OD DROGE DO BOGA

Ja ne volim da spavam... :D

Nekako mi je smesno ovo Laku noc? zapravo smesan mi je upitnik... :D

Знак питања је ту зато што нисам била сигурна да ли да ти кажем лаку ноћ или добро јутро...:? или да те подсетим да би могао мало и да одмориш...

Rekao sam na blogu... Ja sam definitivno insomnicar... :D a u zadnje vreme pomalo i hiper-aktivan...

То је супер. Имала сам и ја тај период. Плашила сам се да ће ми већи део живота проћи у спавању и спавала сам јако мало. Није проблем мало спавати, када се навикнеш, али после тога сам се улењила...

Kako covek moze da spava kada non-stop razmislja... U svakom slucaju... Skoro uvek sam budan... :D

Има нечега и у квалитету мисли.;-)
Када се умори, мозак почне да меша снове са јавом. Можда ти се тај осећај допада?

Hmm... Interesantno pitanje...
Dobro... moram prizanti da je lep osecaj kada ne znam vise ni koji je dan... i kada se iskljucim iz stvarnog sveta... a zapravo sam u njemu... :D

Tada mi kreativnost dolazi do izrazaja... Kada sam odmoran... tada sam skroz usporen i lenj... Osecam da sam pun energije i izlezavam se... a to mi se ne svidja... Dok ovako... svakojake gluposti mi padaju na pamet a to volim da iskoristim na sto kreativniji nacin... :D

@nordic_warrior
Ja ne znam kako da ti zahvalim za onaj site... Pronasao sam nesto sto sam trazio 1000 godina...
Billy Cobham, album Spectrum...

Kako volim da ispiram mozak tim acid-fusion-electro-progressive-jazzom.....

Aaaaaaa..... Bas je koooool... :D

hahahaa,drago mi je....

medjutim,evo ti sajt koji je potpuna perverzija,sa njega neces moci da izadjes dva sata..

www.forumw.org (registruj se) to su dva sa kojih ja skidam,mislim da ti nista trece nije potrebno

******,ja te cekao sinoc da pricamo ali si se ti upetljao na sajt pa nisi svracao

hahahaa,drago mi je....

medjutim,evo ti sajt koji je potpuna perverzija,sa njega neces moci da izadjes dva sata..

www.forumw.org (registruj se) to su dva sa kojih ja skidam,mislim da ti nista trece nije potrebno

******,ja te cekao sinoc da pricamo ali si se ti upetljao na sajt pa nisi svracao

Пссст.
Тихо, да га не пробудиш.
Изгледа да је ипак морао мало да пајки. :-)

@nordic_warrior Hvala :D
@Borac za prava zivotinja Sto se tice horoskopskog znaka ja sam vodolija... :D

Пссст.
Тихо, да га не пробудиш.
Изгледа да је ипак морао мало да пајки. :-)

Ali ovo mi je najbolja poruka... hehehe :D

Sto se tice spavanja... spavao sam oko 5 sati... i sada sam super odmoran...
Zato sam odlucio da se istusiram i da odem u grad da pijem 'ladno pivo... :D

Bicu opet ovde... u moje standardno vreme... :D

Pozzzz svima!!! :D

Mi tracare volimo horoskop i te zezalice... Upotpunjuje prazno vreme... A jos moze da bude i zabavan... Hehe :D

Imam utisak da neke tracare vole to ime koje sam im ja dala "tracara" to je za njh neka moderna, fensi rec, isto kao sto se neki odusevljavaju kad im kazem "Tvoje drustvo" ili "Tvoja ekipa" odmah, zaboga, postaju srecni i porastu za 2 cm, jer, pa oni su u nekom drustvu, u nekoj ekipi, to je super, to ima neki znacaj. Ali za ovo za tracare u to sam sigurna, one misle da je trac Bog zna sta, trac! :D A ona je TRACARA. Vau, ha ha ha ha ha..A ne zna da je to u prevodu na njen jezik RADIO MILEVA.

Imam utisak da neke tracare vole to ime koje sam im ja dala "tracara" to je za njh neka moderna, fensi rec, isto kao sto se neki odusevljavaju kad im kazem "Tvoje drustvo" ili "Tvoja ekipa" odmah, zaboga, postaju srecni i porastu za 2 cm, jer, pa oni su u nekom drustvu, u nekoj ekipi, to je super, to ima neki znacaj. Ali za ovo za tracare u to sam sigurna, one misle da je trac Bog zna sta, trac! :D A ona je TRACARA. Vau, ha ha ha ha ha..A ne zna da je to u prevodu na njen jezik RADIO MILEVA.

Pa dobro... Ljudi se trude da budu IN... hehehe :D
A sto se tice same reci... nekako me asocira na 2 stvari...
1. ono sto kazes... Najgore moguce... Radio Mileva... Pomislim na neku matoru babu koja prica svakojake gluposti... Imam ja to u komsiluku... i grozim se toga... Uzas...

2. Moze ta rec da bude i simpaticna... Npr... Ako je neka mlada tracarica... E tu vec mozemo da pricamo... hehehe :D

Pa dobro... Ljudi se trude da budu IN... hehehe :D
A sto se tice same reci... nekako me asocira na 2 stvari...
1. ono sto kazes... Najgore moguce... Radio Mileva... Pomislim na neku matoru babu koja prica svakojake gluposti... Imam ja to u komsiluku... i grozim se toga... Uzas...

2. Moze ta rec da bude i simpaticna... Npr... Ako je neka mlada tracarica... E tu vec mozemo da pricamo... hehehe :D

I mene isto devojke koje tracare ako imaju siroke bokove i ogromno dupe, pomislim na neku babu, stvarno i ja se grozim toga, Milica sa Mendinog brda, ona je takva, pa kad zasedne, a salo sedne oko nje, i to ono mekano najgore salo, a Vesna Ponjavic ona ima drugu vrstu sala i ne tracari pa me ne podseca nikad na babu, a starija je od te Milice, dve godine ili godinu dana. Milica ima mnogo mladju sestru pa ja ponekad poverujem u svoj trip da je to njoj vanbracna cerkica, a da ona ima mozda 36 ili 37 godina, do 40.

I mene isto devojke koje tracare ako imaju siroke bokove i ogromno dupe, pomislim na neku babu, stvarno i ja se grozim toga, Milica sa Mendinog brda, ona je takva, pa kad zasedne, a salo sedne oko nje, i to ono mekano najgore salo, a Vesna Ponjavic ona ima drugu vrstu sala i ne tracari pa me ne podseca nikad na babu, a starija je od te Milice, dve godine ili godinu dana. Milica ima mnogo mladju sestru pa ja ponekad poverujem u svoj trip da je to njoj vanbracna cerkica, a da ona ima mozda 36 ili 37 godina, do 40.

A kako ti održavaš ovu bezsalnu liniju sa avatara?

normalno, taj skorocop su izmislili besposlicari i secikese :)

silno greshish braticu
postojao on i ranije

chak je i moj najpoznatiji zemljak, inache hriscanski svetac, pisao chitave knjige protiv njega

i kao i za sve ostalo
nije bio u pravu 8) ;)

ima po neshto u horoskopu ;)

al ove nju ejdz verzije i jesu blebetanja secikesa i prevaranata

kad bi teli
i mi bi uzimali novce od lakovernih 8)

silno greshish braticu
postojao on i ranije

chak je i moj najpoznatiji zemljak, inache hriscanski svetac, pisao chitave knjige protiv njega

i kao i za sve ostalo
nije bio u pravu 8) ;)

ima po neshto u horoskopu ;)

al ove nju ejdz verzije i jesu blebetanja secikesa i prevaranata

kad bi teli
i mi bi uzimali novce od lakovernih 8)

Интересантно... Ово је трећа идеја за бизнис... не четврта... ма ко ће их пребројати...

Back