OD DANAS DIJETA :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cokoladu, koka kolu i cips nikad ni ne jedem, ali uvek mi je bio problem sto sam gladna kasno uvece. Volim hleb i sve u tom stilu, a sad pojedem parce dnevno (uz rucak). Onaj integralni, od 350 gr, traje mi po nedelju dana. Takodje sam plivala, setala...

Ја сам баш много шетао...

Шта мислиш о тим шејковима?
Каква су ти искуства са њима...
Ја сам чуо да се сви праве од генетски модификоване хране али ми то ништа не значи..

Ja sam za jedno godinu i po skinula 15 kg. Nisam se pridržavala nikakve posebne dijete, sve sam jela (i slatkiše koje obožavam), samo sam smanjila unošenje ugljenih hidrata, izbacila večeru i smanjila obroke. Sada mi uopšte nije teško da se pridržavam takvog režima ishrane. Ničega nisam željna, sve jedem, ne izgladnjujem se, a i krvna slika mi je super. :D

Zapocela sam ovu tema, iako ima dosta tema o dijetama. ja sam svoju dijetu zapocela danas, zelim da se jave ljudi koji su isto to ucinili u skorije vreme, pa da delimo savete. kiss :************:heart::manikir:

Na pdf-u Žene već dugo fercera sjajna tema Podrška za dijetuhttp://forum.krstarica.com/showthread.php/330777-Podrska-za-dijetu
Sigurna sam da ćeš tamo naći odlične savete i upoznati divne dame koje, kao i ti, žele da smršaju.

Dobro nam došla:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back