Oчекујете ли пад Владе?

Ne kažem ja, kaže Šešelj i kaže ona. Ja joj ne bih dala ni mesto u autobusu da sedne z:lol:
Transkript te priče je valjda na sajtu Glasa javnosti ili Večernjih novosti, potrudiću se da ga pronađem.

Mislim da ...

Немој више да мислиш
scratch-1.gif
scratch-1.gif
scratch-1.gif
довољно си то урадила за ову годину
screwy-1.gif
screwy-1.gif
screwy-1.gif

Теби ће да прегори лицна, а ја ћу да се упиким од смеха ...

....Србија тренутно нема странку која може да је води ка правом путу.

nista zato, nisu ni ovi dovoljno kadrova imali kad su dosli, pa polako. samo treba da birkas medju preletacima. promeni vlast i sve se preokrene

inace se slazem da su ovi za njih uspesno, izvrsili pasivizaciju mogucih zametaka organizacija i predstavnika drugacije narodne volje. zato i `prosperiraju`, bar u rezimskim medijima, minorne i maligne strancice.

nedostaju predstavnici klasicne levice, dok je druga opcija bogato zastupljena, ali ima katastrofalne rezultate. kad dodje do toga da treba raditi i zaraditi ova vrsta demokratije ne bi potrajala do prvog, da mora da zivi od svog rada i profita.

Немој више да мислиш
scratch-1.gif
scratch-1.gif
scratch-1.gif
довољно си то урадила за ову годину
screwy-1.gif
screwy-1.gif
screwy-1.gif

Теби ће да прегори лицна, а ја ћу да се упиким од смеха ...

Ne prihvatam savete glupljih od sebe.
Ako hoćeš up.išaj se mada bih ti savetovala da odeš do WC-a i to obaviš tamo, praktičnije je.

У последњих неколико дана, медији су препуни разних шпекулацији о реконструкцији Владе Србије, а постоје наговештаје нових парламентарних избору у 2009. години.

У овој, свакако турбулентној години, Србији је потребна стабилна влада. Али има и оних којима свакао одговара и нестабилна Србија, а то су показали и у претходних неколико година, нарочито након 2000. године, где смо били сведоци, да су владе веома лако падале, потезом појединих политичара.

Да ли се можда Млађан Динкић спрема да и по трећи пут руши владу и Србију води у политичку, али и сваку другу кризу? Ово је пре свега постало очигледно након продаје НИС-а Русима и склапања гасног аранжмана, чему се Динкић итричито противио. Сам Динкић је до сада, у више наврата својим политичким поступцима рушио владу и то у за Србију веома важним годинама.

Очекујете ли, да ће Динкић срушити и ову владу. Да ли ће, она опстати захваљујући СНС или некој другој политичкој партији. Да ли су Србију у овој години, упркос предстојећој кризи потеебни избори или их треба одложити за неко стабилније време.

Влада ће пасти,..кад Динкић сиђе са ...............(скија)
49932.jpg

.

Back