Od "Uništiću vas u celom Svetu!"...do briše pešačke na Slaviji.... :D

Они су спремни на све и радиће и много веће глупости и лудости. Студенти и грађани раде одличну ствар. Он је изгубио подршку овде, али полако ће почети да губи и подршку западних држава.

Истине ради, нико на западу га није понижавао као што је Захарова, сетите се Ниских страсти и Вучића у главној улози. Затим Лавров и његова неутрална изјава и на крају Дугин који га је тотално отписао.

ne verujem da se taj prelaz brise.. vazan je to prelaz
on je na lezecem policajcu..mozda se nesto tu radi ili se sam prelaz dize nesto vise kao sto je spusten prelaz kod nemanjine jer taj prelaz realno pravi zapusenje u samom kruznom toku.
Nemoj ništa da te čudi u tim terminalnim nastupima ludila...

Samo bacajte ispred sns prostorija, a oni slobodno neka nose kontejnere.
sns ubacene setacke dileje rade suprotno, prazne kontejnere po ulicama u centralnim gradskim opstinama da narodu ogade studente.
navikla stoka na infekcije sa kojima zive od malih nogu.

kada im kazes dezodorans, traze u vujakliji sta je to.

ma da.. da budem iskren ako me nesto nervira to je taj spusteni prelaz u nemanjinoj.
bolje ti pazi da ti jedno coyonoes ne bude previse spusteno jer krojac ima za to posebnu tarifu

juce su bre, pisao sam, ko budale tu setali ukrug...nijednog studenta, sve neki pokupljeni iz laze 35+
pre toga su izvrtali kontejnere u beogradskoj i prosipali djubre na ulicu.
iz ulaza vikali soferima gsp koji su ih sklanjali da je odvezu ljude na posao yebo vas vucic

ziv svedok svega.

...

Od "Uništiću vas u celom Svetu!"...do briše pešačke na Slaviji...
Kolega, molim Vas, da li Vaš post sugeriše da Slavija, možda, nije svet i da g.Shizzler još uvek nije počeo da nas "uništava u celom svetu"? Ako je tako, moram vas upozoriti na jedan video koji sam pre par dana postavio u jednoj Vašoj temi o kružnim tokovima na pdf Teorije zavere. Iskreno verujem, zapravo, potpuno sam siguran, da se Vama, sasvim slučajno, potkrala takva logičko - semantička greška i da Vi, jamačno, ne mislite tako, ali, da podsetimo sakupljeno, razdragano, vaskoliko srpstvo i pridružene mu nacije da Slavija jeste svet i da gore pomenuti godpodin, ovim, dobro organizovanim i nadasve, bezumnim činom, počinje uništavanje nas svih u celome svetu.

Они су спремни на све и радиће и много веће глупости и лудости. Студенти и грађани раде одличну ствар. Он је изгубио подршку овде, али полако ће почети да губи и подршку западних држава.

Истине ради, нико на западу га није понижавао као што је Захарова, сетите се Ниских страсти и Вучића у главној улози. Затим Лавров и његова неутрална изјава и на крају Дугин који га је тотално отписао.
odlicno, sedi, 100 dolara.

Back