Emily_Bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.774
Znas kako mislim da je odlicno sto si uspeo da pronadjes neko svoje licno objasnjenje za celu tu tragicnu pricu,i jednim delom motiv da se izvuces iz toga.Naravno,Bog nema veze sa tim sto si ti poceo da uzimas drogu i sto si prestao sa istom.To je sve bila tvoja licna odluka,rezultat tvoje snage i slabosti.Ja verujem u Boga,i u nekim situacijama koje su po tezini mozda i bile slicnoe tvojoj(nema veze sa drogom i bilo kojoj zavisnoscu da napomenem)u kojima sam se nasla ta neka razmisljanja o Bogu i o toj bibliskoj prici su mi pomogla da na sve to malo gledam drugacije.
mislim da niko ne moze da skapira sve ovo ko se nije nasao u situaciji da samo Bog moze da mu pomogne da ostane normalan recimo.........onda znas shvati covek malo da ipak postoji nesto,nesto u sta treba da verujes,nesto sto te drzi i kad nema nikog pored tebe...........
mislim da niko ne moze da skapira sve ovo ko se nije nasao u situaciji da samo Bog moze da mu pomogne da ostane normalan recimo.........onda znas shvati covek malo da ipak postoji nesto,nesto u sta treba da verujes,nesto sto te drzi i kad nema nikog pored tebe...........