcije sa kojima zive od malih nogu.
kada im kazes dezodorans, traze u vujakliji sta je to.
bolje ti pazi da ti jedno coyonoes ne bude previse spusteno jer krojac ima za to posebnu tarifuma da.. da budem iskren ako me nesto nervira to je taj spusteni prelaz u nemanjinoj.
Ovo je novi nivo ludila, nešto nemoguće!!!Šta reći koju poslugu porati?...
![]()
![]()
...
mnogo ce da ih potrese djubre kad su navikli da se u njemu valjaju kao svinje u brlogu.Nije bas tako, ispred sns prostorija prazne i nezadovoljni gradjani.
ебо те лед!...
![]()
![]()
...
ѕа психијатријуNemoj ništa da te čudi u tim terminalnim nastupima ludila...
Kolega, molim Vas, da li Vaš post sugeriše da Slavija, možda, nije svet i da g.Shizzler još uvek nije počeo da nas "uništava u celom svetu"? Ako je tako, moram vas upozoriti na jedan video koji sam pre par dana postavio u jednoj Vašoj temi o kružnim tokovima na pdf Teorije zavere. Iskreno verujem, zapravo, potpuno sam siguran, da se Vama, sasvim slučajno, potkrala takva logičko - semantička greška i da Vi, jamačno, ne mislite tako, ali, da podsetimo sakupljeno, razdragano, vaskoliko srpstvo i pridružene mu nacije da Slavija jeste svet i da gore pomenuti godpodin, ovim, dobro organizovanim i nadasve, bezumnim činom, počinje uništavanje nas svih u celome svetu....
odlicno, sedi, 100 dolara.Они су спремни на све и радиће и много веће глупости и лудости. Студенти и грађани раде одличну ствар. Он је изгубио подршку овде, али полако ће почети да губи и подршку западних држава.
Истине ради, нико на западу га није понижавао као што је Захарова, сетите се Ниских страсти и Вучића у главној улози. Затим Лавров и његова неутрална изјава и на крају Дугин који га је тотално отписао.
Ćaci, па тебе знам, а није ми јасно како сам те пропустио ... ајде на игнор.odlicno, sedi, 100 dolara.
jel to moja lova?...što ne vraćaš?...odlicno, sedi, 100 dolara.
ma da.. da budem iskren ako me nesto nervira to je taj spusteni prelaz u nemanjinoj.