- Poruka
- 342
Kakav bi bio muskarac u seksu kada bi umesto dva imao 32 (trideset i dva) jaja u mudima? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kakav bi bio,ali kad je hladno cini mi se da bi zveckaomile kuronjic:Kakav bi bio muskarac u seksu kada bi umesto dva imao 32 (trideset i dva) jaja u mudima?![]()
mile kuronjic:Kakav bi bio muskarac u seksu kada bi umesto dva imao 32 (trideset i dva) jaja u mudima?![]()
snoshaj efendija:mile kuronjic:Kakav bi bio muskarac u seksu kada bi umesto dva imao 32 (trideset i dva) jaja u mudima?![]()
Muzjak ribe soma ima takvu mogucnost oplodnje kao da ima 32 jaja u mudima (naucno potvrdjeno).
Zato idi do najblizeg ribnjaka, natakni somicu na k....c i ako je zadovoljis znaci da nema razlike 2 ili 32.Ako pocne da ***** ili vidis da je potistena,znaci da si bio los i da je som prirodno bolji * od tebe.Tu pomoci nema...Ima muda, yebi ga... 8)
mile kuronjic:Kakav bi bio muskarac u seksu kada bi umesto dva imao 32 (trideset i dva) jaja u mudima?![]()
Dlakava_Strvina:mile kuronjic:Kakav bi bio muskarac u seksu kada bi umesto dva imao 32 (trideset i dva) jaja u mudima?![]()
MA kakava jaja... Neki put su mi ova 2 "na smetnji", ne prave tako velika sedishta... Josh u osnovnoj nisam mogao da sednem ko chovek. O obdanishtu da ne pricham! Kad sam se rodio nisu mogli da nadju boks u koji bi me babica stavila...