od dva zla manje

joj, kod mene je bio sličan slučaj.
Moja drugarica se smuvala sa jednim likom. I isto veče, izašli svi napolje (naše i njegovo društvo). I dok smo se bolje upoznali, njen dečko i ja se tako dobro skontamo i skapiramo da je došlo do pobrkanih lončića. I ništa, jednostavno smo se dogovorili. Drugarica je pristala da nas dvoje budemo zajedno, jer je ona ionako takav tip da se ne vezuje, već traži zajebante i kratke vezice...
E, sad, da je u pitanju bivši dečko i sestra...zavisi od situacije, ali verovatno mi ne bi smetalo..Nisam takav tip da se uzbudjujem oko toga...Svi smo ljudi i nek bude ko s kim oće, neću da se mešam....

ovo je prvenstveno pitanje za muski pol... sta vam je gore, da se vasa bivsa(koju ste ono, bas voleli, ili vam je znacili i te fore) smuva sa vasim rodjenim bratom ili sa njaboljim drugom? za mene braca i drugovi mog decka automatski ne postoje u tom smislu... a kad sam pitala ovo drugove, ocekivala sam da ce reci da je gore sa bratom, ali svi su rekli suprotno...za njih je ta koja im muva druga pre ili posle mrtva... a drug moze da radi sta hoce, nikad nije kriv... je*em ti takvog druga... posteno, ja bih moje drugarice priklala da puste kandze na mog tipa...a sestre nemam.

drustvo mi je na prvom mestu...imala sam ja drugaricu u osnovnoj i obe smo bile sa istim deckom..prvo se on meni svidjao i ona se smuva sa njim..nista joj nisam rekla..a posle kad su raskinuli smuvala se ja...ko uhvati njegovo je..

OMG !!! Dobra wam je tema !!!

Meni se to nikad nije desiloo0o0,i nadam se da nece,TO da se zaljubim u najdruga biwsheg dechka,ili burazera biwsheg dechka,znam kakaw je osecaj,imam primerak kod kuce(burazer se zaljubio o5 u biwshu dewojku,i sada ona kao neshto njemu lupa da se i on njoj o5 swidja,ali kao da ne smeju da budu zajedno posle swega shto se desilo,e sad nisam chula shta se desilo,hehehehe) !!!

Tražio mi je da ga upoznam sa njom.
Ranije je nešto pominjao.
Mogao sam da pretpostavim i pre toga.

...A danas sam je sreo,
sasvim slučajno smo se zadesili na istom mestu,
koje je udaljeno od svega što nas inače spaja,
čim sam je ugledao,znao sam da sam zaljubljen u nju...

...Nadam se da ću se otrezniti i da će ovo prestati do ujutru... :mrgreen:

Mada,in vino veritas...

Joj pa uglavnom drugarica bi mi ostala drugarica, a on ako je u pitanju prevara....pa ne bi izašao nepovređen....a sa sestrom je već drugi slučaj....to mi nekako deluje bolesno...Ubila bi ga načisto....A sestra je sestra kako god okreneš...svetinja....

Замолио бих за мало квалитетнију и аргументованију дискусију или ће тема ускоро у вечна ловишта.
Дакле, ако износите неко свој став објасните га неким размишљањем, чињеницама и слично, а не да вам образложење буде ''ето тако''.

ima 'edan malecki problemcic......ja i najbolja mi frendica se uvek zaljubimo u istog lika.........(isto se prezivamo,isto mislimo,istu muziki slushamo,...............a da nas neko nije klonirao).......uvek dodje do kompenzacije!~fala Bogu pa smo zaljubljive prirode................toliko bolesno da mi se nekad svidja vishe njih

OMG !!! Dobra wam je tema !!!

Meni se to nikad nije desiloo0o0,i nadam se da nece,TO da se zaljubim u najdruga biwsheg dechka,ili burazera biwsheg dechka,znam kakaw je osecaj,imam primerak kod kuce(burazer se zaljubio o5 u biwshu dewojku,i sada ona kao neshto njemu lupa da se i on njoj o5 swidja,ali kao da ne smeju da budu zajedno posle swega shto se desilo,e sad nisam chula shta se desilo,hehehehe) !!!

jebla te zuta slova tek sad mogu da procitam

a ti bi oprostio njoj???! :eek:

***,tako ti je to. :lol:
Iracionalni izliv strasti...

Izgubio sam glavu potegao nož
trgo ga za kragnu isjekao ga skroz
vođen slijepim bezumljem sludio me bol
tek nije kuja zalud draga srcu mom

Riješio da se branim da objasnim svoj grijeh
darovali mi robiju a nadu ni za tren
pa iako me proklela razorila mi dom
još volim malu beštiju dragu srcu mom

pa fino......dogovorimo se.......nikad se meni ne svidja samo jedan decko,pa se dogovorimo.........a i obicno se nekoj od nas vishe svidja.............ma jednom smo obe prishle istom decku,u rasponu od 7 dana.......nije nama lako!fora je u tome shto jedna drugoj sve kazemo...........i nema ljubomore!

Taj brat, da ima iole malo obraza i poštovanja prema bratu, ne bi nikad uradio tako nešto. Isto važi i za druga - u slučaju da ceni to prijateljstvo. Tu ne važi ono "ljubav ne zna za granice", jer je razum jedina granica.
Medju nama muškarcima se zna koje dve stvari se ne pozajmljuju drugarima. Za to sam spreman da ubijem ako neko i pomisli, dok mi tudje ne treba.
Kod mene u odeljenju postoji jedna malo uvrnuta situacija, a to je da dobri drugari izmedju sebe dele bivše devojke. :confused: :roll:

Back