Od koje godine žene propadaju?

žene ne "stare" bez razloga...
zato su tu šiparice za napaljene čikice kojima je žena posle 30-te dosadna i nezanimljiva i "propala"...to je samo zato što je ona tada mnogo zrelija nego što će oni ikada biti: )))
i menjaju joj se intersovanja:D
i ne zanima je dužina njegovog polnog organa i koliko je piva sa društvom popio dok su gledali fudbalsku tekmu:D

Па не би се рекло тако, по коментарима старијих тета са форума, подвижница у саватавању клинаца.

Pa jesam malo...al nikako da povatam...stare zbog šiparica, i koga ne zanima dužina i broj flaša piva, i da li treba ili ne treba da bude tako :prstic:

hahahaha...
hoću reći da starenjem poprima(mo) druga interesovanja u životu pa se čini da "starimo" brže nego muškarci...jer su žene uvek nekako zrelije nego muškarci(naravno da to ne mora uvek da bude slučaj al najčešće jeste tako)...
meni devojka od 20 godina nikada ne može biti lepša od žene u zrelijim godinama( pod uslovom da se u oba slučaja radi o lepoj ženskoj osobi) al to je moje subjektivno mišljenje...
jer je mnogo lakše da klinku "prilagodiš" sebi nego zrelu, formiranu ženu( pa otuda i moj komentar o čikicama koji vole piletinu:D)

Не знам откуд поређења старих и младих, кад је реч о пропадању. И сама сам с упецала на причу.
Људи пропадају од болести, од несреће... а ако тога нема, онда старе, али не значи да су пропали, ако су стари.

Не знам откуд поређења старих и младих, кад је реч о пропадању. И сама сам с упецала на причу.
Људи пропадају од болести, од несреће... а ако тога нема, онда старе, али не значи да су пропали, ако су стари.
Propadaju i od neupotrebe...kao kuće u koje niko ne ulazi :manikir:

Па, размишљам о себи, наравно да сам остарила у односу на себе од раније. Мислим, ваљда ћу још остарити. Само се надам да нећу пропасти.
А највише сам пропала после смрти брата, имала сам 31 годину тад.
Вероватно бих пропала и да сам имала мање.

Па, размишљам о себи, наравно да сам остарила у односу на себе од раније. Мислим, ваљда ћу још остарити. Само се надам да нећу пропасти.
А највише сам пропала после смрти брата, имала сам 31 годину тад.
Вероватно бих пропала и да сам имала мање.

znam o cemu pricas,moj rodjeni brat je umro kad sam imala 29 godina.zaista nesto se iznutra okameni i uvene

i najlepša žena od 50 godina ne može da bude lepša od lepe devojke u 20-tim...
i ne treba da bude tako...jer su to dva sveta različita, dve lepote totalno drugačije;)

Dobro ti reče, samo mi ipak smeta poređenje da najlepša žena od 50 ne može da bude lepša od cure od 20. Kao prvo, poređenje je tupavo, 50 i 20 se NIKADA ne upoređuju, bolje je u džepu imati 50 evrića no 20, bolje je imati 50 jutara zemlje no 20, bolje je imati 50 pari cipela no 20, ma mogla bih unedogled zašto je bolje imati 50 bilo čega nego 20 godina;) I oni što sada imaju 20 godina, uz malo sreće će jednom imati 50 i ako slučajno negde izguglaju ovaj forum i ovu temu (čisto sumnjam:hahaha:) smejaće se poređenju 50 i 20

Ako možete da mi kažete koje godine su najbolje za ženu odnosno posle koje sve teže podnosite što vam se godine lepe?
Neke su spremne na plastične zahvate uz kilometarske konsultacije sa alavim plastičnim hirurzima. Tako da kad zatežu ovo ili ono mene zanima kojoj godini života teže?

Hvala

...ja sam pocela tesko da podnosim od 18. kad mi je neko dete od 8 reklo da imam mnoooooogo godina...nekako u to vreme su i roditelji sa mladuncima poceli da govore - pusti tetu, daj teti ...znaci 18 :sad2:

Da mi je samo znati koliko ti imas godina :strika:

И то би био одговор на питање
Имаш још неки пример у чему је она са 45 боља од оне од 29:rtfm:

Најлепше захваљујемо :lol:
Хм, жена ми је гарант млађа од тебе. А теби не могу да одредим старост тј. старосно доба, па не знам да л сам млађи или нисам..

И то би био одговор на питање

Најлепше захваљујемо :lol:
Хм, жена ми је гарант млађа од тебе. А теби не могу да одредим старост тј. старосно доба, па не знам да л сам млађи или нисам..

Ne znam koliko ti zena ima godina..

Najpre sam napisala da je sve individualno odn. da neke propadnu i sa 20..a neke su bolje sa 40..
Ne volim da generalizujem stvari i da kazem - e, propada posle 30-te n.pr...to je nevidjena glupost...

...tako je, licno ne planiram da propadnem vec da ostarim...samo da ne prolupam pamecu pa da postanem ocajna i krenem da ganjam trecu mladost jer to deluje mnogo jadno.
A ti sto zamisljaju da su neki momcici sa cetrdes', pedes' i kusur pa lepe samozadovoljno sertifikate o "propalosti" nepoznatim zenama me svejedno ne zanimaju, neka slobodno zalepe svojim zenama, sa mnom svejedno nece imati nikakav kontakt i stvar u redu. Dok je u Francuskoj starija a neudata zena mademoiselle kod nas je vec zena u tridesetim baba-devojka, usedelica, tetka, ako su insiprisaniji raspala i tome slicno. Ko govori tako? Pa ljubomorne zene i muskarci na koje doticna nikada u zivotu nije obratila paznju pa je doslo njihovih pet minuta za payback...Ako polovi propadaju - propadamo svi, ako ne propadamo - ne propada niko.

Cini mi se da propadaju sve zene koje nemaju Razvigora za muza :zcepanje:

Ц,ц,ц, полигамија је забрањена. Само ми навлачиш беду да пропаднем финансијски... :lol:

А како неко пропадне са 20? Једино ако га здравље зезне. Ако ставиш једну поред друге особу од 20 и особу од 40 година, неће бити грешке да се каже која је млађа.

Back