Thucydides
Gost
- Poruka
- 4.551
Hajde da vidimo sta ti je "mnogo bolje". Posalji na inbox.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde da vidimo sta ti je "mnogo bolje". Posalji na inbox.
Pa sta ce, ako cerka vidi da je izmedju nje i novca majka odabrala novac...
- - - - - - - - - -
Majka-domacica je neprocjenjiva. Zato se i ne ozenih do sada.
Sto si stariji, sve si manje naivan i to otezava stvar sa zenidbom.. Nekad coveku padne na pamet da li bi bilo bolje da se ozenio mlad, mozda bi se zeznuo, ali bi to odradio, imao bi dete... Kad skontas kako stvari idu, suzi se izbor stravicno...
Kada u drzavi imas negativnu selekciju, gde losi napreduju, a dobri nazaduju, i kada ti je budzet za kulturu u promilima, onda nema cudjenja.
Ovakve stvari su sasvim logicna posledica.
I upravo zato danas ljudi odlaze iz Srbije - ne zbog para (bar mi, programeri, imamo i u Srbiji vise nego pristojne plate), vec sto zele da decu sacuvaju od takve klime.
kad skontas kako stvari idu,izbor se prosirava...
Moze i tako![]()
Ljudi koji u kući predano neguju prave vrednosti nemaju šta da se plaše spoljnih uticaja. Samo budale dozvoljavaju da im neko drugi vaspitava decu.
Ja se uvek nekako setim onoga da sina vaspita otac, a majka cerku.. Gledaj majku, biraj cerku! - stara izreka... Prostitucija je, u vecini slucajeva, stvar izbora, iliti dobrovljnog pristanka... Moze se ici raditi i nesto drugo da se zarade pare.. Uvek se nasmejem kad se setim jednog odlaska u striptiz bar sa ekipom, i tu se nasao jedan drugar koji je sa zgodnom lepuskastom "igracicom" vodio ozbiljan razgovor u fazonu "A zasto to radis?" I dan danas ga zezamo ponekad... A zasto to radis!?))
Prirodno je obrnuto, da cerka bude vise vezana za tatu, da bi kasnije imala normalnu vezu sa muzem, umesto feministkinja. A muskarci upravo treba da budu poput tvog druga, da u zeni vide majku sestru cerku, cak i u onim koje idu stranputicom. Devojkama je mnogo teze u odrastanju, jako su ranjive. Zato muskarci treba da se vaspitavaju da sto ranije prihvate svoju ulogu zastitnika i brinu o njima, a ne iskoriscavaju ih uz izgovor da nisu za bolje.
Prirodno je obrnuto, da cerka bude vise vezana za tatu, da bi kasnije imala normalnu vezu sa muzem, umesto feministkinja. A muskarci upravo treba da budu poput tvog druga, da u zeni vide majku sestru cerku, cak i u onim koje idu stranputicom. Devojkama je mnogo teze u odrastanju, jako su ranjive. Zato muskarci treba da se vaspitavaju da sto ranije prihvate svoju ulogu zastitnika i brinu o njima, a ne iskoriscavaju ih uz izgovor da nisu za bolje.
ovo ko neka sekcija biologije za 6 osnovne![]()
Ako se osvrnem na dva posta iznad...kao šro sam na početku i napisao, često sam ih viđao i dobro poznavao do 15-ak im godina ili i malo više, bile su kilometrima daleko od onih kojima su uzori Karleuše i Golubovići to nisu znale čak ni do te mere da bi ismevale..., šta je u tuđoj kući ne mogu da vidim ali ako one nisu bile voljene onda ne znam..., porodice su im domaćinske sa relativnim imanjem već odavno, roditelji su uravnoteženi niko nije zapostavljen i vedri su, ali vedri i sad kao da se ništa nije desilo...
...
(Kog ovo smara ,neka ne čita!)
Dakle, ako uzmemo da je uticaj jedne kulture na ljude jos blazi, jer je slozeniji, od prostog animalizma, onda bi trebalo biti ekstremno otmjen da bi se u moru npr. muslimana odrzao "odgoj za vrijednosti" drukciji od muslimanskog. Najzad, da bi se odrzala i bioloski jedna rasa i kultura potrebno je imati dovoljno pripadnika koji su povezani ideoloski, religijski i sl. Ili ako odemo u ekstrem, jedan covjek ne moze nista. Covjek nije "sam rodjen" i nema "svoj zivot".