Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
Trebalo bi svakome da smeta ko,kao sto rekoh,ima i gram mozga i ko moze da razgranici sta je dobro a sta lose.
Evo uzecu sebe kao banalan primer.Ja sam odrastao u sasvim normalnoj porodici u kojoj je,da kazem,u glavnom sve lepo i harmonicno funkcionisalo.Ali moj pokojni deda je bio tezak,ali bas tezak alkoholicar.A bio je jako dobar covek i znam da je mene najvise na svetu voleo (nek' mu je laka zemlja) i bio je poznat kao miran,posten i vredan covek.Ali ja sam ga,tako,svaki dan gledao kako kuci dolazi mortus pijan a to,veruj mi,nije uopste lep prizor.I jos tada,kao klinac,(imao sam 15 godina kada je deda umro) sam nebrojeno puta u sebi pomislio "ja nikada necu biti ovakav taman po cenu mog zivota.Ako ikada budem imao svoju decu oni me nikada nece videti ovakvog".I eto mnogo godina kasnije jos uvek nisam okusio ni kap alkohola jer sam imao u sopstvenoj porodici primer koliko on lose utice na coveka.
Ali da ne odlazim previse od teme,jos jednom cu da podvucem - poremeceni porodicni odnosi nisu nikakvo opravdanje za nasilnog coveka vec naj prostiji izgovor.
Pa sa takvom porodicnom istorijom ja bih se zabrinula...pijes li neumereno povremeno