Od koje godine žene propadaju?

Izgledu...Koga još zanimaju sposobnosti i karakter?:) Ljudi su okupirani samo izgledom...manikir,pedikir,solarijum,zatezanje,dotezanje i slično...:)

Hm... Fizicki, nikad nisam bolje "nosila" samu sebe. Bila sam uza, imanja manje kila, manje bora, manje sijedih. Ali i puno manje samopouzdanja, svjesti o samoj sebi, samopostovanja. Vanjski gabariti mi jesu nekad bili skladniji, ali uz nedovoljno razvijene unutrasnje gabarite, nije ta vanjstina bila ispolirana. Po broju bora sam propala, a po ljepoti bora sam procvala.

Hm... Fizicki, nikad nisam bolje "nosila" samu sebe. Bila sam uza, imanja manje kila, manje bora, manje sijedih. Ali i puno manje samopouzdanja, svjesti o samoj sebi, samopostovanja. Vanjski gabariti mi jesu nekad bili skladniji, ali uz nedovoljno razvijene unutrasnje gabarite, nije ta vanjstina bila ispolirana. Po broju bora sam propala, a po ljepoti bora sam procvala.

Ili kako bi rekla Neda Arnerić: - svaka moja bora priča po jednu priču o meni, da ih izbotoksiram bila bih prazna -

Ili kako bi rekla Neda Arnerić: - svaka moja bora priča po jednu priču o meni, da ih izbotoksiram bila bih prazna -
Чуј, празна се врнула из Бодрума...ај о њеној лепоти, ипак :lol:
Њу често виђам, комшиница тамо где радим. Док не приђе, мислиш нека од 30 година, максимално. Такав је тип, и баш добро изгледа.
Елем, али она је и као млада имала то бејби фејс лице. Прћаст носић, репић..мисим, ал је одавно са неким 200 година старијим чичом.

Žene ostare preko noći....gledaš je svaki dan - devojka, a onda kao da joj se odjednom pojave bore i borice, lice koje dokazuje da je svašta već preturila, i dobrog i lošeg, telo koje nije više onako gipko i jedro...
Naravno, taj trenutak je individualan, nekome dođe u 30, nekome u 45, ali zapanjujuće je očigledan.
Muškarci stare postepeno, kod njih taj prelaz nije tako nagao.

meni se cini da su muskarci mojih godina mnogo oronuliji od zena. moje zapazenje se kosi sa siroko rasprostranjenim marketingom...

muskarac posle tridesete, ima stomak, celavi, sedi. zena vezba, farba kosu, koristi antirid....tako da sto se mene tice...vazi obrnuto...

a za kasnije dobar posle 50....zene imaju vise posla oko sebe..masaza i nega lica i tela....dok muskarac celav i debeo, je matori cikica, p aje matori cikica...

kad je zena zadovoljena,:) voljena...nema propadanja, i ne treba da dozvoli da je svakodnevnica satre...da ima svoje vreme koje ce kvalitetno provesti u druzenju sa drugaricama, makar bilo to i obicno tracarenje.:tongue2:,mora da vezba,.. da vodi racuna o sebi....izboriti se za svoj kutak vremena..pored posla , muzeva, dece...isfrustriranih kolega..
41 god. muz, dva adolescenta,...teoretski i baba mogu da budem...:zper:...itd, itd...

meni se cini da su muskarci mojih godina mnogo oronuliji od zena. moje zapazenje se kosi sa siroko rasprostranjenim marketingom...

muskarac posle tridesete, ima stomak, celavi, sedi. zena vezba, farba kosu, koristi antirid....tako da sto se mene tice...vazi obrnuto...

a za kasnije dobar posle 50....zene imaju vise posla oko sebe..masaza i nega lica i tela....dok muskarac celav i debeo, je matori cikica, p aje matori cikica...
evo ja imam 30 + 5 meseci :)))))))))

Чуј, празна се врнула из Бодрума...ај о њеној лепоти, ипак :lol:
Њу често виђам, комшиница тамо где радим. Док не приђе, мислиш нека од 30 година, максимално. Такав је тип, и баш добро изгледа.
Елем, али она је и као млада имала то бејби фејс лице. Прћаст носић, репић..мисим, ал је одавно са неким 200 година старијим чичом.

Pa, da, ali je i izborana, vidi joj se i na licu i na rukama da ima više od 50, mislim da je 53 godište. Ali pošteno rečeno lepa je i sa svim tim borama i naborima:)

Са 25 више нисам могла на двовисинском разбоју да ладљака радим вежбе. Можда зато што их нисам неколико година пре тога више ни радила.
Са 35 нисам ни покушавала да се качим на двовисниски разбој, а козлић прескакала још увек.
Са 45 нисам покушавала да прескачем козлић, није ми занимљиво.
Мењају ми се интересовања, не знам да ли то значи да пропадам. Ако је тако, онда пропадам од рођења, што рече Слонче. ;)

Ljudi u startu griješe upoređujući babe i žabe...:)

Porediti možemo samo iste generacije,a ne sad se čuditi kako Neda Arnerić u pedesetoj ne izgleda kao da ima dvadeset...:)

Čovjek,i žena:) u pedesetoj i moraju izgledati kao da im je toliko,ali opet nisu svi jednako lijepi ili zgodni,postoji razlika...

žene ne "stare" bez razloga...
zato su tu šiparice za napaljene čikice kojima je žena posle 30-te dosadna i nezanimljiva i "propala"...to je samo zato što je ona tada mnogo zrelija nego što će oni ikada biti: )))
i menjaju joj se intersovanja:D
i ne zanima je dužina njegovog polnog organa i koliko je piva sa društvom popio dok su gledali fudbalsku tekmu:D

Ljudi u startu griješe upoređujući babe i žabe...:)

Porediti možemo samo iste generacije,a ne sad se čuditi kako Neda Arnerić u pedesetoj ne izgleda kao da ima dvadeset...:)

Čovjek,i žena:) u pedesetoj i moraju izgledati kao da im je toliko,ali opet nisu svi jednako lijepi ili zgodni,postoji razlika...

Па, не морају, могу и деценију млађе и често изгледамо млађе или старије него што стварно имамо година. Док нас не узме под своје неки форензичар :lol:
Жену чини старијом вишак килограма, нарочито у млађим, средњим годинама. Не говоримо о неким годинама 55+ 60+ 70+ где стварно важи онај стереотип да се ружни конзервирају, а они лепи дефинитивно прдну у чабар. Е види Брус Вилис како изледа, нема га ниђе..он се деформисао, џабе персонал трејнери и остало. А није тема о старим мушкарцима, уватио сам се ко мутав на лавабо. Ај, одох да перем косу.. :)

Па, не морају, могу и деценију млађе и често изгледамо млађе или старије него што стварно имамо година. Док нас не узме под своје неки форензичар :lol:
Жену чини старијом вишак килограма, нарочито у млађим, средњим годинама. Не говоримо о неким годинама 55+ 60+ 70+ где стварно важи онај стереотип да се ружни конзервирају, а они лепи дефинитивно прдну у чабар. Е види Брус Вилис како изледа, нема га ниђе..он се деформисао, џабе персонал трејнери и остало. А није тема о старим мушкарцима, уватио сам се ко мутав на лавабо. Ај, одох да перем косу.. :)
Ај ти, полако, док је још имаш..

žene ne "stare" bez razloga...
zato su tu šiparice za napaljene čikice kojima je žena posle 30-te dosadna i nezanimljiva i "propala"...to je samo zato što je ona tada mnogo zrelija nego što će oni ikada biti: )))
i menjaju joj se intersovanja:D
i ne zanima je dužina njegovog polnog organa i koliko je piva sa društvom popio dok su gledali fudbalsku tekmu:D

i najlepša žena od 50 godina ne može da bude lepša od lepe devojke u 20-tim...
i ne treba da bude tako...jer su to dva sveta različita, dve lepote totalno drugačije;)

Izvini Jano...ali ništa te nisam ukapirao :think:

Back