OD DROGE DO BOGA

Obersturmfuehrer:
znaci ne vidim sukob osim napada na ateiste....

Pa da ste u temu usli kao ljudi, onda ne bi bilo ni napada na to sto ste usli kao ateisti.
Nebitno, al' jako mi je zao sto mi rusite predstavu o ateistima kao o svesnim i odgovornim bicima. Al' stvarno je rusite, narocito kad se nadjete u coporu.
Al' ti si bar priznao da si odvalio i to je nesto.

Šakal:
Pa vidiš, dileri su vođeni pohlepom prema novcu i željom da uz malo truda dođu do kinte koja će im obezbediti lagodan život. Pričam o dilerima koji nisu usput i narkomani jer takvi dileri diluju opet da bi zarađenu lovu potrošili na osnovnu potrebu...drogu... Dakle, u celoj priči se zaboravlja ono što pokreće dilera i ono što pokreće narkomana... U obe varijante je u pitanju potreba i želja... U Holandiji skoro i da nemaš dilere, tamo diluje država i otkad su narkotici dostupni svima oni su taj problem skoro i rešili...narkomanija je upolovljena... Takođe, veoma bitan momenat je i odrastanje osobe koja je kasnije postala narkoman...mada i to ne mora da znači...moj drug iz detinjstva je postao narkoman u 35 - oj godini... Korišćenje narkotika tj. droga datra vekovima unazad i ako malo zagrebeš po kineskoj istoriji videćeš da je bilo narkomana ali ne i dilera...mak se gajio kao danas kod nas kukuruz...svako je imao svoju njivu...

Bla, bla, bla...truc!

Hm, vidiš, sve što si napisala na ovoj temi je žešća odvala...i za tebe važi isto kao i za ristob-a...ne vidiš dalje od svog nosa...no, naravno to i jeste svojstveno religijski zatucanim osobama... Naravno, govorim sa stanovišta jake osobe jer to i jesam... Elem, imao sam 15 god. kada sam probao travu...sa 16 sam već probao i kokain i heroin...nije mi se svidelo i nisam postao narkoman...imao sam dovoljno SVESTI da na vreme ukapiram da je to loše i da vodi u propast...odrastao sam u kraju gde ima više narkomana nego onih koji to nisu i vrlo dobro sam upućen u materiju zato...ne kenyaj jer iz porte se ne vidi ništa...
Btw. kad sam poistovetio drogu i religiju...i jedno i drugo su opijat...uključi mozak, tu nema ništa što bi ukazalo na mržnju već na yebenu istinu...

Šakal:
Hm, vidiš, sve što si napisala na ovoj temi je žešća odvala...i za tebe važi isto kao i za ristob-a...ne vidiš dalje od svog nosa...no, naravno to i jeste svojstveno religijski zatucanim osobama... Naravno, govorim sa stanovišta jake osobe jer to i jesam... Elem, imao sam 15 god. kada sam probao travu...sa 16 sam već probao i kokain i heroin...nije mi se svidelo i nisam postao narkoman...imao sam dovoljno SVESTI da na vreme ukapiram da je to loše i da vodi u propast...odrastao sam u kraju gde ima više narkomana nego onih koji to nisu i vrlo dobro sam upućen u materiju zato...ne kenyaj jeriz porte se ne vidi ništa...
Btw. kad sam poistovetio drogu i religiju...i jedno i drugo su opijat...uključi mozak, tu nema ništa što bi ukazalo na mržnju već na yebenu istinu...

Vidis, ovo iskoseno i podvuceno potvrdjuje sve sto je napisano u mom gornjem postu. Ego, ego, ego.....

Sledece podebljano: a da ti se nekim slucajem svidelo, da li bi postao narkoman?

Ja nisam ni probala, a mogla sam. Da li tom logikom znaci da sam jos jaca od tebe?

Nisi ti ni poistovetio, ti si drogu stavio kao slabiji opijat od vere. Iako je uticaj droge destruktivan, a vera moze biti afirmativna i spasonosna kao u slucaju autora teme. Istinska vera nije opijat, ona je jednostavno vera. E, sad ko to ne moze da vidi, ono zdravim razumom, nesto mu pomucuje sud, a posto (ne samo na ovoj temi, generalno ne iznosim zakljucke na prvu loptu) ti si stalno nesto "nadrndan" na Boga, oseca se negativnost, pre svega, skaces ko da te zmija ujela, ja ostajem pri tome da ga mrzis i da nisi ateista. :)

Hm, sigurno nebih jer sam imao šta da vidim oko sebe... Malo je onih koji istinski veruju a ti i ristob ste daleko od njih... Ne mrzim nikoga pa ni tog vašeg Božidara... Kažeš da religija nije destruktivna!? Ybt. koika zatucanost...od 'verskog' tj. 'religijskog' mača je stradalo mnogo više ljudi...hoćeš malo da pomenemo Krstaške ratove, Inkviziciju...pogledaj šta se radi na Bliskom Istoku...Al Kaida...mislim, ajd' malo uključi mozak ako ga imaš...
Btw. napravi razliku između VERE i RELIGIJE... Ja ne kenyam po 'veri' već po religiji a veru sad prvi put pominjem...

Šakal:
Hm, sigurno nebih jer sam imao šta da vidim oko sebe... Malo je onih koji istinski veruju a ti i ristob ste daleko od njih... Ne mrzim nikoga pa ni tog vašeg Božidara... Kažeš da religija nije destruktivna!? Ybt. koika zatucanost...od 'verskog' tj. 'religijskog' mača je stradalo mnogo više ljudi...hoćeš malo da pomenemo Krstaške ratove, Inkviziciju...pogledaj šta se radi na Bliskom Istoku...Al Kaida...mislim, ajd' malo uključi mozak ako ga imaš...
Btw. napravi razliku između VERE i RELIGIJE... Ja ne kenyam po 'veri' već po religiji a veru sad prvi put pominjem...

Objasni ti to po cemu ristob i ja nismo vernici. Da cujem sta ces ti da mi prilepis, mozda je nesto novo. Inace, ja "skupljam" raznorazne etikete koje dobijam od ateista, ko sareni papirici su, ne bi ih ni Bozidar usaglasio. :lol:

Ja sam rekla da VERA nije destruktivna, moraces da citas pazljivije. Vidis kako te ispaljuje taj tvoj ego.

Onda ide klasika- Inkvizicija, Krstaski ratovi...bla...bla...ako te zanima moje misljenje o tome, tema Glasovi andjela, pa tamo na nekoj strani.

A ovo podebljano je tvoj standarni recnik kad se raspravljas na forumu, primenjujes ih sablonski, a to govori o tvojoj slabosti, ne mojoj.

Tebi nešto da lepim!? Ma jok bre, si ti normalna...pa sama si sebi dovoljan teret...
Ja znam šta si ti rekla ali ti očigledno ne kapiraš šta sam ja rekao, ali ok. obzirom na to da si zatucana Hrišćanka... Nego, standarni rečnik je znak slabosti...cccccc...ajde! Opet topla voda, a?
Hm, e šta ti je ženska sujeta...ccccc... Hm, ti i ristob vernici!? Užas. Vi ste nabeđeni vernici i ništa više...daleko od Hrišćanstva...čak i to sveto vam pisanije u koje se kunete...ne poštujete...a o Božidaru i da ne govorimo...da sam On...pa bilo bi me sramota što su mi ovce takve...

Šakal:
Tebi nešto da lepim!? Ma jok bre, si ti normalna...pa sama si sebi dovoljan teret...
Ja znam šta si ti rekla ali ti očigledno ne kapiraš šta sam ja rekao, ali ok. obzirom na to da si zatucana Hrišćanka... Nego, standarni rečnik je znak slabosti...cccccc...ajde! Opet topla voda, a?
Hm, e šta ti je ženska sujeta...ccccc... Hm, ti i ristob vernici!? Užas. Vi ste nabeđeni vernici i ništa više...daleko od Hrišćanstva...čak i to sveto vam pisanije u koje se kunete...ne poštujete...a o Božidaru i da ne govorimo...da sam On...pa bilo bi me sramota što su mi ovce takve...

Ajd, vazi. :lol:

divlja:
Ova tema je lep dokaz kako ponosni ateisti nemaju svest o odgovornosti sta izgovaraju, odnosno sta pisu. Sledi da nemaju ni svesti o posledicama onog sto pisu. Fascinantna je ta potreba da se suprostavljaju necemu u sta ne veruju ni da postoji i sto za njih nema vaznosti i to na ovakvoj temi.
Istinski ateista bi bio potpuno ravnodusan na spominjanje Boga u ovoj ispovesti i ako bi resio uopste da odgovara na temu, reagovao bi iskljucivo sa ljudske strane.
Al' djavo ne da mira. :cool:
Obozavam forum, kako se na njemu sve kristalno vidi! Fantasticno!

vidi se vidi
kao kad poshaljesh private
pa stavish blok na odgovor.

savrsheno se vidi 8)

crow:
ti si time pokazala ko si i shta si
shto vec racionalni deo foruma odavno zna

Sta je i ko cini racionalni deo foruma? Tvoje visocanstvo i one koje ti izaberes?:lol:
Ako si ti predstavnik zdravog razuma, ja se proglasavam ludom.
Al' najjaci ti je ovaj inkvizicijski ton: POKAZALA SI KO SI I STA SI!!! TO FORUM ODAVNO ZNA!

:lol: :lol: :lol:

Nauci muski da podneses kad devojka ne zeli vise da prica sa tobom.:wink:

Back