Od koje godine žene propadaju?

Чуј, не мора, не мора ништа, само да шири ноге..јер је то одраз младости, ако је пожељна бабојебцима, како то Дајв рече..
Питао сам само у чему је то жена боља што је старија јер је то рекла форумашица: што старија - то боља. Ни више ни мање.
И не знам шта те спречава да научиш да поправљаш бубањ, ако се већ ниси удала за мајстора или пристојно обезбеђеног мушкарца који није водоинсталатер? Била је тема на ЉС-у о наплаћивању водоинсталтерских услуга и како то жене раде :lol:
Pusti ti mene, ja sam odmah rekla da kad mi to kod frajera bude najbitnije, neću da palamudim, nego da jurim majstora.

Znači, koliko ja vidim, ti bi od žene sve da zna i sve sama da radi, osim da širi noge, to ti je baš onako odbojno....uvrnuto razmišljanje za muškarca, moram priznati :lol:

Па знао сам, по твом мишљењу, важније да се са 30 добро туца јер јер искусна него што је овладала вештином кувања. Бити вешт кулинар је бљак, фуууј.... рибезе не кувају :lol: Ниси фер према тим женама. Са годинама можемо да овладавамо неки вештинама, ал нам тело пропада, а женско пропадање је видљивије. Може жена да учи стране језике, али не може оно што је могла са 20 -35.
Мушке боре дају мужевност, а женске су обележје пролазности..Мушкарац тек од средине 50 ако није склон ћелавости, седим власима и гојазности почиње да млитави. Али како ко, ови из АЦ-ДЦ су као дечаци. Чињеница је да се од 35 мења тело, драстиЋно. Са 40 нека жена може, као остварена, да зрачи лепотим, али физички жене одају - боре на рукама и врату. Најбољи показатељ откуцавања сата.
Е, замисли, то се СВИМА дешава ;)

Gde sam ja to rekla? :dontunderstand: navela sam samo kao jedan OD primera..
(btw, ne vidim zasto bi jedno iskljucivalo drugo..sta dobra kuvarica se lose tuca..:zcepanje:)

E, drago mi je da muske bore daju muzevnost..a zenske su obelezje prolaznosti..:roll:
(pa sad da vidimo ko nije fer :roll:)

Pusti ti mene, ja sam odmah rekla da kad mi to kod frajera bude najbitnije, neću da palamudim, nego da jurim majstora.

Znači, koliko ja vidim, ti bi od žene sve da zna i sve sama da radi, osim da širi noge, to ti je baš onako odbojno....uvrnuto razmišljanje za muškarca, moram priznati :lol:
Зато што ја нисам фрајер него срБски домаћин. До 30 стварно не мора, ако је на школовању и усавршавањима разноразних вештина, задовољићу се ногама. Приоритет да се наебемо у младости да бисмо се ценили у старости, зар није тако? :mrgreen:
Али касније, изем ти ја ту што не зна са 30 да направи чорбу. подварак нити питу са јабукама, али да ваља већ јој је број кетеринга одмах поред броја неког клинца од 22 са 22..

Gde sam ja to rekla? :dontunderstand: navela sam samo kao jedan OD primera..
(btw, ne vidim zasto bi jedno iskljucivalo drugo..sta dobra kuvarica se lose tuca..:zcepanje:)

E, drago mi je da muske bore daju muzevnost..a zenske su obelezje prolaznosti..:roll:
(pa sad da vidimo ko nije fer :roll:)

Волео бих то старење да заменимо, али..не мЕре.
Ево тад и тад -то и то си изјавила.
Имаш још неки пример у чему је она са 45 боља од оне од 29
Ne verujem da je zena sa 20 bolje u seksu (n.pr) od one u 30 im...
:rtfm:

Зато што ја нисам фрајер него срБски домаћин. До 30 стварно не мора, ако је на школовању и усавршавањима разноразних вештина, задовољићу се ногама. Приоритет да се наебемо у младости да бисмо се ценили у старости, зар није тако? :mrgreen:
Али касније, изем ти ја ту што не зна са 30 да направи чорбу. подварак нити питу са јабукама, али да ваља већ јој је број кетеринга одмах поред броја неког клинца од 22 са 22..
Znači, današnji srBski domaćini ebu do 30te, posle samo čorbica? :eek:
E, džaba vam onda te bore i to starenje ako ćete sa njima samo muževnije srkati čorbicu :(
I bolje onda da se ima neki telefončić u ćošku, da ne propadne cela nacija, žena manje-više.

Znači, današnji srBski domaćini ebu do 30te, posle samo čorbica? :eek:
E, džaba vam onda te bore i to starenje ako ćete sa njima samo muževnije srkati čorbicu :(
I bolje onda da se ima neki telefončić u ćošku, da ne propadne cela nacija, žena manje-više.

Ко о чему, меда о зеки лол..Преокупирана си, све неке сексуалне конотације, чорбица ..казанџић, шерпица :lol:

Ja sam nedavno srela jednu poznanicu,koju nisam vidjela jedno možda tri,četiri godine,ako ne i više...i prvi put je bilo da sam za nekoga mogla reći da izgleda mlađe nego prije par godina...Bila sam bukvalno iznenađena koliko mi žena izgleda mlađenego kad sam je poslednji put vidjela...Nisam mogla da je prepoznam...
Ali stvar nije bila u nekom zatezanju bora i slično,nego samo promjena frizure i načina oblačenja i valjda zadovoljstvo u životu.....Inače,mislim da ima negdje oko 45 godina...
E,to mi je prvi put da vidim da se neko podmladio...:D

A što se tiče propadanja...kad bi čovjek o tome samo razmišljao gdje bi dogurao...Starenje je neminovno,od kako se rodimo "propadamo"polako,ali sigurno...
Ponekad razmišljam šta bi bilo kad bi se čovjek rodio star i sa godinama postajao mlađi,i na kraju umro mlad...Ma,ne bi ni to valjalo...Uh,odoh u filozofiju...:)

A jedina utjeha,a možda i pravda je ,što svi starimo i umiremo...Nema toga za koga vrijeme stoji...

Ne znam ja, to si ti sve uveo u priču, i čorbuljke i podvarke i bandži i noge i klince i vodokotlić i kotlić...glupo je da se sad izvlačiš :confused:

Види сад то. Искулирала си типа који је написао да маторкама запишти материца, уватиле се ко мутаве кувања..ма добро, ја сам стварно уврнутих схватања ;)

Види сад то. Искулирала си типа који је написао да маторкама запишти материца, уватиле се ко мутаве кувања..ма добро, ја сам стварно уврнутих схватања ;)

Kako naš narod ima dara da smisli nevjerovatno ružne i pogrdne izraze...:roll:

Prvi put čujem ovaj izraz i stvarno se mora biti duboko podao,da se ovako nešto izmisli...

Kako naš narod ima dara da smisli nevjerovatno ružne i pogrdne izraze...:roll:

Prvi put čujem ovaj izraz i stvarno se mora biti duboko podao,da se ovako nešto izmisli...

Не знам ја ништа. Ако нико од жена не реагује на такав израз, онда им прија да их гледају искључиво као сексуалне објекте..страшно, бре, за нас уврнуте.

naravno da propadaju fizicki,to je tako neminovno.
dobijamo na intelektu,sarmu,opustenosti,ali ...
za citanje knjige su ti potrebne duze ruke,tj djozluci,
koza posle spavanja ostaje naguzvana jos dobrih pola sata,
kad cucnes,treba da se uhvatis za nesto da ustanes,
jel bas moram da nabrajam...?
spisak je vise nego podugacak

Smokvice nisi navela kada to sve krene, ono kratke ruke za čitanje i ostale zajebancije. Kod mene je krenulo posle 45-te:(

Ako možete da mi kažete koje godine su najbolje za ženu odnosno posle koje sve teže podnosite što vam se godine lepe?
Neke su spremne na plastične zahvate uz kilometarske konsultacije sa alavim plastičnim hirurzima. Tako da kad zatežu ovo ili ono mene zanima kojoj godini života teže?

Hvala

Mislim da se žene najbolje osećaju kako fizički tako i mentalno, između tridesete i četrdesete. Tada postajemo svesne sebe i svojih mogućnosti, fizički izled nam je važan ali ne kao u dvadesetima kada samo o tome razmišljamo. Redovno vežbanje i zdrava ishrana puno pomažu. Ali mislim da je najpogubniji stres kome smo svi izloženi, žene čini mi se više nego muškarci.

Ne razmišljam o sopstvenom starenju kao o propadanju, mada u fiziološkom smislu ono to i jeste.
Ako neko ovde tvrdi da to počinje posle 35, ja se, dakucnemudrvo, još ne pronalazim u toj fazi propadanja.
Možda se zavaravam, možda se sutra probudim ko baba, pa šta ali sad sa okruglo četrdeset:D (za)dajem sebi još jedno dvadesetak aktivnih godinica u psihofizičkom pogledu, a dušmani koji broje bore, mere guzove i otpisuju starije žene kao islužene mazge, neka crknu po mogućnosti u najdubljoj i najsklerotičnijoj starosti:cool:

По свим вашим критеријумима, ја сам одавно пропала. :sad2:
Онда се погледам у огледало и видим следеће:
сви зуби моји
коса без иједне седе
немам старачке пеге
имам 3 килограма више него са 27 година
памтим све, и даље
кувам одлично, али сам то знала и са 19
не требају ми цвикери за читање

Искрено, волела бих да овако пропаднута останем још једно 30 година.. :)

Izgledu...Koga još zanimaju sposobnosti i karakter?:) Ljudi su okupirani samo izgledom...manikir,pedikir,solarijum,zatezanje,dotezanje i slično...:)

Ma naravno, čim muški o tome divani,reč je o izgledu. Ali šalu nastanu, misim da žene počnu da propadaju na svim nivoima kad nisu voljene, kad su izdane, prevarene, izmanipulisane. Mislim da muškarci od te boljke ne boluju (blago njima)

По свим вашим критеријумима, ја сам одавно пропала. :sad2:
Онда се погледам у огледало и видим следеће:
сви зуби моји
коса без иједне седе
немам старачке пеге
имам 3 килограма више него са 27 година
памтим све, и даље
кувам одлично, али сам то знала и са 19
не требају ми цвикери за читање

Искрено, волела бих да овако пропаднута останем још једно 30 година.. :)

E, kad je tako, od srca ti želim da budeš ovako -propadnuta- još dvared po 30:D

Back