OD DROGE DO BOGA

Ako pricate o religiji mogu i ja? :D Hocu svoje parce torte.
The Bible says this about trusting God, "Trust in the LORD with all your heart and lean not on your own understanding" (Proverbs 3:5). Furthermore, it tells us that "He who trusts in himself is a fool. . ." (Proverbs 28:26).
Dobar koncept.

Twisted Transistor:
Ako pricate o religiji mogu i ja? :D Hocu svoje parce torte.
The Bible says this about trusting God, "Trust in the LORD with all your heart and lean not on your own understanding" (Proverbs 3:5). Furthermore, it tells us that "He who trusts in himself is a fool. . ." (Proverbs 28:26).
Dobar koncept.

Jel si hteo da prodiskutujemo ove stihove?

Indigo71:
Mnogi narkomani su rekli da su ga videli...
Sta ja znam...
-------------------
Moje pitanje je bila cita zebancija...
Ali ipak, neki ljudi smatraju da moze... ali nije na meni da sudim, moze li ili ne...
Pogotovu sto sam ateista, tu temu mogu da posmatram sa cisto naucne i/ili subjektivne strane...

Nisam neozbiljan, ali nisam ni fanatik...
Tako da sam i zelo odgovor, koji je Indigo71 i dao...
Uostalom, sam naziv teme tera na pomisao koju sam i izneo...
Ipak je tema, Od droge do Boga...
Ne volim religijski fanatizam... takve stvari su prouzrokovale najvise zla koliko su mogle...
Mislim da je religija privatna stvar i da ne treba nikog ubedjivati da li da veruje ili ne...
Naravno, uvek sam za diskusiju... ali bez ikakvog nametanja...
-------------------
Gledao sam jedan glupavi film, neko religijsko ispiranje mozga...
Mislim... to mi je jako zalosno... jer stvarno izvrce cinjenice.
Kaze da samo Hriscani koji veruju u Boga idu u raj.
Ok.
A ja sada da postavim pitanje sta je sa 2/3 sveta koji su druge religije...?!
Oni automatski idu u pakao?!?!

Imam jednu prijateljicu koja kaze da joj molitva izgleda otprilike ovako: "Gospode, nauci me da te volim kao slatkise". Koliko se samo smejah toj izjavi, ali koliko je ona nesrecno istinita. Sve se svodi na to. VOlimo li vise Njega ili greh? :-?

Back