Jel ste uspešna žena?nemam zenu, nesreco
ja sam zena![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ste uspešna žena?nemam zenu, nesreco
ja sam zena![]()
Ipak ste daleko od ove švabice koja je dogurala do ministra vojske a sada je u evropskoj uniji.Još imala vreme da očuva sedmoro dece.superwoman
samo ludjakinji moze zivotni cilj biti postavka na mesto ministra vojnogIpak ste daleko od ove švabice koja je dogurala do ministra vojske a sada je u evropskoj uniji.Još imala vreme da očuva sedmoro dece.
Recite to Rajeli ona poznaje jer to je njena zemljakinja.samo ludjakinji moze zivotni cilj biti postavka na mesto ministra vojnog![]()
to su oni uračunali i one pokojne što glasaju za musliua...kako to mislis, pa nas zvanicno ima i vise
https://www.worldometers.info/world-population/serbia-population/
- The current population of Serbia is 8,693,659 as of Wednesday, September 29, 2021, based on Worldometer elaboration of the latest United Nations data.
- Serbia 2020 population is estimated at 8,737,371 people at mid year according to UN data.
- Serbia population is equivalent to 0.11% of the total world population.
- Serbia ranks number 99 in the list of countries (and dependencies) by population.
- The population density in Serbia is 100 per Km2 (259 people per mi2).
- The total land area is 87,460 Km2 (33,768 sq. miles)
- 56.2 % of the population is urban (4,913,067 people in 2020)
- The median age in Serbia is 41.6 years.
Ubijanje dece ovde najvis zagovaraju oni sto najvise moralisuMi treba da se ugledamo na Kinu pa i mi da zabranimo ubijanje jos nerodjene dece.
sto ce im djeca kad ce roboti raditi te poslove
Pa imaju 250.000.000 penzionera, i plus preko togaPosle politike jednog deteta pa politike animiranja žena da rađaju, Kina se sada odlučila za novu strategiju - ograničavanje abortusa.
Kineske vlasti saopštile su da će smanjiti broj "ne-medicinskih" abortusa u cilju poboljšanja reproduktivnog zdravlja žena.
Kina već ima stroge mere zabrane selektivnih abortusa kojima se ranije pribegavalo kako bi se izbeglo žensko dete, a zdravstvene vlasti su 2018. upozorile da prekid trudnoće štetno utiče na žensko telo i povećava rizik neplodnosti.
Državni savet sada je objavio nove smernice sa ciljem poboljšanja zdravlja žena i pristupa zdravstvenim uslugama.
Podaci nacionalne Zdravstvene komisije pokazuju da je u periodu između 2014. i 2018.u proseku bilo oko 9,7 miliona abortusa godišnje, što je porast od 51 posto u odnosu na period 2009-2013, uprkos relaksiranju politike planiranja dece koja je uvedena 2015. Zdravstvena komisija nije navela koliko je abortusa izvedeno iz medicinskih razloga.
Iako je Kina i dalje najnaseljenija zemlja, poslednji cenzus je pokazao da je porast broja populacije žestoko usporio i da je u periodu od 2011. do 2020. bio na najnižem nivou od 1950ih. Da stvari budu još gore, očekuje se da će narednih godina dodatno usporiti. Manje ljudi znači i manje radne snage za ekonomiju koja je jedna od najjačih na svetu.
Posle višegodišnjih pokušaja da uspori rast broja populacije, Peking sada pokušava da ohrabri porodice da imaju više dece. U junu je parovima dozvoljeno da imaju troje dece, umesto dvoje. U planu je i da se smanji finansijski teret podizanja dece, samo što taj plan još nije predstavljen.
https://www.kurir.rs/planeta/3776475/zabrana-ne-medicinskog-abortusa-u-kini
Losa populaciona politika im se obila o glavu.
Da li su zene u Kini spremne da se odreknu tesko stecenih prava zarad povecanja nataliteta nacije?
Da al Kina ubija i onu vec rodjenuMi treba da se ugledamo na Kinu pa i mi da zabranimo ubijanje jos nerodjene dece.
Pa drugi roboti, ima posla ako hoce da radeTreba neko i da popravlja te robote.
Gradjana, u Srbiji, ima oko 6.9mkako to mislis, pa nas zvanicno ima i vise
https://www.worldometers.info/world-population/serbia-population/
- The current population of Serbia is 8,693,659 as of Wednesday, September 29, 2021, based on Worldometer elaboration of the latest United Nations data.
- Serbia 2020 population is estimated at 8,737,371 people at mid year according to UN data.
- Serbia population is equivalent to 0.11% of the total world population.
- Serbia ranks number 99 in the list of countries (and dependencies) by population.
- The population density in Serbia is 100 per Km2 (259 people per mi2).
- The total land area is 87,460 Km2 (33,768 sq. miles)
- 56.2 % of the population is urban (4,913,067 people in 2020)
- The median age in Serbia is 41.6 years.
Što više odu možemo da tražimo autonomiju.Gradjana, u Srbiji, ima oko 6.9m
Od kad je Vucic vlast, otislo je 500.000 vec i vise
A svi oni koji su otisli negde, tamo ce i da ostanu u velikoj vecini.
Ti ne mozes, Cigani vec imaju drzavuŠto više odu možemo da tražimo autonomiju.