seljakipo
Aktivan član
- Poruka
- 1.523
. . . . , pre jedno 30 god. iste reci mog drugara, . . . iii, doslo da bude 100 x gore,. . . , tako da.!?Ne moze gore.Ovo je dno,dna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . . . , pre jedno 30 god. iste reci mog drugara, . . . iii, doslo da bude 100 x gore,. . . , tako da.!?Ne moze gore.Ovo je dno,dna.
ovi koji prizeljkuju da dodju na vlast treba da odgovore na 200 gorucih pitanja.Дакле многи обећавају да ће "од сутра кад дођу на власт" све да буде цакум пакум, да ће све да буде по закону, праведно, и да проблема неће бити ...
kazemo mi sto ih se secamo iz periode uspesne privatizacijeKo kaze da ce biti gori? Tesko sine.
Крећемо узлазно, а Вучко се хвали да смо "најјефтинија радна снага у Европи"... Ви сте прсли потпуно.Ни друштво ни привреда нам нису пропали, нарочито не толико фатално пропали. Постоје докази да се крећемо узлазно у сваком смислу. Пропаганда Миле Пајић је то - пропаганда. У кући имам два пензионера и три запослена. Пензије су редовне исто тако плате. Нико ми не лупа по вратима и не зове ме у рат, пплату не могу да потрошим за месец дана. У овој години сваки месец одвајам по 500 евра на страну. Не знам за шта ? Људи које знам исто тако. Добро нам је. Јуче сам био мало љут, лекарка ме шаље приватно да радим УЗ, каже то ти је само 2 хиљаде. Није ! Испало је 4 хиљаде. Каже ми стриц да је тако и у Дојчланду. Мада каже брже стиже Хитна помоћ. И тако ...
И сад ће Мила Пајић да ме поведе у смрт за Њену фотељу ??? Па једино ако сам луд !
И још нешто:
Србија је стварно пропала само за време пок. Милошевића. У свим другим временима је бележила напредак. Некад већи, некад мањи.
Када дође до промена биће економски много теже него сада али мислим да је народ, у овом тренутку, жељнији правде него хлеба.ne obe'avaju jer svi znaju da kad padne izdajnicki rezim tj sistem pozicija plus opozicija da ce biti ogromna rupa u dugu koj ije poskednjih 10 godian proastao sa 14 na 100 milijardi i ko zna kolki je stvarno
da ce evo zapadni banditi nastaviti pritiske jos i vece jer cemo uvesti lustraciju potom hapsiti njihove decenijske saradnike...
odhebati litijumkoji su proglasili za strateski projekat eu i njene privrede
ali moramo jer nas dovode do totalnog unistenja
bitna jelustracija,najbitnija i da se krene sa odgovornoscumnogi tuimajuda robijaju da im se oduzme sto su krali...
funckionalneinstitucije, postavljanje zdravih temelja ...pravda za sve ista
samo to je nesto stoje korak koji je ogroman...
da bude sve cakum pakum posle decenija unistavanja titoistickog sistema je samo u glavama budalastih...
ovo je kriminalizovana drzava i sranje oddrzave postalo... pomiluju se krimosi narko dileri...
mora da se vratimo jedni drugima mnogo smo odrodjeni
Можда је рођак бабе Ванге?ne znaš šta će biti ali znaš da će doći gori
malo si mi konfuzan
postoji terminoloska odrednica koju nam je zapad nametnuo za vreme ratova devedesetih... udruzeni zlocinacki poduhvat.Zanimljivo sto ovo kazes, jer sam naisao na upitnik, i to politicki upitnik u kojem stoji pitanje, sta je core, sustina vasih politickih osecanja SADA..
Upitnik nije vezan za ovo vreme ni za Srbiju , standardan je...i radi se u svakoj politicki aktivnoj zemlji...
Rade ga oni ljudi koji se bave politikom ili zele da se bave politikom...
Da bi znali ne samo svoje politicke stavove nego se radi duboka politicka psihoanaliza tih osoba, tj analiza njihove psihe u vezi politickih zbivanja i usmerenja...
Zamisli kad bi u izhebanoj u mozak Srbiji koja osim nemorala nista drugo i nema na pameti , a vekovima neguje i selekciju glupih , postavio ovakav upitnik narodu...i svim osobama koje zele politicku aktivnost?
Zamisli u tako razvijenom sociopatskom drustvu kakvo je Srpsko , a stvarno sve ostalo je mozda u vazduhu , ali sociopatologija srpskog drustva nikad nije upitna, cak ni u socijalizmu nije bila upitna..uostalom sta znaci nek komsiji crkvne krava..
Ali da vratim na metode introspekcije politickog misljenja kod ljudi
Znaci ne samo da se radi prizivanje svesti kroz svakodnevni rad na sebi , analiza poslovica, pametnih prica, npr alija dzerzelez je knjizevna prica Ive Andrica ali je mudrolija i misaoni eksperiment i samim tim zadatak za introspekciju i boljje sagledavanje pojmova i pojava..
E svaka mudrija osoba je imala bar 20 takvih pricica, a one koje rade na sebi imaju svakih nedelju dana po 1,2,3,4 koliko im dodje ili naleti takvih prica i aktivnosti na dubljem upoznavanju svesti ...
Zatim ide upoznavanje kolektivne svesti , kao nastavak upoznavanja persona, persone privata pa persone publica, padrustvenog bica, i na kraju ide politickog bica, iz ugla pojedinca , pa iz ugla kolektiva, tj drustva..
I onda mi pricamo da razumemo npr francuske filozofe, a oni bar rade ovu putanju , vise nego Nemci , koji u filozofiji vole drugi pristup , psiholoski , pojavni , metafizicki , ili britanaca koji vise vole, psiholoski , emotivni , hedonisticki...utilitaristicki..
Zasto ne pominjem kineske filozofe, koji su najvise narodni , tj kako od splacine nazvane narod, koju zabole dupe da napravimo nesto sto moze biti bolje, A jedino su kineski filozofi, ili jedna skola tih filozofa i uspela....
Jer su uspeli da glupom narodu , koji je mozda pametniji od trenutnog stanja Srba, ali sta ces, Srbi su oholi i dozvolili su sebi da postanu dupe...dok su kinezi istorijski bili osakaceni pa su dugo kuburili sa niskim intelektualnim prosekom ali odlicnim metodologijama za poboljsanje licne inteligencije u zavidnu drustvenu pamet , i evo sada su u poziciji da imaju vetar u ledja da jos vise razvijaju niti svest niti samosvest nego bas taj licni pristup da izvlace sto vise mogu pamet iz svoje inteligencije, skromne u proseku...
Da se ne lazemo , ja sam upoznao bezbednjake kineze koji su da im se poklonis, znaci ostri brzi , stalozeni , sistematicni , kao sto bi neki od nas mogli da se razviju da nije stalne borbe sa glupacima Srbima koji cine vecinu i promovisu menadjeriju, i caci mudrost proseravanja..
A ja kad napisem nesto ovako mogu jedino da ocekujem da me neko dupe citira kao izdajnika Srbije, niti ce da razume koliko je prazno ako ne razmisljas i ne znas ovo sto sam napisao , niti koliko gubi , ili ako je vec zardjao , koliko gube neki mladi , neka deca sto nikad nece cuti da postoje ovakvi potezi , ovakve svesti i vaznost tih nekih svesnih detalja koji ce promeniti sigurno osobu koja ih zna..
Ja jos imam neke svoje teorije koje su bas izdasne, tj koncentrat su shvatanja strukture drustva i jako dobro objasnjavaju ili ogoljavaju drustvene odnose i onda osoba koja zna te modele i teorije jako lako uocava i funkcionisanje i moze da rekonstruise promene i strukturu drustva i svih pojava u drustvu..
Прво, горе власти од АВ не можемо довести, друго сама помисао да више неће бити Вучићевих керова на Информеру, Пинку итд је велика ствар за Србију, јер друштво се враћа нормализацији.Дакле многи обећавају да ће "од сутра кад дођу на власт" све да буде цакум пакум, да ће све да буде по закону, праведно, и да проблема неће бити ... Мени се чини да је управо проблем што они мисле да дођу на власт "мало кршећи закон" ! Такође ми се чини да онај ко на власт дође кршећи закон, наставиће то да ради и кад буде имао сву државну моћ ! Дакле, нема "од сутра", "од јуче" има да се поштује договорено у скуштини.
Значи сутра хоћу на власти оне
- који су јуче били исправни,
- данас на исправан начин смењују власт,
- сутра су власт
Јел много хоћу ? Можда и ви то хоћете, али сте мутави, не умете тако да размишљате. Радујте се - имате мене ! И сигурно нећу власт, доста ми је моја столичица и мотка за пецање. И да продужим дозволу ...
Hapšenja, zabela, zaplena imovine, poništavanje lihvarskih ugovora i kredita, zabrana svih sns kriminalnih projekata.ovi koji prizeljkuju da dodju na vlast treba da odgovore na 200 gorucih pitanja.
medju njima:
sta cete sa kosovom
sankcijama rusiji
penzijom
skolstvom
poljoprivredom
zdravstvom
febrikama u ruci stranaca
sns zapocetim projektima
itditd
nigde ni slova o tome.
samo hapsi,vesaj na bandere, jasi, lincuj i ostale perverzije
obicnog coveka koji zivi od svog rada i ima kredite interesuju PARE
Tu se postavlja pitanje, koliko dugo treba da bude ovaj prelazni period....Прво, горе власти од АВ не можемо довести, друго сама помисао да више неће бити Вучићевих керова на Информеру, Пинку итд је велика ствар за Србију, јер друштво се враћа нормализацији.
Треће, корупција ће опстати, али самим уклањањем најгорег криминала који је сада на власти, смањиће се лоповлук и корупција. Четврто, сваку власт морамо смењивати после једног мандата или чак и после две године.
ako nema hleba, nema ni pravde. u uslovima kada nema hleba svako pocinje da gleda iskljucivo svoj interes, sto znaci da pravde nestaje. kod nas to traje sigurno jos od 90.Када дође до промена биће економски много теже него сада али мислим да је народ, у овом тренутку, жељнији правде него хлеба.
Ако има правде хлеба ће можда бити а можда и не. Ако нема правде хлеба неће бити сигурно.
ovi koji prizeljkuju da dodju na vlast treba da odgovore na 200 gorucih pitanja.
medju njima:
sta cete sa kosovom
sankcijama rusiji
penzijom
skolstvom
poljoprivredom
zdravstvom
febrikama u ruci stranaca
sns zapocetim projektima
itditd
nigde ni slova o tome.
samo hapsi,vesaj na bandere, jasi, lincuj i ostale perverzije
obicnog coveka koji zivi od svog rada i ima kredite interesuju PARE
Крећемо узлазно, а Вучко се хвали да смо "најјефтинија радна снага у Европи"... Ви сте прсли потпуно.
Толико нам је добро да Срби иду у Хрватску да раде.
Прво, горе власти од АВ не можемо довести, друго сама помисао да више неће бити Вучићевих керова на Информеру, Пинку итд је велика ствар за Србију, јер друштво се враћа нормализацији.
Треће, корупција ће опстати, али самим уклањањем најгорег криминала који је сада на власти,
... Четврто, сваку власт морамо смењивати после једног мандата или чак и после две године.
Ne govori u mnozini......to onda nije razmisljanje nego glasanje ovaca....
Razumljvo je ta pojava devedesetih jer se višestranačje i izbori pojavljuju početkom devedesetih i jer ogromna većina stanovništva nije imala nikakva iskustva sa višestranačjem i izborima.Poslednji izbori pre 1990 održani su mislim 1939. Međutim od 1990 kad se pojavilo višestranačje prošlo je punih 35 godina a dobar deo Srba ništa u tom pogledu nije ukapirao.Морамо схватити да та навијачка понашања потичу из деведесетих,
A iznosenje svog misljenja uz naravno , normalno i kao da je opste misljenje je bas tipicno balkansko nasilnicko pricanje...
Sva vlast plenumima !
MI je sirok pojamМи срећом такве задатке немамо ...
Ma necu da mislim o proslosti.Mislim na bolju buducnost.Zaboravio si DOS i one partije koje daju trijumfalna saopštenja da su “postale parlamentarne” iako nisu učestvovale na izborima…
Ko kaze da je 2000-tih bilo gore nego '90-ih,nije normalan.. . . . , pre jedno 30 god. iste reci mog drugara, . . . iii, doslo da bude 100 x gore,. . . , tako da.!?