gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
Hehe... sreća te ne moram erekciju da glumim, diže se na dašak vetra![]()
uhu, al' ce sad da pocnu da stizu pp-ovi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe... sreća te ne moram erekciju da glumim, diže se na dašak vetra![]()
Hmm... pitaj Neizrecivu, vidiš da tokom sexa otvori novine i vrisne (povremeno)![]()
Ihh... bolje ne, ima omladine tu... pa neka se pozabave tematikomuhu, al' ce sad da pocnu da stizu pp-ovi![]()
moja gluma je bila u plemenite svrhe....i nije ukapirao jer je bio i on neiskusan.....
....al, kad se to desilo, posle je islo ki doxa.....
Ihh... bolje ne, ima omladine tu... pa neka se pozabave tematikom
Pa da, našla si naivčinu da foliraš... tako mogu i ja da budem Džek Nikolson, samo pazi... možeš da natrčiš na profija pa goozu da ti pomeri
Vidi se da si starog kova, čim pamtiš Doxa satove![]()
Nemoj ti sada tu kao ne razumeš... priznala si glumu i kraj![]()
Ljudi nisu mashine, josh uvek.
Ma samo se trudish da se razlikujesh....
svi se trude, al dzaba, krv i meso i polni organi, to smo mi.
Dusha je demode.
nekada sam obracao paznju na taj zemski orgazam, sve se trudeci da zeni bude lepo....sad mislim samo na sebe i samo na to da kvalitetno ispraznim mosnice u zenku, a sta ona oseca, uopce me ne zanima
vise nelose lazes![]()
vise su po plafonu, zidovima, cebetu, pantalonama itd.....koliko milijardi spermatozoida na jednom mestu, koji jedva chekaju da izadju napolje..negde..samo da vishe ne budu u jajima..scary
zato sto se nekada bas trudi,a ja nisam raspolozena recimo....pa bolje da kazem da je super sve,nego da se dzabe maltretira i on i ja