tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
sedam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok... ako misli da me rokne a broj ima veze sa velichinom, jel, morace 3 da napishe...vaseron:NISAM ODAVLE....i ne znam gde cu i kako cu..a jos manje..dokle cu...a ti Hellen,,cuvaj se...stize onaj Kreletov profesionalac...roknuce te i napisace broj 1 na ogledalu..kao broj velicina tvog brusa..
hehe... nemoj da brigash ne ume on to...ponja54:Auuuuuuuuuu ovo je bilo nisko...
Nemoj da se ovaj moj profi prosheta malo i do tebe zato shto mi dirash helli...
veruj mi da umem..i tek kako..nego necu..a i ne mogu...a da hocu ili da mogu...Helli,,kad bih znao samo da si fizicki takva kao sto si psihicki...pa umeo bih samo tako...nego i ti spadas u one forumasice na baterije...nemate vi snage da izgurate neki smisao ili dogadaj..HELENA33:hehe... nemoj da brigash ne ume on to...![]()
cista petica to mi je ocena...vazi menjam avatar odmah...ponja54:Ja se ne bi s tobom zaebavo![]()
Evo ti za turchina jedna 5ica![]()
sta te to pogodilo sreco, sto ne mozes ili sto ne umes?vaseron:veruj mi da umem..i tek kako..nego necu..a i ne mogu...a da hocu ili da mogu...Helli,,kad bih znao samo da si fizicki takva kao sto si psihicki...pa umeo bih samo tako...nego i ti spadas u one forumasice na baterije...nemate vi snage da izgurate neki smisao ili dogadaj..
TashaaAAa:Mnoogoo opasno....6